De Voordeelmarkt Opiniões 2308

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Vorige week hier geweest en super goed en klantvriendelijk geholpen door een dame waarvan ik de naam kwijt ben (rode haren). Goed advies gekregen! Helaas waren de andere medewerkers aan het koffiele... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

De website vertoont een aantal fouten, het kiezen van een toevoeging in de lak loopt volledig dood, het betreffende artikel was daardoor onmogelijk te bestellen, zelfs niet door een medewerker. Je mag... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

bestelling werd snel geleverd (1 werkdag) goede A merk verf voor een zeer scherpe prijs goed verpakt in bubbel folie en kartonnen doos (incl roerhout) maar helaas PostNL bezorging waardeloos, ja ze... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Goede service, hebben actief meegedacht over een oplossing voor een kleurprobleem met mijn verf. Uiteindelijk samen tot een redelijke oplossing gekomen. Aanrader!

Informações sobre a empresa

5. Loja de papel de parede
  6. Fornecedor de pisos de madeira e laminados

Sobre De Voordeelmarkt

De Voordeelmarkt

De Voordeelmarkt.nl - De beste verf voor de laagste prijs! Wij zijn dé vakwinkel voor al uw klusartikelen. Denk bijvoorbeeld aan binnen- en buitenverf, behang, laminaat en alle toebehoren zoals schuurpapier, verfkrabbers en verfkwasten. Wij bieden de laagsteprijsgarantie door grote volumes in te kopen en daar profiteer jij uiteraard het meest van.

De beste verf voor de laagste prijs slogan

Wij mengen de verf die jij gekozen hebt voor jou op kleur in onze winkels én in onze webshop. Daarnaast geven wij niet alleen in de winkel advies over jouw (verf)klus, maar ook op de website vind je stappenplannen, trends en extra informatie over verf, kleur en klussen.

De Voordeelmarkt - De beste verf voor de laagste prijs!

Wij maken van ons voordeel graag jouw voordeel!
De Voordeelmarkt is dé vakwinkel voor al uw klusartikelen. Denk bijvoorbeeld aan binnen- en buitenverf, behang, laminaat en alle toebehoren zoals schuurpapier, verfkrabbers en verfkwasten.

Informações de contacto

4,3

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

2 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 97% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Zeer tevreden over voordeelmarkt

Zeer tevreden over voordeelmarkt, zelf bestel ik altijd in Nijverdal. Onlangs werd iets niet geleverd, na een telefoongesprek, was alles weer snel geregeld.
Kortom, zeer vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon. Een TOP zaak.

12 de setembro de 2025

Resposta da De Voordeelmarkt

Hartelijk dank voor uw fijne woorden en het vertrouwen in onze winkel in Nijverdal!
Wat fijn om te horen dat alles na uw telefoontje snel en vriendelijk is opgelost — daar doen we het voor.
We waarderen uw loyaliteit en zien u graag weer terug!

goede en snelle levering

19 de setembro de 2025

Resposta da De Voordeelmarkt

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat de levering naar wens en snel was.
Graag tot een volgende keer!

Super service

De kleur van de verf die ik had besteld was niet meteen de volgende dag leverbaar. Een medewerker belde mij op om dat mee te delen. Twee dagen later had ik de verf in huis en kon de klus beginnen.

Resposta da De Voordeelmarkt

Hartelijk dank voor uw mooie review!
Wat fijn om te horen dat onze service en communicatie goed zijn bevallen, ondanks de kleine vertraging. We doen er alles aan om u zo snel mogelijk te helpen, zodat u meteen aan de slag kunt.

Veel succes met de klus en graag tot een volgende keer!

Classificada 5 em 5 estrelas

Makkelijk te bestellen en een snelle…

Makkelijk te bestellen en een snelle levering.

Resposta da De Voordeelmarkt

Bedankt voor uw positieve reactie! Fijn om te horen dat u het bestellen en de levering als prettig en snel heeft ervaren.
We helpen u graag weer bij uw volgende bestelling.

Fantastische prijs

Fantastische prijs! 🏆

Resposta da De Voordeelmarkt

Dankjewel voor het mooie compliment! We vinden het fijn dat u tevreden bent met onze prijzen.
We staan altijd voor u klaar!

Snelle levering en zeer voordelig

Snelle levering en zeer voordelig

17 de setembro de 2025

Resposta da De Voordeelmarkt

Dank u wel voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de snelle levering en onze voordelige prijzen.
We helpen u graag weer bij uw volgende bestelling.

Classificada 5 em 5 estrelas

Het bestelling werd zeer snel geleverd.

Het bestelling werd zeer snel geleverd.

10 de setembro de 2025

Resposta da De Voordeelmarkt

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat uw bestelling snel geleverd is.
We hopen u snel weer van dienst te mogen zijn.

Classificada 1 em 5 estrelas

Levering niet op tijd

Levering niet op tijd. En ook geen zicht op wanneer het dan wel geleverd wordt. Track and trace werkt namelijk ook niet.

17 de setembro de 2025

Beste Jeanette,

Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat je bestelling niet op tijd is geleverd en dat de track & trace niet werkt. Dat is uiteraard niet de ervaring die we willen bieden.

We willen dit graag zo snel mogelijk voor je oplossen. Zou je contact met ons willen opnemen via [e-mailadres of klantenservice-telefoonnummer], met je ordernummer bij de hand? Dan kijken we direct met je mee naar de status van je levering.

Onze oprechte excuses voor het ongemak, en dank je wel voor je geduld.

Een dikke tien

Een dikke tien ! Alles verliep goed en snel.

16 de setembro de 2025

Resposta da De Voordeelmarkt

Wauw, een dikke tien, dankjewel!
We zijn blij dat alles goed en snel is verlopen. We staan altijd klaar om u weer van dienst te zijn.

Uitstekende ervaring met klantenservice

Probleem zeer goed opgelost door klantenservice, dikke pluim.

Resposta da De Voordeelmarkt

Hartelijk dank voor uw mooie woorden en de dikke pluim!
We zijn blij dat onze klantenservice het probleem naar tevredenheid heeft kunnen oplossen. We staan altijd voor u klaar!

Classificada 5 em 5 estrelas

PostNl had de bestelling kwijt gemaakt…

PostNl had de bestelling kwijt gemaakt en de Voordeelmarkt maakte er geen probleem van en verstuurde de bestelling op nieuw en draagt daarbij de kosten. Netjes en snel opgelost.
Dank je wel...

16 de setembro de 2025

Resposta da De Voordeelmarkt

Bedankt voor uw fijne review! Vervelend dat de zending zoek was geraakt, maar we zijn blij dat we het snel en naar tevredenheid hebben kunnen oplossen 😊

Classificada 1 em 5 estrelas

Verkeerde producten geleverd

Verkeerde producten geleverd, afstandelijke retourprocedure.

Resposta da De Voordeelmarkt

Wat jammer om te horen dat u niet de juiste producten heeft ontvangen en dat de retourprocedure als afstandelijk is ervaren. Onze excuses voor het ongemak.

We nemen uw feedback serieus en kijken graag samen met u naar een passende oplossing. U kunt ons bereiken via klantenservice@devoordeelmarkt.nl, dan helpen we u zo snel mogelijk verder.

Snel geleverd

Snel geleverd, scherpe prijs

8 de setembro de 2025

Resposta da De Voordeelmarkt

Bedankt voor uw reactie! Fijn dat u tevreden bent met de levering en prijs 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering en lage prijs.

Snelle levering, goede prijs.

Resposta da De Voordeelmarkt

Bedankt voor uw review! Fijn dat u tevreden bent over de snelle levering en onze scherpe prijzen 😊

snelle levering

goedkoop en snelle levering

Resposta da De Voordeelmarkt

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze prijs en snelle levering 😊

Super product. Goede prijs

Super product voor een heel goede prijs

25 de agosto de 2025

Resposta da De Voordeelmarkt

Bedankt voor uw fijne review! Geweldig om te horen dat u tevreden bent over het product én de prijs 😊

Classificada 3 em 5 estrelas

Prijs/aanbieding was goed

Prijs/aanbieding was goed. Info na bestellen ontbrak volledig

8 de setembro de 2025

Resposta da De Voordeelmarkt

Bedankt voor uw feedback. Fijn dat u tevreden was over de prijs en aanbieding. De ontbrekende informatie na uw bestelling is het gevolg van een technische storing – onze excuses hiervoor. We werken eraan om dit in de toekomst te voorkomen.

uitstekende communicatie

uitstekende communicatie, probleem oplossing, en snel alternatief geleverd

12 de setembro de 2025

Resposta da De Voordeelmarkt

Bedankt voor uw fijne review! Goed om te horen dat u tevreden bent over onze communicatie en snelle oplossing 😊

De Voordeelmarkt

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.