Delete Professionals in hair removal Opiniões 507

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Na een waxbehandeling is mijn onderkant helemaal opgezwollen, verbrand en vol blaren. Ik ben net terug van de huisarts. Heb het service nummer gebeld en halverwege mijn uitleg werd de verbinding verbr... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super geholpen door Soraya in Amsterdam Oud-West. Ze was eerder klaar met de vorige klant en was meteen eerder aan de beurt. Kom veel vaker bij delete maar dit was de beste behandeling tot nu toe! Hel... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Depilação a cera
  2. Depilação
  3. Depilação a laser

Delete is de Nr.1 ontharingsspecialist van Nederland. Bekend van de ultieme Brazilian wax! Onze salons onze medewerkers en onze producten, alles is enkel gericht op de beste ontharingsbehandelingen. Zowel waxen als permanent ontharen. Delete is geen beautyfarm, schoonheidssalon of cityspa. Wij zijn een ontharingsspecialist. En daar zijn we uniek in!

Informações de contacto

4,5

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

507 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Professioneel en vriendelijk

Professioneel en vriendelijk. Precies wat je verwacht!

2 de março de 2026

Resposta da Delete Professionals in hair removal

Bedankt voor je reactie. Mooi om te horen dat wij aan je verwachtingen hebben voldaan!

Professioneel en fijn behandeld

Professioneel en fijn behandeld. Super!

26 de fevereiro de 2026

Resposta da Delete Professionals in hair removal

Bedankt voor je reactie, goed om te horen dat je de behandeling als fijn hebt ervaren!

Classificada 5 em 5 estrelas

Voelde me gelijk op mijn gemak

Voelde me gelijk op mijn gemak! Voor het eerst een brazilian wax gedaan en heel blij mee!

18 de dezembro de 2025

Ontzettend tevreden!

Sinds mei 2025 kom ik elke maand voor een full brazilian & onder- bovenbenen wax. Eerst in almere (waar ik woon) bij Annelies. En nu in Amsterdam Zuidas. Ontzettend tevreden. Word gerust gesteld, gezellig kletsen en ontzettend tevreden met het resultaat.

15 de dezembro de 2025

Resposta da Delete Professionals in hair removal

Wat fijn om te horen dat je zo hebt genoten van je behandelingen bij Annelies! Het doet ons goed om te weten dat je de sfeer en onze service zo waardeert. We kijken ernaar uit je snel weer te zien!

Super ervaring bij delete

Super ervaring bij delete
Heel fijn geholpen en hygiënisch alle angels zijn goed getraind dat zieje terug in hun werk !

10 de dezembro de 2025

Resposta da Delete Professionals in hair removal

Bedankt voor deze mooie beoordeling!

Classificada 5 em 5 estrelas

I had such a good experience

I had such a good experience. Angel made me feel so welcome and relaxed. I’m definitely coming back.

8 de dezembro de 2025

Resposta da Delete Professionals in hair removal

Thank you so much for taking the time to share your experience! We’re really happy to hear you’re satisfied and hope to welcome you again soon!

Al jaren klant bij Delete

Al jaren klant bij Delete, en nu overgestapt naar het permanent ontharen. De meiden werken allemaal super goed! Ik loop altijd blij de deur uit.

10 de dezembro de 2025

Resposta da Delete Professionals in hair removal

Wat fijn om te lezen dat je al jaren bij ons bent en nu zo blij bent met de overstap naar permanent ontharen! Geniet van de mooie resultaten!

Great company

Team professional work, Nice en friendly people

1 de dezembro de 2025

Resposta da Delete Professionals in hair removal

So happy to read this, thank you! We’re glad we could help and look forward to serving you again in the future.

Alle locaties zijn top!

Ik ben op meerdere locaties geweest van Delete en elke keer super tevreden geweest. Ik ben begonnen met waxen en sinds een half jaar overgestapt naar Hyperpulse. Ik merk dat mijn haren al stukken minder zijn geworden, en ik ben nog maar op de helft! De meiden zijn allemaal heel kundig, vriendelijk en gezellig. Dikke aanrader!!

22 de novembro de 2025

Resposta da Delete Professionals in hair removal

Geweldig om te lezen dat je zo blij bent met ons! We doen ons best om de resultaten te leveren die bij onze klanten passen. We hopen je snel weer in een van onze vestigingen te mogen ontvangen Fay!

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben ontzettend tevreden met mijn…

Ik ben ontzettend tevreden met mijn ervaring bij Delete Waxing. De salon ziet er schoon en professioneel uit, en ik werd direct op mijn gemak gesteld. De medewerker was vriendelijk, deskundig en werkte snel en precies. De behandeling was veel minder pijnlijk dan ik had verwacht, en het resultaat is superglad en netjes.
Kortom: uitstekende service, fijne sfeer en topkwaliteit. Zeker een aanrader!

13 de novembro de 2025

Resposta da Delete Professionals in hair removal

Super bedankt voor je eerlijke en waardevolle review. Het doet ons goed om te horen dat je direct op je gemak bent gesteld. Tot snel in een van onze salons!

Classificada 5 em 5 estrelas

Voor het eerst een brazilian wax…

Voor het eerst een brazilian wax gedaan, dit is mega goed bevallen. Ik ben super goed geholpen en helemaal haar vrij. Ik kom zeker terug!

14 de novembro de 2025

Resposta da Delete Professionals in hair removal

Hoi Merel, wat fijn om te horen dat je zo hebt genoten van je behandeling! Het doet ons goed om te weten dat je jouw eerste Brazilian wax zo hebt ervaren. We kijken ernaar uit je snel weer te zien!

Permanent ontharen professionals…

Ik ben enorm fan van de permanent ontharen behandeling Hyperpulse bij Delete. Ik zit nu op de helft van mijn behandeling en ik heb al een enorm goed resultaat.

1 de novembro de 2025

Resposta da Delete Professionals in hair removal

Hoi Anna, wat fijn om te horen dat het Hyperpulsen zo goed is bevallen. Wij kijken er naar uit om je weer te zien in een van onze salons zodat we nog meer haren kunnen laten verdwijnen!

Very good service.

It is a clean, dependable place to have your ears waxed. That's the only thing I've ever had done, but I always have a good experience.

5 de novembro de 2025

Resposta da Delete Professionals in hair removal

Hi Andy, we're thrilled to hear you're so happy with us! We strive to deliver results that suit our clients.

In Laren een Brazilian ondergaan

In Laren bij Felicia (hoop dat ik het goed schrijf) geweest. 1e keer na een hele lange tijd oo de bank. Ook nu is het weer goed bevallen. Deze ervaren wax angel heeft mij er met humor doorheen gepraat, nagenoeg pijnloos op een paar gevoelige plekken na. Fijne ervaring en service. Zij heeft herhaaldelijk gevraagd of de wax niet te heet was en het te doen was. Ook tips en advies ontvangen. Uiteindelijk een wax abo genomen incl. scrub en spray. Voorlopig voorzien van een gladde en verzorgde huid.
Keep up the good work!

22 de outubro de 2025

Resposta da Delete Professionals in hair removal

Hoi Anna, wat fijn om te horen dat Felicia jou zo bevallen is. Dat zijn erg mooie complimenten richting ons en haar. Ook wij zijn erg blij met een collega zoals Felicia en wij geven dit compliment graag aan haar door. Tot snel in de salon!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.