De Voordeelmarkt Opiniões 2308

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Vorige week hier geweest en super goed en klantvriendelijk geholpen door een dame waarvan ik de naam kwijt ben (rode haren). Goed advies gekregen! Helaas waren de andere medewerkers aan het koffiele... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

bestelling werd snel geleverd (1 werkdag) goede A merk verf voor een zeer scherpe prijs goed verpakt in bubbel folie en kartonnen doos (incl roerhout) maar helaas PostNL bezorging waardeloos, ja ze... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Goede service, hebben actief meegedacht over een oplossing voor een kleurprobleem met mijn verf. Uiteindelijk samen tot een redelijke oplossing gekomen. Aanrader!

Informações sobre a empresa

5. Loja de papel de parede
  6. Fornecedor de pisos de madeira e laminados

Sobre De Voordeelmarkt

De Voordeelmarkt

De Voordeelmarkt.nl - De beste verf voor de laagste prijs! Wij zijn dé vakwinkel voor al uw klusartikelen. Denk bijvoorbeeld aan binnen- en buitenverf, behang, laminaat en alle toebehoren zoals schuurpapier, verfkrabbers en verfkwasten. Wij bieden de laagsteprijsgarantie door grote volumes in te kopen en daar profiteer jij uiteraard het meest van.

De beste verf voor de laagste prijs slogan

Wij mengen de verf die jij gekozen hebt voor jou op kleur in onze winkels én in onze webshop. Daarnaast geven wij niet alleen in de winkel advies over jouw (verf)klus, maar ook op de website vind je stappenplannen, trends en extra informatie over verf, kleur en klussen.

De Voordeelmarkt - De beste verf voor de laagste prijs!

Wij maken van ons voordeel graag jouw voordeel!
De Voordeelmarkt is dé vakwinkel voor al uw klusartikelen. Denk bijvoorbeeld aan binnen- en buitenverf, behang, laminaat en alle toebehoren zoals schuurpapier, verfkrabbers en verfkwasten.

Informações de contacto

4,3

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

2 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 97% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

4 de junho de 2026

Resposta da De Voordeelmarkt

Hartelijk dank voor uw mooie review en het delen van uw ervaring.

Fijn om te horen dat u onze service als positief heeft ervaren en dat u tevreden bent over de manier waarop we hebben meegedacht bij het kleurprobleem. We begrijpen dat het vinden van de juiste kleur soms een uitdaging kan zijn, daarom vinden we het belangrijk om samen met onze klanten naar een passende en praktische oplossing te zoeken.

Bedankt voor uw vertrouwen en aanbeveling. We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn!

Met vriendelijke,

De voordeelmarkt

Classificada 1 em 5 estrelas

Bij het openen van de zgn rode beits…

Bij het openen van de zgn rode beits explodeerde de deksel tegen mijn hoofd wat me een wond bezorge.Na een half uur roeren was de dikke beits massa niet te verwerken.De kleur had rood moeten zijn maar was roze.Heel slecht ceta bever produkt!Weer geld verspild!

4 de junho de 2026

Beste Jack,

Wat vervelend om te lezen dat u deze ervaring heeft gehad. Allereerst vinden wij het erg naar dat de deksel bij het openen is losgeschoten en u daarbij een wond heeft opgelopen. Wij hopen dat het inmiddels goed met u gaat.

Wij begrijpen ook uw teleurstelling over de dikte, verwerkbaarheid en kleur van de beits. Dit is uiteraard niet de ervaring die wij klanten willen bieden.

Wij nemen uw klacht serieus en kijken graag met u mee naar een passende oplossing. Zou u contact met ons willen opnemen met uw bestelgegevens en, indien mogelijk, foto’s van het product en de verpakking? Dan kunnen wij dit verder beoordelen.

Onze excuses voor het ongemak.

Klantenservice
De voordeelmarkt

Classificada 4 em 5 estrelas

Een vriendelijk en correct onderhoudt…

Een vriendelijk en correct onderhoudt via mail.
Bedankt

28 de maio de 2026

Beste Marina,

Bedankt voor uw vriendelijke review!
Fijn om te horen dat u het contact via mail als correct en prettig heeft ervaren.
We waarderen uw vertrouwen en helpen u graag opnieuw wanneer nodig.

Klantenservice

Foutje snel goed gemaakt

Ik had Bokwielen besteld en deze werden in de drukke kersttijd na één dag al bezorgd. Een minpuntje was dat twee van de vier waren gebruikt (en licht defect). Ik belde hierover en kreeg per ommegaande twee nieuwe. Volgende dag geleverd. Super service.

27 de dezembro de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Eerlijk is eerlijk, was eerst geïrriteerd

Eerlijk is eerlijk, ik was flink geïrriteerd toen ik na mijn bestelling niks meer hoorde, geen bevestigingsmail en via het mailadres wat bij PayPal stond niemand te bereiken, want met vakantie. En toen kreeg ik Madelon te pakken van de klantenservice en zij maakte alles helemaal goed. Hele lieve rustige meid die alles op alles heeft gezet om mijn bestelling goed door te zetten, controleerde alles goed en was scherp toen ze een foutje van mijn kant zag en belde later nog terug om te checken of de kleur klopte met wat ik ook echt wilde hebben voor ze ging mengen. Pareltje die ze mogen koesteren. Dankjewel Madelon, door jou zal ik zeker nog eens bij jullie bestellen, heb vandaag, 1 dag na ons contact, alles netjes ontvangen. Je bent een topper!

29 de dezembro de 2025

Perfecte telefonische support

De website vertoont een aantal fouten, het kiezen van een toevoeging in de lak loopt volledig dood, het betreffende artikel was daardoor onmogelijk te bestellen, zelfs niet door een medewerker. Je mag er vanuit gaan dat dergelijke onvolledigheden worden opgelost, want dit kost ze geld. De telefonische support (Martha) was perfect, daar valt niets aan te verbeteren. Alles is naar tevredenheid afgehandeld, mijn bestelling had geen haast, echter binnen 24 had ik het in huis! Hier kom ik terug.

28 de novembro de 2025

Voordeelmarkt Apeldoorn: geweldige service

Bij de Voordeelmarkt Apeldoorn had ik transparante lak gekocht, maar die bleek melkwit te zijn en liet lichte plekken achter op het hout. Verkoper Johan heeft dit keurig opgelost. Hij nam het blik terug en gaf gratis een kleurloze lak mee. Dat is geweldige service!

3 de dezembro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.