Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Najgorsza firma kurierska jaka istnieje paczka z rowerem opóźniona o 3 dni bo kurier postanowił nie przyjechać po paczkę do magazynu a na drugi dzień postanowił że zawiezie ją do nie tej sortowni co t... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Paket nach Polen geschickt und wurde angeblich vom Empfänger nicht angenommen was definitiv nicht stimmt. Nach gut 2 Wochen kam die Sendung heute wieder bei mir an. Natürlich mit € 10,- Rücksend... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Najgorsza firma z jaką miałem styczność. Zamówiłem zestaw Starlink czyli sprzęt delikatny i drogi. Kurier nie podjął próby dostarczenia próbując mi wmówić, że nie miał numeru telefonu. Zostawił ten sp... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Moje doświadczenie z DHL jest bardzo negatywne. W moim przypadku informacja o dostarczeniu przesyłki została wysłana wyłącznie na e-mail, którego na co dzień nie sprawdzam. Nie otrzymałam nat... Ver mais

1,2

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

1,2

Todas as opiniões

114 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

DHL o jakiś koszmar anty firma…

DHL o jakiś koszmar anty firma oszukująca klientów zamiast dostarczyć paczkę twierdzą że nikogo nie zastali w domu i zostawiają gdzie popadnie. Że to istnieje jeszcze na Polskim rynku. Gorsi od Poczty Polskiej.

12 de março de 2026

Tragedia

Tragedia, kurier dzwoni ze jest pod adresem, podaję mu informację zeby zostawił na portierni która jest 40 m od niego. Mówi ze ja widzi i ze zostawi, po czym olewa temat i odjeżdża. Kto tam pracuje, czy ktoś to nadzoruje. Ponadto zakup z allegro posiada nr przesyłki który nie jest numerem dhl a sam dhl nie wysyła mi maila dotyczącego wysyłki i numeru wysyłki. Prowadzi to do tego, że nie mogę śledzić przesyłki i nie mogę skontaktować sie z collcenter gdyż potrzebny jest do tego numer przesyłki dhl którego nie dostalem. Co za syyyyyyyfffff

12 de março de 2026

Dhl.

Za każdym razem jak zamawiam na Paczkomat dhl paczka idzie dwa razy dłużej. Nagle paczka ma ponad miesiąc oczekiwania i przychodzi w ostatni przewidywany dzień lub później, nawet jeśli to paczka z miasta niedaleko. Same w sobie paczki w paczkomacie są często poobijane i wepchnięte do tyłu jak gdyby były bezmyślnie rzucone.

9 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Przesyłkę miałem otrzymać w sobotę…

Przesyłkę miałem otrzymać w sobotę 06.03.2026
Dostałem informację że ni z gruszki ni z pietruszki dostawę przeniesiono na poniedziałek 09.03.2026
W poniedziałek 09.03.2026 informacja brzmi dostawa będzie 10.03.2026.
Po zadzwonieniu do informacji co dzieje się z moją przesyłką otrzymałem lakoniczną odpowiedź cytuję "przesyłka leży w magazynie (a po pytaniu dla czego nie została wysłana do mnie) padła odpowiedź nie wiem" koniec cytatu.

9 de março de 2026

DHL seriusly

To the attention of the DHL Claims Department,

I am writing to file a formal and final claim regarding the negligent handling of my shipment, which has resulted in a partial loss of items that remains unresolved to this day.

I would like to place on record the following critical points that aggravate this situation:

Breach of Deadlines: More than a month and a half has passed since the shipment date. This is an entirely excessive amount of time for an international transport service.

Failure to Locate: Despite multiple contact attempts, DHL's response has been non-existent or insufficient. The company claims to be unaware of the current whereabouts of the three missing parcels (which represent more than 50% of the original shipment's total weight).

High-Value Content: The three missing items contain high-value goods, including specialized technology (professional speakers and microphones, monitor stands, and high-capacity SSD hard drives), as well as branded personal luggage and clothing, with a total estimated value of €10k.

Lack of Compensation: As of the date of this letter, DHL has not only failed to recover my belongings but has also failed to process the payment of the corresponding penalty or the indemnity for loss and delay, as established in the transport contract conditions and current regulations.

I look forward to a response providing concrete solutions, rather than automated messages.

Sincerely,

9 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Kolejna zagraniczna paczka

Kolejna zagraniczna paczka: sprawnie i punktualnie odebrana przez kuriera i szybko dostarczona do adresata. W całości bezpiecznie. Jestem zadowolona z tej firmy. Nie mialam z niczym problemów.

2 de março de 2026

totalne zero

totalne zero. kurier urządził sobie samowolkę. zostawił paczkę w punkcie na drugim osiedlu, nawet nie był w mojej okolicy.pracuje zdalnie, jestem cały czas w domu. najgorsza firma, nigdy więcej ich nie wybiorę

20 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Opóźnienie dostarczenia przesyłki mimo…

Opóźnienie dostarczenia przesyłki mimo deklaracji,ze będzie dostarczona w godz,11.45-13.45 i cały dzień psu w d...po,dodzwonić się na infolinię i kuriera pajaca niemożliwe,kurier popraniec obsługuje Gostynin,nigdy więcej tej firmy.

25 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Okropny kurier,mamy paczkę do wysłania…

Okropny kurier,mamy paczkę do wysłania córce, I czekamy już drugi dzień na tego kuriera,i nie ma faceta.Paczka jest już opłacona ,a kurier nas olał. Dzwoniliśmy że skargą, to kazali jeszcze raz zapłacić i czekać. No strasznie okropna tą firmą kurierska razem z tymi konsultantami.Najlepiej z tym do telewizji i opisać co wyprawiają, i jak oszukują klienta.

20 de fevereiro de 2026

Najgorsza firma kurierska

Uważam, że obecnie jest to najgorsza firma kurierska.
Paczka miała zostać dostarczona do domu. Byłam w domu i czekałam na tego kuriera.
Po jakimś czasie dostaję informację, że paczka czeka w punkcie odbioru.
To jeszcze byłoby nic, gdybym mogła odebrać z tego punktu, ale to punkt randomowo wybrany, na jakiejś wsi.
Jako powód niedostarczenia jest wpisana zamknięta brama.
Jest furtka, jest dzwonek. Kurier nie podjął nawet próby dostarczenia, nie kontaktował się.
Dodzwonić się na infolinię oczywiście nie ma jak, odbiera bot, którzy poza statusem przysyłki nie jest w stanie nic pomóc. Na maile nie odpowiadają.

18 de fevereiro de 2026

Максимально медленная доставка

Максимально медленная доставка. Дата доставки была указана 16 февраля, однако они перенесли на 17 с сообщением извинения. После чего, никакой информации о посылке и лишь 19 февраля появилось обновление статуса товара на сайте по номеру отслеживания с указанием времени получения посылки. Однако никакого уведомления я не получил. То есть я бы не принял посылку если бы САМ не решил посмотреть время приезда курьера. "Обновление статуса произошло за час до приезда курьера"

19 de fevereiro de 2026

NIE POLECAM!!!!

Nie polecam szkoda nerwów, jak zwykle kurier ma w poważaniu i nie dostarcza przesyłek pod adres tylko do najbliższego punktu! Szkoda pieniędzy i nerwów skoro i tak "usługa kurierska" nie jest "usługą kurierską" NIE POLECAM!!!!!

16 de fevereiro de 2026

Najgorsza firma kurierska

Najgorsza firma kurierska.
Zawsze są problemy, niedoręczone paczki mimo przebywania pod danym adresem. Brak informacji na temat tego nie powodzenia, zero kontaktu. Na infolinii ciężko uzyskać jakąkolwiek pomoc i informacje. Często paczki się gubią, a nawet trafiają do innych miast. Tragedia

16 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Kurier nie odbierał telefonu mimo że…

Kurier nie odbierał telefonu mimo że dzwoniłam i pisałam DHL oznaczyło na aplikacji że jest problem z doręczeniem przez zły adres mimo że adres był dobry wypełniłam ankietę w której napisałam jeszcze raz adres po czym paczka została zwrócona do nadawcy z podpisem o nieodebranie przez odbiorce lub odmówienie odebrania paczki kontaktowałam się z kurierem i żadnego odzewu nie było. Nie polecam tej firmy kurierskiej ponieważ zawsze są z nią problemy. Przy poprzedniej paczce siedziałam 10 razy na infolini i dopiero po 10 razie dostałam jakieś informacje. Firma DHL nie panuje nad swoimi pracownikami.

14 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Katastrofa miesiąca jest do mnie dostarczamy…

Od miesiąca jest do mnie dostarczamy telewizor z play (pod innymi numerami przesyłek bo po nie dostarczaniu zamawiany podobnie)niestety mają tylko opcje DHL na większe paczki z tego co udało się ustalic. Kurier nie dostarcza twierdząc że nią ma nikogo w domu po czym wraca paczka do nadawcy. Kontakt z kurierem zerowy. Infolinia do dupy wsadzic nie umieją pomoc. Przesyłki z odpowiedniego magazynu osobiście nie można odebrac. Firma do zamkniecia najlepiej . Firma psuje rynek kurierski i to nie tylko na terenie slaska. Sprawa zgłoszona będzie w odpowiednich instytucjach.

Classificada 1 em 5 estrelas

Nie polecam najgorszemu wrogowi…

Otrzymałem powiadomienie że paczka jest gotowa do odbioru, w żabce nic o tej paczce od kilku dni nie wiedzą, zgłoszenie reklamacyjne wisi "w realizacji", bez żadnego postępu.

DRAMAT !!

DRAMAT !!! TA FIRMA NIE MA NIC WSPOLNEGO Z PROFESJONALNA OBSLUGA KURIERSKA.brak powiadomien, brak informacji, sms, maila.NIC!!!!
A POTEM ZWROTY PACZEK SA NA KOSZT KUPUJACEGO.

ODRADZAM.

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais