A empresa respondeu
Jeg har fået opereret to problematiske visdomstænder ud. Tandlægen hed Jibran. Det var en yderst behagelig oplevelse med meget dygtig og hurtig kirurg. Sygeplejerske var lige så kompetent, dygtig og o... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg er totalt angst for tandlæger grundet tidligere dårlige oplevelser. Jeg blev behandlet af Raman A. og han fik mig virkeligt til at slappe af. Han forklarede alt hvad han gjorde til mindste detalj... Ver mais
A empresa respondeu
Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken i Havnegade. Vi sætter pris på at høre, hvad vores kunder synes om vores service og behandlinger. Både ris og ros kan nemlig gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre Dentalklinikken endnu bedre!
Havnegade 51, 1058, København, København K, Dinamarca
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Very good experience,Dr.Jibran is highly experienced,polite and very good dentist.Highly recommended.

Resposta da Dentalklinikken - København K
Rigtig god oplevelse siden jeg trådte ind ad døren. Fik en akut tid, og tandlæge Ferial var fænomenal, hun gav sig god tid til at forklare og er sød og behagelig person. Alt i alt super god service✨Jeg vil helt sikkert vælge eller anbefale denne klinik som akut klinik hvis det skulle være nødvendigt anden gang🌸

Kan varmt anbefale Dentalklinikken i Havnegade
En god service og nemt at booke tid

Resposta da Dentalklinikken - København K
Kom pga akut rodbetændelse, på en søndag.
Super god oplevelse. Venlig, professionel, velinformerende, med god empati.
Anbefaler.

Resposta da Dentalklinikken - København K
Super venlig og effektiv modtagelse og behandling.

Resposta da Dentalklinikken - København K
Z całego serca polecam ten gabinet stomatologiczny. Już od momentu wejścia czuć bardzo przyjazną i spokojną atmosferę, dzięki czemu cały stres związany z wizytą praktycznie znika.
Miałem wykonywane leczenie kanałowe i jestem pod ogromnym wrażeniem. Zabieg przebiegł całkowicie bezboleśnie, a profesjonalizm całego zespołu był na najwyższym poziomie. To pierwsza wizyta u dentysty, po której wyszedłem z poczuciem, że naprawdę zadbano o mój komfort i dobre samopoczucie.
Na szczególne wyróżnienie zasługuje polska asystentka. To niezwykle miła, serdeczna i pomocna osoba, która od samego początku sprawiła, że czułem się swobodnie. Mimo bariery językowej mogłem liczyć na jej pomoc przy tłumaczeniu wszystkiego, co było potrzebne. Dzięki niej czułem się zaopiekowany i spokojny przez całą wizytę. Widać, że wykonuje swoją pracę z ogromnym zaangażowaniem, empatią i uśmiechem – takich osób naprawdę się nie zapomina.
Kolejną wizytę mam zaplanowaną na 11 sierpnia i tym razem idę już bez żadnych obaw. Z pełnym przekonaniem mogę powiedzieć, że jeśli w przyszłości będę potrzebował pomocy stomatologicznej, wrócę właśnie tutaj.
Dziękuję całemu zespołowi za tak profesjonalne podejście do pacjenta. Zdecydowanie zasłużone 10/10!

Dygtig Tanlæge og godt personale

Resposta da Dentalklinikken - København K
Altid en god oplevelse- er kommet her i mange år.

Resposta da Dentalklinikken - København K
Meget profesionelle, venlige og ikke stressede. Tandlægen informerer om hvad som skal ske. Super godt

Resposta da Dentalklinikken - København K
De er bare så søde og behagelige, altid en god oplevelse lige meget hvem du kommer ind til.
Kan varm anbefales

Resposta da Dentalklinikken - København K
Mange tak for en god og sikker oplevelse.

Resposta da Dentalklinikken - København K
er igang med en større tandbehandling har været ved 3 forskellige tandlæger hos dental klinikken og de har alle været yderst professionelle de bedste tandlæger jeg har mødt i mit liv og jeg har besøgt nogle stykker

Resposta da Dentalklinikken - København K
Thank you for the service. The dentist and the assistant are very kind. I am very happy that I chose you to be my dentist here in Copenhagen. It is not painful at all and it is quick. They will really take care of you when you come to the clinic. I am comfortable in their clinic because it is big and very clean and their prices are very affordable. Best clinic in Copenhagen.

Resposta da Dentalklinikken - København K
Det er altid en god oplevelse, at komme ind til Martin, han oplyser altid hvad han laver og er meget omhyggelig, så jeg ved at jeg er i trygge hænder.

Resposta da Dentalklinikken - København K
Jeg får altid en fantastisk behandling. Alle er søde og smilende

Resposta da Dentalklinikken - København K
Dygtig ung tandlæge. Hun var god til at forklare hvad der skulle gøres. Fin oplevelse

Resposta da Dentalklinikken - København K
Ferial var meget fokuseret på at give mig en professionel behandling der opfyldte mine ønsker og stadig var korrekt udført. Inden behandlingen drøftede vi mulighederne og tog sammen den beslutning der var bedst for min situation. Inden hun afsluttede behandlingen sikrede Ferial at jeg var tilfreds ved at udføre de små justeringer jeg havde brug for, ligesom hun sikrede at jeg havde svar på alle spørgsmål og var vel informeret om det videre forløb. Stor tak for en rigtig fin behandling.

Resposta da Dentalklinikken - København K
Var akut afsted i søndags med en visdomstand der drillede. Var inde hos en sød ung dame Ferial. Virkelig dygtig, behagelig og lyttende. Hun fik bedøvet mig og fjernet tanden hurtigt, men stille og roligt. Ferial var meget forklarende og støttende under hele processen. Jeg var lidt nervøs pga af nogle enkelte tidligere anmeldelser, men min oplevelse var til et stort 5 tal.

Resposta da Dentalklinikken - København K
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.