Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Lækre produkter og meget billige. Jeg har handlet der mange gange. En enkelt gang var der en lille glasdims til en lampe, som var gået i stykker. De sendte hurtigt en ny.

Classificada 5 em 5 estrelas

DesignMarket reagerede super hurtigt, da der var en fejl i min ordre. Uden problemer fik de hurtigt leveret den vare, som desværre ikke var kommet med 1. sending.

Informações sobre a empresa

1. Decoração e Design de Interiores

Escrito pela empresa

Design Market i Horsens har sat sig for at bevise, at bæredygtighed og luksus kan gå hånd i hånd. Ved at tilbyde designer varer med skønhedsfejl, overskudsvarer og varer fra messer og lignende, gør vi det muligt for os at indrette vores hjem med stil og samtidig have en positiv indvirkning på miljøet. Så lad os tage et skridt mod en mere bæredygtig fremtid og støtte virksomheder som Design Market, der gør en forskel.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastiske tilbud og spændende varer

Fantastisk gode tilbud på spændende varer. Kan kun anbefale hjemmesiden!

30 de março de 2026

Resposta da DesignMarket

Tusind tak fordi du har taget dig tid til at give os så fin en anmeldelse - vi håber at se dig igen på webshoppen på et tidspunkt :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Lækre produkter og meget billige.

30 de março de 2026

Resposta da DesignMarket

Tusind tak fordi du har taget dig tid til at skrive en så fin anmeldelse om os - vi håber at se dig på webshoppen igen :-)

Positiv overraskelse

Jeg må indrømme, at jeg til en start var ret skeptisk. Kunne det nu passe, at jeg kunne få en original, ny Verner Panton-lampe til den pris? Og kunne jeg nu stole på, at varen nåede frem? Begge dele blev gjort totalt til skamme. Efter kun halvandet døgn modtog jeg mine flotte nye lamper. Sendt i original indpakning. Aldrig været pakket ud. Og med VPs garanti for ægthed. Læg dertil, at jeg på kort tid (fem min!) fik svar på de spørgsmål, jeg stillede via mail. En i særklasse god oplevelse. Varm anbefaling herfra. Vh Marianne

18 de março de 2026
Opinião espontânea

Resposta da DesignMarket

Tusind tak fordi du har taget dig tid til at skrive en så fin anmeldelse - vi bestræber os hver dag på at gøre vores bedste. Vi glæder os til at se dig på webshoppen igen :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Der var 2 lysestager der var gået i stykker, under transport. Der blev straks eftersendt 2 nye

TAK

25 de fevereiro de 2026

Resposta da DesignMarket

Tak for din fine anmeldelse - det sætter vi stor pris på :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Nem hjemmeside med gode produkter

Nem hjemmeside med gode produkter, konkurrencedygtige priser og hurtig levering :)

23 de fevereiro de 2026

Resposta da DesignMarket

Mange tak for din fine anmeldelse - det sætter vi stor pris på :-)

Hurtig betjening

Hurtig betjening. Kunne være rart man kunne få leveret til ens addresse.

28 de janeiro de 2026

Resposta da DesignMarket

Tusind tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse. Du kan sagtens vælge levering med omdeling - det er bare ikke gratis hos os :-)

Fint sted at handle

Fint sted at handle. Super gode deals.

26 de janeiro de 2026

Resposta da DesignMarket

Tusind tak for de fine ord - vi bestræber os på at gøre vores bedste hver dag :-)

DesignMarket reagerede super hurtigt

29 de dezembro de 2025

Resposta da DesignMarket

Tusind tak for dine fine ord - dejligt at høre, at du trods fejllevering stadig kun har positivt at sige :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Super pris og hurtig forsendelse

Var lidt mistroisk da prisen på den lampe jeg ville købe virkede til at være lidt for god til at være sand. Men efter at have tjekket deres facebook og instagram side ud valgte jeg at bestille den.
Og det er jeg glad for. Lampen kom og var godt pakket ind. Vil da helt klart en anden gang handle her igen :-)

29 de setembro de 2025

Resposta da DesignMarket

Tak fordi du viste os tillid - det sætter vi stor pris på :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering. De forstår deres kunder og hjælper dem

25 de setembro de 2025

Classificada 5 em 5 estrelas

Altid en fornøjelse at handle her

Altid en fornøjelse at handle her. Det er helt vild lækre ting og sager man kan få til en god pris. Køber forkælelse til mig selv, værtindegaver, adventsgaver, nye ting til hjemmet, fødselsdagsgaver, kort osv. Så stor anbefaling herfra.

25 de agosto de 2025

Classificada 5 em 5 estrelas

Super god service og super gode kvalitetsprodukter til en fornuftig pris, så alle kan være med. Kan varmt anbefales :-)

1 de setembro de 2025

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering - og en lækker vare til en rigtig god pris.

25 de agosto de 2025

Resposta da DesignMarket

Tusind tak for din anmeldelse - det betyder meget for os :-)

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais