Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Tak til Democratique Socks for de fine og lækre sokker jeg har modtaget igen. Der er flere forskellige slags kvaliteter og jeg har altid brugt de “fineste” som ikke er så tykke i kvaliteten. I den... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Nice quality product, correct delivery. Maybe a little better description on the site of the color white and off-white, now it’s all ‘white’

Informações sobre a empresa

1. Loja de acessórios de moda
  2. Loja de roupa
  3. Loja de moda masculina
  4. Loja de roupa interior
  5. Loja de moda feminina

Escrito pela empresa

Democratique Socks was established in Copenhagen in 2011. Behind the scenes is a team of highly experienced fashion professionals. We found a gap in the market of high quality socks at reasonable prices. Over the years we have collaborated with a lot great brands including Edwin Jeans and Mark McNairy.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 50% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Really nice socks

Really nice socks. Love the feeling.

20 de abril de 2026

Resposta da Democratique Socks

Thanks a lot Pierre!! Much appreciated. Looking forward to see you back at www.democratiquesocks.com. Have a great Summer.

Nice quality product

Nice quality product, correct delivery.

1 de abril de 2026

Resposta da Democratique Socks

Hi Rik, thanks a lot!!! Very appreciated and we´ll look into that. Welcome back at https://democratiquesocks.com/collections/navy-blue-socks

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig gode kvalitetssokker og oplevelse

Rigtig gode kvalitetssokker - både til pleasure og business - og priser, nem bestilling og hurtig levering :-).

5 de abril de 2026

Resposta da Democratique Socks

1000 tak Niels! Det sætter vi pris på. God påske og velkommen tilbage til https://democratiquesocks.com.

Resposta da Democratique Socks

Hi José, thanks a lot for the ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️. Really appreciated - see more about the coming underwear collection: https://democratiquesocks.com/pages/democratique-underwear

Fuldend dit look

Klart mt hverdags go-to valg af sokker. De gør bare dit liok det ekstra stilet, og er så fede i kvaliteten

Resposta da Democratique Socks

1000 tak Kristian. Det sætter vi pris på. Se mere om sokker til sneakers her: https://democratiquesocks.com/da/blogs/news/how-to-style-socks-with-sneakers

Nice assortment

Nice assortment, fast delivery and excellent quality.

Resposta da Democratique Socks

Thanks a lot Esben. We strive every day to make premium socks for Denmark, Europe and all over the World. See more about our premium socks here: https://democratiquesocks.com/blogs/news/the-ultimate-guide-to-white-sneaker-socks-premium-edition

High QUALITY 👏👏

Resposta da Democratique Socks

Stort tak Mikael. Det sætter vi pris på. Vi kommer med en ny kollektion meget snart. https://democratiquesocks.com/da/blogs/news/best-socks-for-men-2026-guide

Forårskollektion

Så fik jeg fyldt skuffen med strømper med fede designs fra Democratique Socks. Blæret.

26 de março de 2026

Resposta da Democratique Socks

1000 tak Antonis. Det sætter vi stor pris på. Masser af premium socks til folket - https://democratiquesocks.com/da/blogs/news/sock-washing-mistakes

Classificada 5 em 5 estrelas

Always perfect service Always top dollar product

Always perfect service. And fast. These Are really quality items. 👍

26 de março de 2026

Resposta da Democratique Socks

Thanks lot Anders. We strive every day to make premium socks for Denmark, Europe and all over the World. See more about our premium socks here: https://democratiquesocks.com/blogs/news/the-ultimate-guide-to-white-sneaker-socks-premium-edition

Classificada 4 em 5 estrelas

Nem og hurtig bestilling og levering.

Det var nemt at bestille og sokkerne kom hurtigt. Derfor 4 stjerner - men - elastikkanten er meget stram, hvilket ikke er behageligt desværre og jeg har ikke tykke eller vandfyldte ben. Meget ærgerligt at de er så stramme i elastikken for ellers virker de behagelige og farven er fin.
Jeg fik et pænt svar på min anmeldelse fra Demokratiske sokker (vild med navnet) hvilket er fint. Svaret er længere nede.

23 de março de 2026

Hej Marianne,

Tusind tak for din anmeldelse og for de 4 stjerner – det sætter vi virkelig pris på 🙏

Vi er glade for at høre, at bestilling og levering fungerede godt, og at du er tilfreds med farven og den generelle kvalitet.

Når det kommer til elastikken, er vores rib-design lavet til at blive siddende pænt oppe uden at glide ned i løbet af dagen. Men det skal selvfølgelig stadig føles behageligt – så din feedback er meget værdifuld for os.

Pasformen kan variere lidt fra person til person, men vi tager helt klart din kommentar med videre i vores produktudvikling. Det er vigtigt for os at finde den helt rigtige balance mellem hold og komfort. Du vil nok finde den lidt mindre stram efter et par vaske.

Tak igen for din ærlige feedback!

Bedste hilsner
Anna

Classificada 5 em 5 estrelas

Love the design on these socks

Love the design on these socks. Great quality and fast delivery.

11 de março de 2026

Resposta da Democratique Socks

Thanks a lot Martin. You´re always welcome back to visit us. Best, Anna. https://democratiquesocks.com/blogs/news/why-premium-athletic-socks-matter-more-than-you-think

World’s best socks

World’s best socks. Superior quality, crisp look, super cool.

Resposta da Democratique Socks

1000 tak Casper. Du er altid velkommen tilbage til https://democratiquesocks.com/da/collections/herre-sokker. Bh, Anna

Perfekt!

Bestilte 4 par sokker og de blev leveret meget hurtigt. Sokkerne er virkelig flotte, godt materiale og har også en super pasform. Virkelig god kvalitet til prisen og meget bedre end andre virksomheder som sælger meget dyrere sokker. Kan helt klart anbefales herfra.

Stort tak Alfred - kom snart tilbage til www.democratiquesocks.com 🧦

Great service

Great product, narrowed down to good quality and quick delivery. It`s not the last time that I am buying socks from Democratique.

20 de fevereiro de 2026

Resposta da Democratique Socks

Thanks Søren!!! Get back soon to www.democratiquesocks.com.

Super oplevelse på websitet

Super oplevelse på websitet. Stort udvalg af masser fede sokker- god oplevelse med betaling og tjek id - hurtig og god levering.

8 de março de 2026

Resposta da Democratique Socks

1000 tak Lars. Premium socks til premium kunder.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har skiftet stil hen over vinteren.

Tak til Democratique Socks for de fine og lækre sokker jeg har modtaget igen.
I denne vinter stiftede jeg bekendtskab med den lidt tykkere kvalitet og er blevet hel vild med dem. De er virkelig gode at have på i vandre støvler og i ridestøvlerne når hunden skal luftes.
Jeg er nok mest til ensfarvede sokker men det er der jo så rigelig med valgmulighed og jeg synes også de flerfarvede er smukke og frække så måske er det tid til at bestille stribet i næste sending.
Tak for god service og mega hurtig levering.

Resposta da Democratique Socks

1000 tak Janne. Glad for du er vild med vores premium socks.

Great quality

Fast delivery, great quality and stylish! Have bought from them several times and always happy.

24 de fevereiro de 2026

Resposta da Democratique Socks

Thanks a lot Christer!! Much appreciated.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais