Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering. Heerlijke echte olijfolie. Niks aangelengd, eerste persing. In de koelkast of buiten bewaard gaat de olie stollen. Op kamertemperatuur weer vloeibaar. Je kunt er alles mee bakken... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb al meerdere keren besteld bij hun. Na meerdere keren op vakantie te zijn geweest in Griekenland ben ik de producten van daar zijn gaan waarderen. Eerst nam ik zelf af en toe mee op de terugrei... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Goededag, ik ben zoooo ontzettend blij met mijn Olijfolie!!! Bedankt Dendres voor de qualiteit en de prijs!! En bedankt voor deze mogelijkheid om de olie te kunnen bestellen naar Nederland! Ik ben z... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fijne zeep ( ik had olijfzeep nodig voor wolvilten). Maar mijn handen worden er ook niet schraal van, dus het werkt prettig. Vlotte bezorging, kortom, helemaal oké.

Informações sobre a empresa

1. Produtor de alimentos
  2. Curso de culinária
  3. Loja de comida saudável
  4. Loja de comida natural
  5. Fabricante de azeite

Verkoop van olijfolie en olijfzeep uit Kreta. Nieuws uit de olijfgaarden op Kreta.

Informações de contacto

4,9

Excelente

TrustScore: 5 em 5

75 opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeker zo’n kleine 20 jaar geleden op…

Zeker zo’n kleine 20 jaar geleden op Kreta kennis gemaakt met deze olijfolie tijdens een autotocht door de bergen.
De olie is nog steeds van dezelfde superieure kwaliteit. Heerlijk!

12 de outubro de 2025

Resposta da Dendres olijfolie

Dat is al weer een tijd geleden en nog steeds een goede klant dank je.

Groetjes vanaf Kreta
Dendres olijfolie
Gijs

Tevreden klant

Al jaren klant bij Dendres en nog altijd zeer tevreden over de kwaliteit/prijs verhouding. De zepen zijn erg goed. Ruiken heerlijk en drogen je huid niet uit. Daarnaast snelle levering en goede service. We komen graag terug bij Dendres omdat je weet dat het goed is.

15 de julho de 2025

Resposta da Dendres olijfolie

Dank je voor de goede beoordeling.

Groetjes vanaf Kreta
Dendres olijfolie
Gijs

Fantastische olijfolie

We bestellen al jaren ca. 2 vijfliterblikken olijfolie per jaar. Heerlijke smaak en blijft ook goed in blik. Een maal was het blik beschadigd tijdens transport en er werd meteen een vervangend blik opgestuurd. De prijs van olijfolie (in het algemeen) is de afgelopen jaren omhoog gegaan maar de smaak maakt dat helemaal goed.

4 de setembro de 2025

Resposta da Dendres olijfolie

Dank je voor je positieve reactie. Transport is soms een lastig iets...

Al jaren klant bij Dendres

Al jaren klant bij Dendres en nog altijd zeer tevreden over de kwaliteit/prijs verhouding. Helaas nog nooit beloond, maar wat niet is kan nog komen.

3 de setembro de 2025

Resposta da Dendres olijfolie

Dank je Maurice. We proberen de prijzen wat in balans te houden.

Classificada 5 em 5 estrelas

Kwaliteit is super en uitermate…

Kwaliteit is super en uitermate constant. Bereikbaar bij vragen en of opmerkingen en altijd behulpzaam. Wij waarderen het product enorm en neem vanuit Italie zelfs geen olie mee omdat dit ons beter smaakt en ingebruik is. Wij gebruiken sedert jaren.

4 de agosto de 2025

Resposta da Dendres olijfolie

Dank je Ernest, inderdaad je bent al jaren een goede klant.

De zepen zijn geweldig

De zepen zijn geweldig, hard, smelten niet en geven een mooi schuim. Geen droge handen na het wassen.

8 de agosto de 2025

Resposta da Dendres olijfolie

Dank je voor de leuke en informatieve reactie.

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede wijn behoeft geen krans

Goede wijn behoeft geen krans, maar het kan nooit kwaad om nog maar 'ns te benadrukken dat deze olie, als dit bedrijf van uitstekende kwaliteit zijn! Dat geldt trouwens ook voor de bezorging . Gijs en Tanya een dikke pluim en tot gauw ziens.

28 de julho de 2025

Resposta da Dendres olijfolie

Dank je Andre. Ik denk dat jij 1 van de eerste klanten was. En je hebt zelf ook meegeholpen met de olijfoogst op Kreta. Tot binnenkort!

vakantie in een blikje

Smaakt, ruikt en voelt als vakantie in een blikje – zon, zee en een flinke scheut Grieks karakter!
Vijftien jaar geleden voor het eerst geproefd... en sindsdien niets anders meer aangeraakt. Zelfs de zeepjes zijn verslavend lekker!
Topproducten van topkwaliteit, gemaakt door hardwerkende toppers.
Duizendmaal dank – jullie zijn goud waard!

18 de julho de 2025

Resposta da Dendres olijfolie

Dank je Irina, al vele jaren een trouwe en vriendelijke klant.

Fijn bedrijf

Koop hier al enkele jaren olijfolie en ben altijd zeer tevreden over kwaliteit en levering.

24 de julho de 2025

Resposta da Dendres olijfolie

Dank je Bert. Al vele jaren inderdaad!

Classificada 5 em 5 estrelas

Heerlijke olijfolie voor een redelijke prijs

Heerlijke olijfolie voor een redelijke prijs. Wij hebben in het verleden vaker besteld en kopen sinds kort onze olijfolie weer bij Dendres. Betrouwbare en snelle bezorging in een goede beschermende verpakking zodat alles onbeschadigd aankomt. Ook altijd leuk om cadeau te geven aan vrienden en familie die ook van goede olijfolie houden.

1 de junho de 2025

Resposta da Dendres olijfolie

Dank je voor de uitgebreide reactie. TOP!

Classificada 5 em 5 estrelas

Tasty olive oil in good price.

I am very happy with my purchase. It was quickly delivered, the price was good, and the taste of olive oil as I wanted - not bitter.

11 de junho de 2025

Resposta da Dendres olijfolie

Thank you for the nice review!

Heerlijke olijfolie

Jaren geleden proefden we Dendres olijfolie bij een bbq tijdens een vakantie op Kreta, en sinds die tijd bestellen we geregeld. We hebben in andere landen ook wel olijfolie geproefd, maar dit is voor ons echt de allerlekkerste. De zeepjes zijn trouwens ook fijn, heel zacht en ze ruiken heerlijk. Bestellingen worden goed verpakt en snel verzonden. Aanrader!

11 de maio de 2025

Resposta da Dendres olijfolie

Dank je voor de leuke reactie. Jeepsafari doen we ook nog steeds, olijfolie proeven we nu in een olijfolie pers fabriek.

De lekkerste!

Al jaren (20?) bestel ik hier mijn olijfolie, simpelweg omdat het de lekkerste is. Ook de prijs is te doen. En het zijn aardige mensen waar ik graag een woordje of olijfolie-weetje mee wissel via de e-mail... Ik heb ook veel zeepjes gekocht, waar ik járen mee kan doen.

11 de junho de 2025

Resposta da Dendres olijfolie

Inderdaad al 20 jaar en meer. Dank je voor de leuke reactie.

Heerlijke olijf zeep

Heerlijke olijf zeep

Kan het aanbevelen vooral als je n gevoelige droge huid hebt

11 de maio de 2025

Resposta da Dendres olijfolie

Dank je voor de goede informatie en review.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik bestel al jaren bij jullie

Ik bestel al jaren bij jullie, en de olijfzeep is geweldig, ik weet niet beter.
Lekker geurig, wat wil je als mens nog meer.
Ja er zij nog veel mooie dingen. Maar wat olijfzeep betreft , gewoon heerlijk.
BEDANKT.

6 de maio de 2025

Dank je Leen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Omdat ik al jaren die olie gebruik.

Omdat ik al jaren, sinds 2002, klant ben en elk jaar een aantal liters olijf olie koop van de beste kwaliteit die ik ken. Zulke olie kan je NL niet kopen.

10 de abril de 2024

Klant van het eerste uur, dank je Frido! Tot weer op Kreta. Groetjes

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.