Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Fik ikke min kasket til tide.. eller fik den faktisk aldrig… derefter ville jeg have en refundering men ingen svar fra denne virksomhed. Derfor vil jeg ikke give denne virksomhed en bedre stjerne.... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk hjemmeside, fornuftig pris for virkelig god kvalitet og nem/god proces i forbindelse med valg af levering og betaling. Super god service ved afhentning af købet. Absolut anbefalings v... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig god oplevelse fra Dernier Appel. Man får det man bestiller, hvilket er en fed kasket af høj kvalitet, og den hurtige levering er kun et ekstra plus!

Informações sobre a empresa

1. Loja de acessórios de moda

Escrito pela empresa

Navnet "Dernier Appel" er fransk og betyder "Sidste udkald", hvilket perfekt afspejler vores mission om at skabe Limited Edition Caps, der giver en følelse af at eje noget særligt. Dernier Appel er en dansk virksomhed, der er dedikeret til at skabe de mest unikke og eksklusive Caps på markedet. Vores passion for design og kvalitet er kernen i alt, hvad vi gør. Vi har grundlagt Dernier Appel med en vision om at tilbyde vores kunder noget helt særligt. Vores Caps er ikke blot accessories - de er et udtryk for stil, individualitet og en følelse af at være en del af noget eksklusivt. Hver Cap i vores kollektion er omhyggeligt udvalgt og skabt med præcision og dedikation. Vi anvender kun materialer af højeste kvalitet, herunder blødt velour og håndsyet broderi, for at sikre en perfekt pasform og en følelse af luksus. Dernier Appel er ikke kun en Cap - det er et statement. Vi kombinerer moderne kunst med eksklusivt accessories for at skabe en helt unik oplevelse for vores kunder. Velkommen til Dernier Appel - hvor vi forener kunst og mode og tilbyder unikke Caps i særklasse.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Rigtig god oplevelse fra Dernier Appel

Rigtig god oplevelse fra Dernier Appel.

8 de abril de 2024

Hej Markus,

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med din oplevelse hos os og med den kasket, du har modtaget. Vi lægger stor vægt på at sikre, at vores kunder modtager produkter af høj kvalitet, og det er fantastisk at vide, at vores indsats er blevet bemærket.

Vi vil fortsætte med at stræbe efter at opretholde den samme høje standard og sikre hurtig levering til vores kunder.

Endnu engang tak for din støtte, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

Bedste hilsner,
Dernier Appel

Classificada 1 em 5 estrelas

Ikke en god oplevelse

Derfor vil jeg ikke give denne virksomhed en bedre stjerne. :(

5 de abril de 2024

Resposta da Dernier Appel

Det er en falsk anmeldelse. Aleksander Biskov har aldrig lavet en ordre og vi har aldrig hørt fra ham.

Vi har anmeldt denne falske anmeldelse til Trustpilot og forventer at den bliver slettet.

Hvis man kunne give 10 stjerner

Hvis man kunne give 10 stjerner, så ville de få 12 stjerner.

6 de março de 2024

Hej Noah,

Tusind tak for den overvældende positive anmeldelse! Vi er utroligt glade for at høre, at du er så tilfreds med vores service. Din støtte og begejstring betyder meget for os.

Vi vil fortsætte med at stræbe efter at levere den bedst mulige oplevelse for vores kunder, og det er tilbagemeldinger som din, der inspirerer os til at fortsætte med at gøre vores bedste.

Tak fordi du valgte os, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

Bedste hilsner,
Dernier Appel

Hurtig levering

Hurtig levering og lækkert pakket ind med en personlig hilsen.
Lækker cap

1 de fevereiro de 2024

Hej Charlotte,
Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 😊

Vi er glade for at høre, at du værdsatte vores hurtige levering og den personlige hilsen. Det er vigtigt for os at give en god oplevelse fra start til slut. Vi er også glade for at vide, at du er glad for din lækre cap!

Vi sætter virkelig pris på din støtte!

Tak igen, og vi ønsker dig en fantastisk weekend!

Dbh Anton & Viktor

Classificada 5 em 5 estrelas

De er super servicemindede og deres…

De er super servicemindede og deres caps er virkelig i god kvalitet.

23 de janeiro de 2024

Hej Rikke,
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 😊

Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med vores service og kvaliteten af vores caps. Det betyder meget for os at vide, at vores kunder er glade. Vi sætter pris på din støtte

Tak igen, og vi ønsker dig en vidunderlig dag!

Dbh Anton & Viktor

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget hurtig levering og super…

Meget hurtig levering og super personlig hilsen. Det var en rigtig god købsoplevelse!

13 de dezembro de 2023

Kære Helle,
Det er fantastisk at høre om din gode købsoplevelse! 😊 Tusind tak for din støtte og de venlige ord. Vi bestræber os altid på at give vores kunder den bedst mulige service og oplevelse. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden. Dbh Viktor og Anton

Kære Lisa,
Vi er begejstrede over at høre, at du er så tilfreds med vores service og produkt! 🌟 Tusind tak for din støtte og de venlige ord. Vi stræber altid efter at levere den bedste kvalitet og service til vores kunder.

Dbh Viktor og Anton

Troværdi fra start

Troværdi fra start. Godt handel.

19 de novembro de 2023

Kære Rulebosnia,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🌟

Vi sætter stor pris på, at du har valgt at handle hos os, og det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse.
Hos Dernier Appel bestræber vi os altid på at levere troværdige produkter og en positiv handelsoplevelse fra start til slut.

Endnu en gang, tak for din støtte, og vi håber at kunne betjene dig igen snart.

De bedste hilsner,

Classificada 5 em 5 estrelas

Super nemt og hurtig levering.

18 de novembro de 2023

Kære Louise,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse! 🌟 Vi er så glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med Dernier Appel og værdsætter vores nemme og hurtige leveringsservice. Det er vores mål at gøre shoppingoplevelsen så smidig som mulig for vores kunder, og det glæder os at se, at vi har opfyldt det for dig.

Tak igen for at vælge Dernier Appel, og vi håber at se dig på shoppen igen snart!

De bedste hilsner,
Team Dernier Appel

Hej Anette,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 😊 Det glæder os at høre, at din pakke kom hurtigt, og at du var tilfreds med kasketten. Vi gør vores bedste for at sikre en problemfri og tilfredsstillende oplevelse for vores kunder, og det er altid dejligt at høre, når vi lykkes med det.

Tak igen for din støtte!

Bedste hilsener,

God og hurtig kundeservice

4 de setembro de 2023

Hej Ghita,

Tusind tak for dine venlige ord og den positive feedback! 😊 Det er fantastisk at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice, og at vi kunne hjælpe dig hurtigt og effektivt.

Bedste hilsener,

Supernöjd

Jättenöjd!!!

17 de agosto de 2023

Resposta da Dernier Appel

Tack så mycket! Vi är så glada att höra att du är supernöjd med våra produkter och service. Vi uppskattar din support och ser fram emot att fortsätta leverera högkvalitativa caps till dig. Tack för att du är en del av vår Dernier Appel-gemenskap! 🌟🧢

Lækre caps🤩

Lækre caps🤩

Flot kvalitet, cool design, behagelige at have på.

14 de julho de 2023

Hej Stine,
Mange tak for din fantastiske anmeldelse! 🤩 Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med vores caps og nyder kvaliteten og designet. Vi sætter pris på din støtte!

Classificada 5 em 5 estrelas

Fedt produkt, alt spiller.

Fedt produkt! Faktisk federe end jeg havde regnet op. 😎

Alt ift web og bestilling spiller bare.

15 de agosto de 2023

Hej Mads,

Mange tak for din super positive anmeldelse! 😎 Det glæder os virkelig at høre, at du synes om vores produkt og oplevelsen med vores webshop. Din feedback betyder meget for os!

Fantastisk hjemmeside

Super god service ved afhentning af købet.

Absolut anbefalings værdigt!

20 de julho de 2023

Hej Thomas og Randi,

Tusind tak for jeres utroligt rosende ord og for at anbefale os! 😊 Vi er glade for, at I er tilfredse med vores webshop, produktkvalitet og service. Jeres støtte betyder meget for os!

Hurtig ekspedition & god kvalitet

20 de agosto de 2023

Hej Per,

Mange tak for dine venlige ord! 😊 Vi er glade for, at du har oplevet en hurtig ekspedition og er tilfreds med vores produktkvalitet. Din tilfredshed er vores mål!

Classificada 5 em 5 estrelas

Trevligt och snabbt bemötande då vi…

Trevligt och snabbt bemötande då vi behövde ändra mottagare på paketet. Kepsen var jättefin och sonen nöjd!

13 de agosto de 2023

Resposta da Dernier Appel

Tack, Anne! Vi är glada att du och din son är nöjda med kepsen och vår service. 🧢😊

Vänliga hälsningar
Viktor // Dernier Appel

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais