Goede middag kunnen julie mij ook helpen aan een Ranger SRA-2990CF Base Station Dual Fan Kit for the RCI-2990 and RCI-2995DX Past ook op Galaxy Saturn Turbo daar zoek ik hem voor groetjes Jelle Hoo... Ver mais
I initially left a bad review on Deltron.nl due to recieving broken part. However after speaking to a representative from Detron that really helped me out and understanding where and how the proble... Ver mais
Deltron is gespecialiseerd in hoogwaardige (radio)communicatieproducten, gecertificeerde coaxkabels, connectoren, antennes en toebehoren. Ons assortiment biedt oplossingen voor professionals, radioamateurs en hobbyisten, evenals functionele en innovatieve producten voor onderweg en veiligheid. Erkende dealer van hoogwaardige merken zoals SSB, President, Midland, CRT, Uniden en meer. Met een uitgebreide collectie van 27MHz transceivers tot persoonlijke alarmknoppen met App, Hi-Do luchthoorns en veiligheidsproducten voor mens en hond. Ook bieden we koffiemachines voor vrachtwagens, digitale scanners en RigExpert analyzers. Voor zowel particuliere als zakelijke klanten leveren wij oplossingen."
Tweede Dwarsdiep 7, 9515PP, Gasselternijveenschemond, Holanda
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Ei moitittavaa kaikki toimi juuri niinkuin pitää ja tuote oli hyvin pakattu
Onlangs een CB radio set besteld, ik heb geen idee over dit soort dingen. In de avonduren advies gevraagd via WhatsApp contact, binnen enkele minuten antwoord gekregen!!! Vanavond weer wat advies gevraagd via WhatsApp en raad eens...weer binnen enkele minuten antwoord met betreffende link binnen gekregen, was maar elke winkel zoals DELTRON 💪💪💪
Gr. Miro
Deltron heeft een snelle levering, en netjes verpakt.
Schnell und unkomplizierter Einkauf. Versand war schnell da. Gern wieder.
bij dit bedrijf een tafelmicrofoon gekocht, waar de kabel van kapot is, een hele dag bezig geweest met hun om tot een oplossing te komen dat ze een nieuwe kabel opsturen, video gemaakt, vragen stellen waar ze het antwpoord al van wisten, maar houden je aan t lijntje, nu wil ik het terug sturen, zeggen ze dat het ongebruikt moet zijn, terwijl ze weten dat ik het gebruikt heb en laten zien dat het kapot is,

Resposta da Deltron
Netjes op tijd en goed verpakt geleverd

Resposta da Deltron
Een zaak zoals alle zaken zouden moeten zijn: no nonsens, goede service, deskundigheid en uitstekende kwaliteit! De levering is altijd snel en zeer correct!
Helder site. Mooie collectie. Krijg indruk dat het internationale dozenschuiver is. Hun voorraad lijkt geënt op leverancier voorraad. Retour adres was in het buitenland op de doos bijvoorbeeld. Nooit reactie of antwoord gekregen op een helpdeskvraag.
Een CRT SPS 30-E Voeding gekocht na lang zoeken en overwegen. Nog geen seconde spijt van gehad, is muisstil en doet wat ze moet doen. Deltron kwam er bij mij als goedkoopste uit en de voeding werd binnen de twee dagen geleverd. Als dat geen service is :-)
Deltron krijgt 5 sterren omdat het artikel zeer snel geleverd werd en dat tegen een hele goede prijs. Er is ook een ruim assortiment aanwezig. Kom hier terug. In een woord : TOP !!!
Tolles großes Angebot und zuverlässiger Versand. Super gestalteter Internet Shop mit immer aktuellen Angeboten. Freue mich schon auf die nächste Bestellung bei Euch. Macht weiter so!!!
Goed en snelle levering alleen niet zo goedkoop als andere webshops
snelle levering en goed verpakt dank jullie wel
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.