Jeg kan kun anbefale Dentalklinikken. Jeg lider meget af tandlægeskræk. Men Line formår at skabe tryghed så jeg kan komme igennem mit tandlæge besøg. Så jeg har kun positive ting at sige om Dental... Ver mais
Parkvej 3A, Jægerspris Lægecenter, 3630 Jægerspris, Hornsherred, DK
•Embora não verifiquemos reivindicações específicas uma vez que os autores têm direito a ter a sua opinião, podemos classificar as opiniões como "Verificadas" quando conseguimos confirmar a ocorrência de uma interação com a empresa. Saber mais
A empresa respondeu
Selv om et tandlægebesøg ikke er verdens fedeste, gør tandlægen sit ypperste for hele tiden at informere om, hvad der skal ske - det giver ro og tryghed. Hun er i øvrigt meget venlig og tillidsskabend... Ver mais
A empresa respondeu
Har netop besøgt klinikken for første gang. Kommer ind akut på grund af problemer. Møder en meget lyttende, forstående og empatisk Tasmia der er grundig og sørger for, at smerter hurtigt bliver dække... Ver mais
A empresa respondeu
Bedste anbefaling herfra. Er meget tilfreds. Tine F. er den dygtigste og sødeste tandplejer, som man kunne ønske sig.
A empresa respondeu
Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken i Jægerspris. Vi sætter pris på at høre, hvad vores kunder synes om vores service og behandlinger. Både ris og ros kan nemlig gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre Dentalklinikken endnu bedre!
Parkvej 3A, Jægerspris Lægecenter, 3630, Jægerspris, Hornsherred, Dinamarca
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Altid et trygt sted at komme, de forklare hvad der skal ske og er meget professionelle.

Resposta da Dentalklinikken - Jægerspris
Jeg lider heldigvis ikke af tandlægeskræk, så for mig, er det en rar ting at komme til tandlæge, Især sætter jeg pris på den hyggelige stemning der er af hele personalet på klinikken.
Selv min datter som hele sit liv har lidt af tandlægeskræk, er nu omsider ved at lægge noget af sin skræk på hylden, takket være den positive modtagelse hun fik fra første dag hun kom i klinikken.

Resposta da Dentalklinikken - Jægerspris
Utrolig god stemning og fantastisk personale. Tandlægerne er meget omhyggelige og gør et flot arbejde. Kan helt klart anbefales herfra

Resposta da Dentalklinikken - Jægerspris
Jeg er MEGA tandlægeskræk, men alle i klinikken var super søde og omsorgsfulde! Varme anbefalinger herfra.

Resposta da Dentalklinikken - Jægerspris
Blid og nænsom behandling. Høj faglighed.

Simpelthen SÅ søde!
Slut med tandlægeskræk!

Resposta da Dentalklinikken - Jægerspris
Super søde mennesker og dejlig behagelig behandling, som altid.

Resposta da Dentalklinikken - Jægerspris
En betændt kindtand der viste sig ikke at kunne reddes alligevel med en rodbehandling men måtte ud blev på omsorgsfuld og nænsom vis behandlet af Line Hagemann Frost. Hvor er det dejligt at have så meget tillid til sin tandlæge. Fem stjerner og et knus.

Resposta da Dentalklinikken - Jægerspris
Det er et kompetent og behageligt personale på klinikken. Man føler sig velkommen.

Resposta da Dentalklinikken - Jægerspris
Virkelig behagelig oplevelse og yderst professionelt personale
Får den bedste behandling, både fagligt og socialt. Meget imødekommende - kun lidt ventetid. God guidning i hvilke muligheder og vælg man kan og bør tage. Ikke for meget og ikke for lidt.
Tandlægen Daniel Christiansen er utrolig god til lokalbedøvelse, til gavn af smertefri plastfyldning af min molar.
Klinikassistenten har en ro som er meget smittende. Min angst for tandlægebehandling er forsvundet pga den ro Daniel og klinikassisten har. Varmest anbefaling!

Resposta da Dentalklinikken - Jægerspris
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.