Leia as opiniões dos outros
Op zondag kwam hij ons helpen. Als klant van student aan huis bleek dat deze instantie geen "blauw"scherm kunnen oplossen, wat nu??? Maar Hendrico heeft mijn pc voorzien van nieuwe schijf en oude... Ver mais
Ik had afgelopen vrijdag een afspraak gemaakt om Windows 11 op mijn computer te zetten. Toen later bleek, dat niet alles naar behoren werkte, heb ik dat gelijk zaterdag laten weten. En werd er ge... Ver mais
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
super computerhelper
Ik heb een geweldige ervaring met Bram gehad, super geholpen met mijn computerproblemen. Zeer betrouwbaar en efficient, met grote deskundigheid de problemen opgelost.
Geweldig geholpen door studen Sascha,
Geweldig geholpen door studen Sascha,
Zeer bekwaam , lost het probleem in no time op !!
Wij zijn erg blij , dat we zo snel en goed zijn geholpen !
Kan Sascha zeker aan bevelen.
Zeer tevreden!
Hierbij wil ik delen dat ik zeer tevreden ben met de hulp van De Helpende Student, en met name Sasha. Hij legt alles rustig en duidelijk uit. Ik raad iedereen aan om voor alle computer gerelateerde problemen contact op te nemen.
Door Sasha geholpen
Door Sasha geholpen. Zeer tevreden, heeft na mijn verhaal alles gecontroleerd, z'n stappenplan verteld en het probleem keurig opgelost. Mocht ik weer problemen hebben met mijn laptop dan neem ik beslist contact op.
Het ging snel
Het ging snel, deskundig en efficient. Super fijne jongeman.
Dit is nu echte service, en niet via een chatbot maar via echte mensen.
Goede intake door de persoon die mijn aanvraag behandelde: snel en goed doorvragend naar de aard van het probleem. Vervolgens heldere info over de financiële aspecten. Op precies de afgesproken tijd (de volgende dag reeds) stond Sacha voor de deur, en twee uur later was hij klaar met het oplossen van het probleem.
Kijkt over grenzen heen voor de oplossing
De Helpende Student, Bram, heeft mij geholpen met het stabiel installeren van mijn NAS en bij de back-up van mijn meer dan 2 TB aan foto's naar diezelfde NAS. Dat liep niet helemaal volgens plan. De reguliere back-up maken naar de NAS lukte niet. Maar daardoor liet hij zich niet uit het veld slaan. Hij maakte ter plekke een script om de errors te omzeilen waarna de back-up uiteindelijk wel lukte. Nu kan ik met een gerust hart mijn NAS verder naar mijn wensen inrichten met al mijn foto's.
Ik werd vriendelijk en vlot geholpen…
Ik werd vriendelijk en vlot geholpen met problemen aan mijn telefoon die ik zelf nooit had kunnen oplossen. Het feit dat ze aan huis komen is ook erg fijn.
Echt het geld waard.
It helpdesk en website
Er is een jonge langsgekomen om data recovery te doen. En na een positieve ervaring hebben ze ook de website voor mijn bedrijf gemaakt. Zorgeloze ervaring. Thx Alex
Ben zeer tevreden om de goede service…
Ben zeer tevreden om de goede service van Alex
Helemaal blij met de helpende student
Helemaal blij met Alex, een super snelle en mooie website gebouwd voor een eerlijk prijs. Na een intake process hebben we duidelijke afspraken gemaakt en twee maanden later hadden we een mooie website. We hebben de site nu een half jaar en hebben al conversies, complimenten van onze klanten en gaan binnenkort met alex nog meer paginas bouwen. Aanrader :)
Klantvriendelijk en duidelijk
Klantvriendelijk en duidelijk. Goed op de hoogte van wat er speelt.
Bedankt Ali!
PC cooler
Heel goed geholpen met mijn PC. Cooler was kapot en had toen contact genomen met ze en ze hadden mij door verbonden met Ali, die mijn PC heel snel weer liet werken.
Heel goed alles uitgelegd wat de…
Heel goed alles uitgelegd wat de helpenstudent heeft gedaan.
Dankjewel Sascha!
Mijn printer was na…
Mijn printer was na glasvezelaansluiting offline. Na alles geprobeerd te hebben kreeg ik het niet voor elkaar. Op internet vond ik Dehelpendestudent. Er werd snel een afspraak gemaakt.
Sasha, de helpende student, is nu net weg en had het probleem binnen een kwartier opgelost! En dat voor een betrekkelijk klein bedrag!
Sasha is beleefd, vriendelijk en kundig. Ik heb hem laten weten dat ik erg blij ben dat alles weer werkt.
Anne de With
Er is veel meer gebeurd dan ik dacht nodig te hebben. Fantastisch!
Topservice!
Vrijdag gebeld, maandagochtend stond er al iemand op de stoep. Mijn printerprobleem was binnen een half uur verholpen. Hoewel ik digitaal best handig ben, had ik dit niet zelf kunnen oplossen. En dat voor een zeer zacht prijsje.
Topservice!
Afspraak was makkelijk gemaakt
Afspraak was makkelijk en snel gemaakt. Student kwam iets later, maar heeft dat op tijd via telefoon aangegeven en gecheckt of het OK was. En mijn vragen zijn ook allemaal beantwoordt!
Verstand van zaken en alles is…
Verstand van zaken en alles is opgelost. Netjes geholpen.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.