Heb voornamelijk [stuk of 15] mystery pin boxes van Loungefly besteld. Ik had ook meerdere van dezelfde set of doosjes van sets die ik al had. Geen 1 dubbele pin ontvangen, dus veel dank aan wie z... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Livraison très rapide. Produit de qualité. Très bon service client : le sac demande n’était plus disponible, j’ai pu en choisir un autre en remplacement très facilement
Informações sobre a empresa
- derwincollectables.nl
Livraison très rapide.
Livraison très rapide.
Produit de qualité.
Goede en snelle verzending en op de…
Goede en snelle verzending en op de juiste manier verpakt met leuke attentie erin
Zoals altijd weer top verpakt en snel…
Zoals altijd weer top verpakt en snel verzonden toppers zijn het bij Derwin
Very Lucky Mystery Boxes
Heb voornamelijk [stuk of 15] mystery pin boxes van Loungefly besteld.
Ik had ook meerdere van dezelfde set of doosjes van sets die ik al had.
Geen 1 dubbele pin ontvangen, dus veel dank aan wie ze geselecteerd heeft voor inpakken 🤩
En de snoepjes werden gewaardeerd door mijn nichtje 😋
Toppers!
Kennis gemaakt tijdens Sweet Lake Con en superfijn geholpen bij de aankoop van een Harry Potter Loungefly handtas. Na check bleken ze niet de Harry Potter portemonnee bij hen te hebben maar wel op voorraad dus direct online besteld. 3 dagen later in huis. Netjes en goed verpakt met kaartje en iets lekkers. Echt toppers!
Super!
Ze hebben echt een super assortiment! Ik heb dingen gevonden die ik niet eerder had gevonden :) Daarnaast goed en LEUK(!) verpakt! Het was heel leuk om uit te pakken. Ik zal (en ga!) hier zeker weer kopen.
Keurig verpakt en snel verzonden zeer…
Keurig verpakt en snel verzonden zeer tevreden
Zeer vriendelijk en snel
Zeer vriendelijk en snel.
Op een beurs de tas al gezien en toen heeft onze dochter een klein tasje gekocht. Zeer vriendelijk tegen kinderen. Later online de grote tas gekocht. Dat verliep allemaal vlot. Pakketje kwam snel aan en daar zat ook nog een leuk extratje bij waar onze dochter lekker van gesnoept heeft. Kortom een bedrijf om in de gaten te houden.
Very great experience
Super nice contact. And very helpful and quick to answer questions. The shipping was also very fast and the package was securely packed!
I will definitely order again.
Amazing bag
Super quick delivered, the bag looks exactly the same as picture. Well packed and a little Loly pop as little present thanks for the attention. My daughter loved it nice quality !
Aanrader!
Erg fijne webshop met heel veel mooie producten!
Top verpakt ook en fijne klantenservice!
Zeer positief, aan te raden.
Ik heb nu twee keer besteld bij deze webshop en beide keren zijn de items zeer goed verpakt. Mooi papiertje eromheen en ook verpakkingsmateriaal zodat de items niet beschadigd kunnen aankomen. Dit wordt allemaal zeer zorgvuldig gedaan! De items die je besteld zijn ook de items die aankomen.
Snelle levering en perfect product
Snelle verzending, geen problemen gehad. Het product is precies zoals verwacht.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.