De Kurkuma Specialist Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

De snelle terugkoppeling van mevr. Tieneke mbt mijn vraag over Curcumine C3 superieur vond ik erg fijn. (Pubmed) De vlotte verzending en de keurige afwerking sieren dit bedrijf.

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer goede service en nog snellere levering. En onze 2 honden Rottweiler 14 maand en Old Englisch bulldog doen het uitstekend op de kurkema voor honden en hebben geen jeukende pootjes meer.

Classificada 5 em 5 estrelas

Kurkuma capsules keurig verpakt, stickertjes er netjes recht op geplakt, aanvullende info op A4 formaat alsmede de nota. Het zag er met andere woorden weer tip top uit en verheugde mij dan ook weer op... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestelling zag er wederom zeer verzorgd uit.Dat de bestelling door Post nl. weer niet juist geleverd werd ligt niet aan jullie.Maar zoals we weten is het daar gewoon een ongeorganiseerde bende waar we... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Farmácia grossista

Een mens- en milieuvriendelijke webshop. Bij ons vindt u hoogwaardige , ayurvedische kurkuma en zuivere curcumine voor het beste resultaat!

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

3 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

561 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Gewoon zoals vanouds!

Gewoon zoals vanouds!
Goede service wat meerdere kleine bedrijfjes leveren, onze bakker, onze groente leverancier! Allemaal bedrijfjes die zich de schompus werken en kwaliteit leveren!

Resposta da De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. Ja, dit zijn ware woorden. Bij ons in het dorp is het niet anders. Hoe gróter het bedrijf, hoe kleiner de service&bereikbaarheid. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Wederom besteld

Wederom besteld. Zeer snel geleverd.

Resposta da De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee. Weet u, het is ons streven om iedere bestelling binnen een paar uurtjes bij de verzendservice af te leveren. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik bestel regelmatig curcumine bij de…

Ik bestel regelmatig curcumine bij de specialist bij uitstek. Doen wat ze beloven en een uitstekende service.

Resposta da De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij een betrouwbaar bedrijf zijn. Mét een prima klantenservice. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Nog steeds goed

Nog steeds goed! Had niet anders verwacht!

21 de junho de 2026

Resposta da De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij zeer constant in onze kwaliteit én service zijn. Dat is fijn om te lezen. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Classificada 4 em 5 estrelas

Alle afspraken zoals op de webpagina…

Alle afspraken zoals op de webpagina vermeld, zijn ook gewoon op tijd uitgevoerd. De bestelling kwam op tijd en correct aan. Geen enkel probleem. Ook de bijlage toegevoegd in mijn geval was ook uitstekend en gaf allerlei tips en informatie. Niks dan lof voor deze afhandeling

21 de junho de 2026

Resposta da De Kurkuma Specialist

Dank voor deze aardige review. Met een groet van uw dekurkumaspecialist-team

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestelling was er de volgende dag

Bestelling was er de volgende dag, netjes verzorgd door de brievenbus.
Gewoon heel f8jn

Resposta da De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat uw bestelling netjes en vlot behandeld is. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Resposta da De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij een uitstekende klantenservice hebben. Ook, eventueel, via de telefoon. U krijgt bij ons geen computer aan de telefoon, maar een vriendelijke telefoniste met kennis van zaken. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Classificada 5 em 5 estrelas

Het bestellen per telefoon is erg…

Het bestellen per telefoon is erg prettig en de bezorging was ook goed.

23 de junho de 2026

Resposta da De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat onze klantvriendelijkheid en onze klantenservice prima werken. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle en vlotte levering.Omslag of…

Snelle en vlotte levering.Omslag of brievenbusverpakking moet je niet voor thuisblijven.

Resposta da De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat u zeer tevreden bent met onze brievenbus verpakkingen. Ja, dat zal de verzendservice en ons milieu met u eens zijn. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Classificada 5 em 5 estrelas

Zoals alle vorige leveringen top.

Zoals alle vorige leveringen goed verzorgd, dat schept vertrouwen. Ook de producten zijn prima.

Resposta da De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij onze klanten zeer waarderen. Ja, misschien is het n beetje ouderwets, maar bij ons is de klant nog steeds "Koning(in)". We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Classificada 5 em 5 estrelas

Mooie zuivere producten en snelle…

Mooie zuivere producten en snelle levering!

20 de junho de 2026

Resposta da De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij een uitstekende kwaliteit producten aanbieden. Én omdat we snel verzenden. Ja, bij ons is iedere klant nog stééds "Koning". Misschien een beetje ouderwets, maar toch is dat zo. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Vooraf gebeld

Vooraf gebeld om vragen te stellen over de verschillende producten. Erg fijn om geadviseerd te worden vooraf.

13 de maio de 2026

Resposta da De Kurkuma Specialist

Dank voor deze aardige review. Groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Classificada 5 em 5 estrelas

Duidelijk werkt naar mijn idee prima

Duidelijk werkt naar mijn idee prima, snelle verzending

15 de junho de 2026

Resposta da De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee. Ja, we geven onze 100% inzet voor onze klanten. In alle opzichten. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Om dat ik altijd te vreden bent

Om dat ik altijd te vreden bent

15 de junho de 2026

Resposta da De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij een uitstekende manier van werken hebben. Dat is erg fijn om te lezen. We vinden dit daarom ook een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team.

Classificada 4 em 5 estrelas

Een fijn cadeau de glazenpot,alleen wat…

Een fijn cadeau de glazenpot,alleen wat klein er kunnen maar 30 capsules in,graag een grotere gehad voor 90

Resposta da De Kurkuma Specialist

Dank voor uw review. Dát is zeer vreemde zaak, want de 90 capsules potten (250ml) zijn de ENIGE soort MIRON potten die we hebben. Omdat we alléén maar 90 capsules verkopen. We hebben geen andere. Wilt u ons een foto sturen ? Want nu zijn we wel nieuwsgierig wat u bedoelt. U kunt ons natuurlijk ook even kunnen bellen. 0598-371025. Uw hele dekurkumaspecialist-team

Super!

Voor een internetbedrijf waar ik nog nooit van had gehoord was dit een waar genot om het pakketje te openen! Veel extra informatie en nog een leuk kleinigheidje erbij! Heel leuk. Mooie miron potten ook.

5 de junho de 2026

Resposta da De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee. Mede omdat u schrijft dat we netjes, attent en zorgvuldig te werk gaan. Ja, dat vinden we belangrijk. En ook het feit dat we "gewoon" telefonisch bereikbaar zijn is voor veel mensen een verademing. Voor de mogelijkheid dat er eens "iets is". Even bellen... opgelost. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Prima service

Prima service. Informatieve en leerzame mails.

11 de junho de 2026

Resposta da De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij goede service én ter zake kundige informatie geven. Ook hebben we uw vraag omtrent tips over ayurveda naar uw mailadres gezonden. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Classificada 5 em 5 estrelas

Heb deze bestelling ditmaal telefonisch…

Heb deze bestelling ditmaal telefonisch gedaan, keurig te woord gestaan, verder prima geregeld zoals altijd.gr yvonne

4 de junho de 2026

Resposta da De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij netjes, vriendelijk en attent zijn. Én dat we "gewoon" telefoon hebben (en geen chatbot), en dat u ons met vragen gerust kunt bellen. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Resposta da De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij hoogwaardige producten aanbieden. Én dat wij ernaar streven om iedere bestelling binnen een paar uurtjes bij de verzendservice af te leveren. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Goede levering

Goede levering. Bj vragen kan je altijd contact opnemen en krijg je een helder antwoord.
Kwalitietsproducten met de nodige deskundige uitleg.

1 de junho de 2026

Resposta da De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat u gemakkelijk even naar ons kunt bellen. Ja, dat is zo. We verstoppen ons niet achter een "chatbot telefoniste". Er zit een gewone en vriendelijke mevrouw aan onze telefoon. Een goede klantenservice vinden we erg belangrijk. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team