Informações sobre a empresa

1. Posto de abastecimento de veículos eléctricos

Wij zijn De Groene Specialist, een frisse onderneming met een duidelijke missie. We maken het verduurzamen van huishoudens en bedrijven zo makkelijk mogelijk. Wij vinden dat duurzaamheid voor iedereen bereikbaar moet zijn, en dat begint bij slimme laadstations en praktische oplossingen die écht werken. We staan aan het begin, maar weten precies waar we naartoe gaan. De Groene Specialist groeit door naar een totaalaanbieder van duurzame energieoplossingen. Eerst zorgen we ervoor dat slimme laadstations de norm worden in heel Nederland! Wij geloven dat we steeds meer energieonafhankelijk moeten worden, om zo de druk op het elektriciteitsnet te verlichten. Duurzaamheid gaat verder dan alleen zonnepanelen of laadstations. Het is een complete benadering, waarbij ook producten zoals thuisbatterijen en warmtepompen een belangrijke rol spelen. Het kiezen tussen deze opties kan best een uitdaging zijn, vooral als je niet precies weet welke oplossing het beste bij jouw situatie past. We beginnen met laadstations, waar onze expertise ligt, maar daar stopt het niet. We gaan ons aanbod uitbreiden, zodat jij alles in huis hebt voor een energiezuinige toekomst. Ons doel is om je stap voor stap te helpen bij het verduurzamen van je woning of bedrijf. Kies daarom voor De Groene Specialist de Specialist in Laadstations!

Informações de contacto

4,0

Bom

TrustScore: 4 em 5

5 opiniões

Vriendelijke Top service!

Ik ben nog een beetje zoekende en het is altijd leuk alles wat je op internet vind maar soms is het echt prettig om iemand te spreken erover, ze hebben echt de tijd genomen voor uitleg en toelichting.
Echt top service!

15 de agosto de 2025

Resposta da De Groene Specialist

Bedankt voor de mooie review!

Super overzichtelijk

Mooie, overzichtelijke website met duidelijke informatie. Dit straalt een gevoel uit van betrouwbaarheid en expertise!

10 de junho de 2025

Informatie vraag

Ik had een paar vragen over een laadstation en kreeg snel en vriendelijk antwoord. Geen opdringerig verkooppraatje, gewoon eerlijk en helder advies. Fijn!

6 de junho de 2025

Resposta da De Groene Specialist

Bedankt voor de mooie review!

Super geïnformeerd!

Erg prettig contact gehad over mogelijkheden voor een laadoplossing. Niet opdringerig maar erg meedenkend, al om al een hele fijne ervaring en kennismaking met dit bedrijf

5 de junho de 2025

Resposta da De Groene Specialist

Bedankt voor de 5 sterren review!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.