Snelle levering. Heerlijke echte olijfolie. Niks aangelengd, eerste persing. In de koelkast of buiten bewaard gaat de olie stollen. Op kamertemperatuur weer vloeibaar. Je kunt er alles mee bakken... Ver mais
Ik heb al meerdere keren besteld bij hun. Na meerdere keren op vakantie te zijn geweest in Griekenland ben ik de producten van daar zijn gaan waarderen. Eerst nam ik zelf af en toe mee op de terugrei... Ver mais
Goededag, ik ben zoooo ontzettend blij met mijn Olijfolie!!! Bedankt Dendres voor de qualiteit en de prijs!! En bedankt voor deze mogelijkheid om de olie te kunnen bestellen naar Nederland! Ik ben z... Ver mais
Fijne zeep ( ik had olijfzeep nodig voor wolvilten). Maar mijn handen worden er ook niet schraal van, dus het werkt prettig. Vlotte bezorging, kortom, helemaal oké.
- Produtor de alimentos
- Curso de culinária
- Loja de comida saudável
- Loja de comida natural
- Fabricante de azeite
Verkoop van olijfolie en olijfzeep uit Kreta. Nieuws uit de olijfgaarden op Kreta.
Grécia
- dendres.com
Overheerlijke olijfolie ( ook voor de…
Overheerlijke olijfolie ( ook voor de dip) en goede olijfzeep- ik heb de neutrale zeep - ik heb psoriasis- werkt prima op de huid - droogt niet uit - ik was er zelfs mijn haar mee.
Tot volgende bestelling- alles top en uitstekende service!!

Resposta da Dendres olijfolie
Heerlijke olijfolie die ook puur goed te drinken is
Puike olijfolie die ook puur goed te drinken is.

An excellent experience
Goed information
Good handeling
Good delivery
Excellent Oliver oil

Al jaren en altijd goed
Al jaren en altijd goed. Dus aanrader!!

Heerlijke zeepjes en …
Heerlijke zeepjes, ik wil geen andere meer. En heerlijke olijfolie!

Resposta da Dendres olijfolie
Koop hier al jaren olijfolie
Koop hier al jaren olijfolie van hele goede kwaliteit. Snelle levering en netjes verpakt. Helaas gaat de prijs ook jaarlijks flink omhoog, inherent aan de mindere hoeveelheid oogst.
Klimaatverandering kent z'n prijs.