Jeg vil advare mod at bruge Jeanette til epileringsopgaver. Jeg er endt ud med et ar efter en for hårdhændet behandling. Og der har desværre været mangelfuld opfølgning efter mundtlig klage.
Leia as opiniões dos outros
Jeg har haft 2 gode behandlinger hos Jeanette, Hun har altid været sød og dygtig til det hun gør.. desværre en rigtig dårlig oplevelse også.. Hos Dermalounge skal man melde afbud 24 timer før en... Ver mais
Jeg tog kontakt til dermalounge , hvor jeg fik en tid til permanent makeup øjenbryn - hvilket jeg før har fået foretaget andet steds før med resultater. Efter 3dag hvor de var helet op havde jeg... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Pengene værd
Har besøgt stedet flere gange for at få brazilian. Jeg bliver altid modtaget med stor venlighed og professionalisme. Hver gang går jeg derfra som en tilfreds kunde. Derudover er de meget fleksible og holder åben så det er til at nå efter arbejde.
Kommer desværre ikke igen
Jeg havde købt et downtown bevis på en brazilian voks, samt voks under armene. Jeg får en rigtig venlig betjening, intet at sætte en finger på der. Dog synes jeg ikke at resultatet var tilfredsstillende. Det gjorde ondt undervejs og det plejer det ikke at gøre på mig. Og da jeg kom hjem havde jeg voks rester i store stykker rundt omkring (som der normalvis bliver fjernet). Derudover var det slet ikke gjort grundigt nok!! Jeg måtte selv sidde med pincet under både arme og for neden. Der manglede et helt stykke for neden + at det ikke var blevet fjernet ordenligt bagtil da hun insisterede på at jeg skulle ligge på siden - og så kan man altså ikke få det hele med.
Jeg kommer desværre ikke her igen, selvom ejeren var så venlig at give mig mulig rabat på næste tur.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.