Densidsteflaske Opiniões 142

TrustScore: 4 em 5

4,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Det vart lite fel utskick men eran kundtjänst var snabb och bra och därför vart helhets upplevelsen en 5a Minus för att leveransfirman airme kommer VARJE gång vid kl 22

Classificada 2 em 5 estrelas

Beställde 4 kartonger och fick 3. Mailade om det och då skickades en till kartong. Fick då ett leveransdatum som strax innan det skulle ha kommit ändrades till dagen efter. Så det blev att passa en ny... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastiskt vitt vin Det röda inte lika toppen Leveranser kom väldigt snabbt och fint Behöver få bättre rött vin framöver och kanske rosé om ni har samma nivå som det vita jag köpt en riesling 🫶

Classificada 4 em 5 estrelas

Allt var toppenbra förutom att jag var tvungen att vara hemma nästan en hel dag för att vänta på leveransen. Låt det vara valbart hur leveransen ska ske. Med vänlig hälsning, Humla

Informações de contacto

Geralmente responde em 14 horas

Leveranstjänst

Hej Mimmi

Stort tack för de 5 stjärnorna och din feedback! ⭐

Vi är mycket glada att höra att leveransen motsvarade dina förväntningar. Vi gör vårt allra bästa för att våra kunder ska få sina paket snabbt och säkert levererade.

Vi ser fram emot att kunna skicka dig fler goda viner även nästa gång 🍷

Diana, DSF Kundservice

Classificada 5 em 5 estrelas

Det vart lite fel utskick men eran…

Minus för att leveransfirman airme kommer VARJE gång vid kl 22

Hej Magnus

Stort tack för din fina 5-stjärniga recension!

Det gör mig riktigt glad att höra att vår kundservice kunde hjälpa dig snabbt vidare, även om det tyvärr hade blivit ett fel i din försändelse. Det är precis den upplevelsen vi vill ge våra kunder.

Jag tar din feedback kring leveranstiden vidare till Airmee, då det självklart är viktigt för oss att även frakten fungerar till 100 %.

Vi ser fram emot att få packa din nästa order!

De bästa hälsningarna,
Catharina, DSF Kundservice

Bra viner

Bra viner, men lite sent innan man fick vinet

Hej Tony

Tack för din recension – det är jag verkligen glad att höra! Jag är särskilt glad över att du tycker om våra viner 😊

Jag beklagar dock att leveransen tog lite längre tid än förväntat. Tack för ditt tålamod under väntetiden på din beställning.

Jag hoppas att vi får möjlighet att ge dig en ännu bättre upplevelse nästa gång 🙏

Med vänlig hälsning
Anne, DSF Kundservice 🍷

Bra info inför lämning

Bra info inför lämning, vilken gick snabbt och smidigt och på rätt tid

Hej Gerd

Tack för din recension!

Det gläder oss verkligen att höra att informationen inför leveransen var tydlig och att själva processen gick snabbt, smidigt och i tid 😊

Det är precis den upplevelse vi vill ge våra kunder. Vi uppskattar verkligen din feedback!

Vi önskar dig en trevlig kväll.

Allt perfekt

Allt perfekt, till och med vinet!

Hej Lennart.

Stort tack för din fina recension!

Vad härligt att höra att allt var perfekt. Det är precis det vi strävar efter.

Jag hoppas att vi får äran att leverera till dig igen vid ett annat tillfälle.

De bästa hälsningarna,
Catharina, DSF Kundservice

20 de abril de 2026

Hej Kund

Tusen tack för din fina 5-stjärniga recension och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse! 😊

Det gläder oss verkligen att höra att du uppskattade den snabba leveransen. Vi vet hur mycket det betyder att få hem sina varor snabbt, så vi gör alltid vårt yttersta för att packa och skicka alla beställningar så fort som möjligt.

Vi hoppas att du blir riktigt nöjd med ditt köp, och vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka till oss på Den sidste flaske i framtiden!

Victoria, DSF kundservice 🍷

Classificada 1 em 5 estrelas

Leverantör var väldigt dåligt

Leverantör var väldigt dåligt. Kommunikation, meddelande är inte tydligt! skjuta fram med två gånger, jag är inte alls nöjd!!!

20 de abril de 2026

Hej Robert

Stort tack för din feedback, även om vi naturligtvis är otroligt ledsna över att läsa om din upplevelse.

Vi får lägga oss platt och beklaga den bristfälliga kommunikationen. Vi har haft otroligt mycket att göra under den senaste perioden, vilket tyvärr har inneburit att våra svarstider och vår precision inte har levt upp till vår vanliga standard. Det är på inget sätt en ursäkt, men en förklaring till varför du har upplevt dessa olyckliga förskjutningar 😥

det är aldrig vår avsikt att skapa frustration hos våra kunder, och vi tar din kritik gällande de otydliga meddelandena på största allvar. Vi arbetar redan för högtryck med att optimera våra processer så att vi kan säkerställa en tydlig och stabil leverans framöver 🍷

De bästa hälsningar.
Diana, DSF Kundservice

Lättdruckna viner

Hej Sören

Tack för din recension.

Vi är mycket glada att höra att du tycker att våra viner är lättdruckna – det är precis den upplevelse vi vill ge.

Du är alltid välkommen tillbaka om du får lust att utforska fler av våra viner!

Önskar dig en härlig söndag 😊

Hej Mats

Stort tack för din recension!
Det gör oss väldigt glada att höra att du är nöjd med både våra priser och den snabba leveransen. Det är precis den upplevelse vi vill ge alla våra kunder.

Vi hoppas få hjälpa dig igen snart! 😊

Med vänlig hälsning
Anne, DSF Kundeservice 🍷

Classificada 4 em 5 estrelas

Lätta enkla lättdruckna viner som…

Lätta enkla lättdruckna viner som levererades efter någon vecka. Som förväntat. Jag är nöjd

Hej Mai-Lis

Tack för din recension.

Det gläder oss verkligen att höra att vinerna levde upp till dina förväntningar och att leveransen fungerade som den skulle 😊

Om det någonsin är något vi kan hjälpa dig med är du alltid välkommen att kontakta oss.

Önskar dig en trevlig helg!

Tydelig och snabb leverans

Tydelig och snabb leverans! Trevligt personal! Prisvärd!!

16 de abril de 2026

Hej Annegrete

Stort tack för din recension.

Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med både leveransen, servicen och priset – det betyder mycket för oss ✨

Vi hoppas att du får stor glädje av ditt vin, och du är alltid varmt välkommen tillbaka!

Hoppas du får en riktigt härlig helg.

Mycket smidigt att beställa

Mycket smidigt att beställa

Hej Robert

Tack för din recension.

Det gläder oss verkligen att höra att du upplevde beställningen som enkel och smidig – det är precis den upplevelse vi vill ge våra kunder 😊

Vi hoppas att du blir lika nöjd med dina flaskor!

Önskar dig en trevlig helg.

Snabb leverans.🚚

Snabb leverans.🚚

2 de abril de 2026

Hej Eva

Stort tack för din recension.

Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med den snabba leveransen 🤩

Vi hoppas att du blir lika glad för ditt vin – och du är alltid varmt välkommen tillbaka!

Önskar dig en riktigt fin dag.

Snabbt och gott

Snabb och bra leverans, jättegott vin. Tyvärr var det hål i botten på mina flaskor. Tror jag? 🙄

16 de abril de 2026

Hej Frederik

Tack för din recension.

Vad glada vi blir att höra att både leveransen och vinet levde upp till förväntningarna!

Det låter dock väldigt märkligt med “hål i botten” på flaskorna – så ska det absolut inte vara 😅 Kanske är det den naturliga fördjupningen i flaskans botten som du har lagt märke till?

Du är alltid varmt välkommen att kontakta vår kundservice om du är osäker – vi finns här för att hjälpa dig 😊

Önskar dig en fin dag!

Classificada 5 em 5 estrelas

Bra viner till bra priser

Bra viner till bra priser. Smidigt att beställa och kundvänlig leverans.

2 de abril de 2026

Hej Martin

Stort tack för din fina recension! Vi är jätteglada att du är nöjd med både priserna och leveransen 😊

Vi strävar alltid efter att det ska vara så smidigt som möjligt att beställa goda viner.

Hoppas vi ses snart igen! 🍷

Andreas, DSF

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans och kommer när dom…

Snabb leverans och kommer när dom bestämt

Hej Thomas

Stort tack för din fina recension 😊

Vad härligt att höra att leveransen var snabb och att allt kom fram som utlovat – det betyder mycket för oss!

Önskar dig en härlig dag.

Classificada 1 em 5 estrelas

Har efter några veckor bara fått halva…

Har efter några veckor bara fått halva beställningen

Hej Per

Tack för din recension – och tack för det trevliga samtal vi precis har haft 😊

Jag är väldigt glad att vi kunde hitta en lösning tillsammans, och att de saknade flaskorna nu kan skickas till dig på nytt.
Jag beklagar dock upplevelsen du hade från början – det är inte den standard vi vill leverera.

Du är alltid välkommen att höra av dig till mig igen om du har frågor eller om det är något jag kan hjälpa dig med.

Anne, DSF Kundservice 🍷

Kul vin

Kul vin, bra pris. Snabb leverans

Hej Hans

Stort tack för din recension.

Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med både vinet, priset och den snabba leveransen 😊

Vi hoppas att du får stor glädje av vinet – och vi står självklart redo igen när du behöver mer!

Önskar dig en härlig dag.

Hej Leif

Stort tack för din fina recension och de 5 stjärnorna! ⭐

Det gläder oss verkligen att du är nöjd med både den snabba leveransen och att vinet föll dig i smaken. Det är precis den upplevelsen vi strävar efter att ge våra kunder.

Hoppas vi får äran att packa fler goda flaskor till dig i framtiden! 😊

Varma hälsningar,
Victoria, DSF kundeservice 🍷

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.