A empresa respondeu
Meget serviceminded medarbejdere. Tager sig god tid og skaber ro omkring besøg. Tandlæge skræk tog de sig så fint af. Kan klart anbefales🤗
A empresa respondeu
Normalt er jeg patient hos tandlægen Raman, men denne gang var jeg hos den venlige og dygtige tandplejer Danny for at få taget aftryk af mine tænder. Denne procedure er normalt noget ubehagelig, men i... Ver mais
A empresa respondeu
Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken på Amagerbrogade. Vi sætter stor pris på at høre, hvad du synes om den behandling og service, du har fået hos os. Vi gør os umage hver eneste dag for at give alle patienter en god oplevelse. Uanset om du er fast eller ny patient, om du har tandlægeskræk, om du kommer til det regelmæssige eftersyn, eller om du skal have lavet en større behandling, sørger vi for at tage os tid til dig og gør os umage for at udføre den bedste behandling. Både ris og ros kan gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre det til en endnu bedre oplevelse at gå til tandlægen. Du finder vores tandlæger i København K, København N, Amager, Husum, Rødovre, Ballerup, Hillerød, Jægerspris, Hedehusene og Odense. Dentalklinikkens tandlægevagt i København og Nordsjælland holder åbent alle weekender og helligdage året rundt.
Amagerbrogade 146, 2300, København, København S, Dinamarca
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Synes desværre ikke at der var en god oplevelse denne gang og gør at jeg skifter til en tandlæge som “rummer” os med få midler!
Fik voksen skældud fordi jeg har afbestilt mine tider (6 gange) i god tid.. hver gang grunden til dette har og er min økonomiske situation. Booker mine tider i den tro at pengene rækker, nærmer mig tidspunktet og ser det ikke hænger sammen og aflyser! Fik af vide af tandlægen at det er staten der siger de skal nævne at det ikke går at aflyse så meget! Mig bekendt har staten intet med mine tandlæge besøg at gøre, de betaler ingenting og det er egenbetaling. Gik derfra ked af det og frustreret over denne løftede pegefinger og har ikke lyst til at “give” mine penge til denne klinik mere. Som det ikke er hårdt nok at have få midler til at komme til tandlægen. Heldigvis for mig har sunde og gode tænder og fundet en klinik der kan rumme min tilgang til selv at bestemme min måde at gå til tandlægen samt en meget billigere tandlæge sammenlignet priser og kunne have fået tandrens, billeder til halvpris
Så nej tak til jer og jeres tilgang til jeres kunder med få midler!

Resposta da Dentalklinikken - Amager
Fik 2 kroner på kindtænder færdig gjort.
Uden smerter. Og de er lavet perfekt.
Tak til Fadi.

Resposta da Dentalklinikken - Amager
Professionelt behandling og dejlig omgangstone

Resposta da Dentalklinikken - Amager
Mit andet besøg hos Mille efter tandlægeskift til Amager.
Venlig, kompetent og informativ så bare en god oplevelse👌

Resposta da Dentalklinikken - Amager
Rigtig god behandling- meget venlig og omsorgsfuld tandlæge Fadi. Kilinikass. gjorde også et stort indtryk, den dag da min tand skulle slibes til,få at få en krone. Hun lagde en hånd på min skulder, meget beroligende TAK. Det var i rolige omgivelser og der var tid til spørgsmål
2.6.26 og 24.6

Resposta da Dentalklinikken - Amager
Danny er simpelthen så en sød person og meget dygtig i sit arbejde. Jeg kan varm anbefale ham.

Resposta da Dentalklinikken - Amager
Fantastiske oplevelse hos dentalklinikken Amager ved tandlæge Raman og sin assistent Caroline. Jeg har i dag fået lavet 2 huller, hvilket gik fantastisk!

Resposta da Dentalklinikken - Amager
Som sædvanligt - super godt - har nu fået isat 13 kroner 😅 pga de gamle var slidte 😱 og de nye virker bare 😃

Resposta da Dentalklinikken - Amager
God og tryg behandling, imødekommende og meget behageligt personale.

Resposta da Dentalklinikken - Amager
Dygtigt imødekommende personale. Professionelle hele vejen igennem. Folk der virkelig kan deres job.

Resposta da Dentalklinikken - Amager
Jeg fik en tid samme dag, jeg ringede, selvom det var lørdag, for at få limet en midlertidig krone på, der var faldet af. Tandlægen tog meget hensyn til, at tanden var ekstra følsom, og valgte en rensemetode, der slet ikke gjorde ondt eller var ubehagelig.

Resposta da Dentalklinikken - Amager
Det er aldrig rart at skulle til tandlægen, men jeg føler mig tryg her, de er søde og forklarer hvad de skal til at lave.

Resposta da Dentalklinikken - Amager
Professionel tandbehandling, god service og venlig personale

Resposta da Dentalklinikken - Amager
Behandlingen foregik i en rolig og afslappet atmosfære.
En afgjort positiv oplevelse.

Resposta da Dentalklinikken - Amager
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.