Är så nöjd! Var problem för er med leveransen av en av de varor jag skulle ha och blev då kontaktad av er där ni frågade om jag ville ha den andra produkten skickad tills vidare, utan extra kostnad, e... Ver mais
Otrolig kundservice. Snabba svar. Det blev fel i leveransen och jag hade inte möjlighet att hämta. Kontaktade kundservice och de kunde fixa så att det skickades till ett annat ställe. Däremot skicka... Ver mais
Välkommen till vårt universum av koreansk hudvård. Vi är två danska hudvårdsentusiaster som även är mor och dotter. Vi har riktigt många bra erfarenheter med K-beauty och dem erfarenheterna vill vi gärna att andra också ska få nytta och glädje av. Hos oss hittar du ett stort urval av koreansk hudvård till bra priser och vi är alltid redo att hjälpa dig att hitta rätt produkter för dina specifika behov. K-beauty produkterna är väldigt milda mot huden och är generellt mycket fuktgivande, lugnande och vårdande. Dessutom balanserar de hudens pH-värde så att huden lättare absorberar produkterna. Ingredienslistan är mycket nytänkande och innovativ där du bland annat hittar ingredienser som snigelslem och bigift. Vi köper endast produkter genom officiella och godkända återförsäljare i Sydkorea eller direkt från de enskilda varumärkena. Vi ser även till att testa alla produkter själva innan de kommer upp på hemsidan.
Niels Bohrs Vej 21, 8660, Skanderborg, Dinamarca
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Wow vilken fantastiskt härlig butik, så glad att ha hittat hit (dermaspace.se) 💛💛💛 Beställde av er första gången under födelsedagsveckan 🎂, blev så nöjd så hann beställa en gång till 😍 Bara plus: Roligast utbud kbeauty i Sverige (uppskattar att ni har annorlunda märken och många resestorlekar/små-kit), bra priser, bra gåvor, generösa samples, trevlig kundtjänst, fin paketering och snabb frakt (skickades från DK efter två dagar).
Rekommenderas 👌👌👌👌👌

Resposta da Derma Space
Det är första gången som jag handlar från detta företag, men verkligen inte sista! Enormt utbud där allt jag ville ha fanns i lager 😍 Fantastiska produkter som jag redan älskar och jag blev chockad över hur snabbt jag fick hem produkterna dessutom. Helt perfekt!! 🫶🏻

Resposta da Derma Space
Riktigt bra kundservice! Fick en produkt som har blivit fel i produktionen, det hjälpte dom mig med direkt när jag hörde av mig! Super trevliga och gulliga! Ha allt inom koreansk hudvård och för det bästa priset. Även så roligt att man får med tester varje gång, beställde precis två produkter jag fick med som testers sist! 🥰

Resposta da Derma Space
Very amazing website with products which are very popular in South Korea. I was wondering if you will collaborate with Parnell brand especially they Cushions are very nice.Maybe I can order from your website next time instead of Korea.

Bra support
Supertrevlig support när jag behövde hjälp!

Resposta da Derma Space
Wow vilken fantastisk kundservice det är på Dermaspace.se! Jättevänligt bemötande och snabb återkoppling. Kan varmt rekommendera att handla där :)

Resposta da Derma Space
Bra utbud, hittade de produkter jag letat efter och snabb leverans. Rekommenderas!

Resposta da Derma Space
Supertrevlig support när jag behövde hjälp! Beställde Anua till min flickvän och hon blev supernöjd!

Resposta da Derma Space
Snabbt leverans. Fick en fin gåva och test samples.

Resposta da Derma Space
Bra utbud, snabb leverans och genuin känsla på paketet jag fick!

Resposta da Derma Space
Alltid väldigt nöjd med produkter/varor, leverans och kund servicen. Rekommenderar starkt.

Resposta da Derma Space
Jag är väldigt nöjd med produkten och snabb leverans tack.

Snabb leverans!
Stort och bra utbud av koreansk hudvård!
Kommer handla igen, tack!

Resposta da Derma Space
Otrolig kundservice. Snabba svar.
Det blev fel i leveransen och jag hade inte möjlighet att hämta. Kontaktade kundservice och de kunde fixa så att det skickades till ett annat ställe. Däremot skickade ombud tillbaka till Dermaspace utan att notifiera. Då kontaktade kundservice mig direkt när de mottag paketet och skickade till rätt ombud utan problem, och dessutom krediterade fraktkostnaden utan att de ens behövt det. Kommer beställa här igen. Riktigt nöjd!

Resposta da Derma Space
Lätt att hitta på hemsidan! Smidig, tydlig betalning och snabb leverans med många val av leveranssätt!

Resposta da Derma Space
Bra utbud, snabb leverans och jättegulligt att ni skriver en liten hälsning för hand!

Resposta da Derma Space
Snabb leverans. Bra paketering och bra utbud av produkter.

Resposta da Derma Space
Snabb leverans och ett gulligt litet meddelande i paketet. Nöjd!