Tak til Dennis for et vel udført stykke arbejde. Aftalerne blev overholdt. Han startede med en klog forventningsafstemning, så jeg vidste hvad jeg kunne forvente af et delvist ødelagt gulv. Det blev f... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Har fået slebet et ældre trægulv i et nykøbt sommerhus. Super flot arbejde samt udført som aftalt, pålidelig og god kundepleje. . Kan bestemt kun give den bedste anbefaling herfra.
Vi har fået det fineste køkkengulv efter besøg af Dennis fra DH gulvteknik. Blev guidet igennem valg af materiale, farve osv. Fik forklaringer løbende under processen. Dennis kom på aftalte tidspunkte... Ver mais
Fantastisk, intet mindre! Jeg ville ønske jeg kunne give flere stjerner. Dennis gav det billigste tilbud, var fleksibel med dato så det passede med levering af ny sofa, og forvandlede vores grimme ga... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Sem histórico de convites para avaliação
Det har været en så god oplevelse.
Det har været en så god oplevelse.
Lige fra hurtigt svar og var her som aftalt præcist og vi kom hjem til de smukkeste gulve.
Vi glæder os til og bruge dem igen når alle gulve på 1 salen skal ordnes.
Alle vores gæster har også rost det flotte resultat og troede det var nye gulve vi havde fået.
Super god oplevelse med Dhgulvteknink.
Super god oplevelse med Dhgulvteknink.
Vi fik slebet vores lejlighed på 50m2, beskrev arbejdet så godt som muligt, hvor jeg også skrev nogle datoer som passede mig (selvfølgelig med håb om at det også passede). Der er priser på hjemmesiden med de forskellige muligheder for arbejde. Det er nemt og overskueligt. Modtog et tilbud og en dato hvor arbejdet kunne blive udført, og accepterede over mail.
Er meget glad for udførelsen, og vi havde meget skæve gulve som er blevet så lige som de kan.
Fik anbefalet Dhgulvteknink af en veninde, som også har en veninde som har brugt Dennis. Kan kun give anbefalingen videre😊
Super service
Super service. Mega flot resultat.
Fortalte om evt fyldning mellem gulvbrædder som jeg selv kunne lave.
Meget ihærdig og professionel.
Vil klart andbefale Dennis
DH Gulvteknik fik vendt vores kedelige gulv
DH Gulvteknik fik vendt vores kedelige, slidte og mørke gulv til noget lyst og lækkert, som vi glæder os til at flytte ind til. Dennis ydet en super service med god kommunikation hele vejen igennem og et upåklageligt stykke arbejde.
Overholder aftaler og laver et flot arbejde
Vi var blevet anbefalet at bruge DH Gulvteknik af en veninde.
Vi fik en god dialog med Dennis forud for afslibningen. Dennis svarer hurtigt og overholder hans aftaler.
Vores gulv var meget slidt at se på, inden Dennis fik opgaven. Vi blev glædeligt overrasket, da vi kom hjem og så det færdige resultat. Vi turde næsten ikke gå ind med sko på. 🤣
Vi kan kun give DH Gulvteknik vores bedste anbefalinger.
Tilbagevendende kunde med stor tilfredshed
Jeg har kun gode ting at sige om DHgulvteknik. De her hjulpet mig med min renovering og det er virkelig et flot resultat jeg har fået af både gulv og trappe. Jeg er meget tilfreds! Meget flinke, imødekommende og god service! Tak for et fint stykke arbejde.
Mit gulv var rigtig forfærdeligt og se…
Mit gulv var rigtig forfærdeligt og se på og utroligt grimt men efter Dennis har været her er det blevet så flot. Jeg kan varmt anbefale Dennis. Han er virkelig professionel og dygtig til sit job og er punktlig.🙂 Tak for en mega god service.
Tusinde tak for et rigtig godt stykke…
Tusinde tak for et rigtig godt stykke arbejde med de gamle gulve i vores nye lejlighed.
Vi er SÅ glade for det flotte resultat.
Vi kan varmt anbefale DH gulvteknik! 😊
Super fint arbejde alt var som det…
Super fint arbejde alt var som det skulle være 5 stjerner hele vejen
Super flot arbejde
Super flot arbejde, punktlige og profesionelle.
De kan anbefales 😉
Mig og min kone bestilte afslibning og…
Mig og min kone bestilte afslibning og efterbehandling med lak og vi er superglade for resultatet, kommunikationen og det hurtige svar, 5 stjerners behandling og det er ikke sidste gang vi benytter os af DH Gulvteknik. Kæmpe ros herfra
Fik slebet og lakeret gulve af DH…
Fik slebet og lakeret gulve af DH gulvteknik
Han er ikke i den dyre ende, men top kvalitet
Dansk håndværk når det bedst vil helt sikkert bruge dem igen 🤩
Super service
Fik ordnet gulv i stue, entre og køkken i forbindelse med en udflytning. Rigtig flot arbejde til en god pris.
Udeblev fra aftale.
Rykkede først en aftale, for herefter helt st udeblive, endda uden aflysning. Besvarer ikke opkald eller beskeder. En rigtig kedelig oplevelse.
Det bedste gulvfirma grundige glade og kommer som aftalt 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ …
Jeg har været super glad for firmaet 🥰 jeg forstår ikke den kunde der skriver 1 stjerne på tristpilot og havde vundet jeg ved at DHgulvteknik lavet flere gulve i vores hus både trægulv slibning lakering og polyocktan i flere rum .jeg også rykket aftaler et par gange ,og har fået lavet alt der blev aftalt og til tiden fra deres side 😉 jeg syntes de er hurtige og grundige og glade og har løst opgaven til ug selvom jeg har måtte lave aftalerne om et par gange ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra og tak for nogen flotte gulve
Den 1.10.21 vandt jeg en konkurrence…
Den 1.10.21 vandt jeg en konkurrence Dennis havde lavet på fb? Jeg vandt en gulvafslibning på 30kwm, her et år efter har jeg stadig ikke fået slebet gulve, og nu har han blokeret mig.
Jeg har netop haft DH gulvteknik til at…
Jeg har netop haft DH gulvteknik til at slibe og lakere mine rigtig trætte gulve, og jeg er mere end tilfreds med resultatet! Jeg kan varmt anbefale deres service :)
Vi er yderst tilfredse med arbejdet og…
Vi er yderst tilfredse med arbejdet og kommunikationen hos dh gulvteknik. Vi er blevet taget i hånden fra start og blev rådført hele vejen igennem. Vi har nu de flotteste gulve efter slibning og lakering. Tak! Vi vil bestemt anbefale dh gulvteknik til alle :-)
Super god service
Super god service, rigtig fint arbejde.
Kan klart anbefales
Meget fint stykke arbejde
Meget fint stykke arbejde
Kan varmt anbefales✔️
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.