Mijn bestelling was bij DHL zoek, zo bleek nadat ik contact opnam met de klantenservice. Bij de klantenservice van Dia-centrum kreeg ik snel een vriendelijke medewerker aan de telefoon die alles vlot... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Ik had 4 Freestyle Libre 2 Plus sensoren besteld waarvan er 3 defect waren. Na plaatsing en een uur ‘opwarmtijd’ werd de sensor als defect gerapporteerd door de app. Dia-centrum heeft maar 2 sensoren... Ver mais
Ze verkopen goede spullen, die niet overal makkelijk te verkrijgen zijn. Alleen was de website niet up to date. Mijn man wilde perse een tube crème ivm de nodige hygiëne. Overal stond dat hij d... Ver mais
Adverteren met ‘next day delivery’ maar na 2 dagen nog niets. Mailtje naar de klantenservice en binnen paar uur bericht; een artikel niet op voorraad. Proactieve communicatie was beter geweest, m... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Dia-Centrum.nl levert sinds 2007 diabetes hulpmiddelen onder het motto: Zelf uw bloedglucose-spiegel bijhouden en Geen vergoeding van uw zorgverzekeraar ? Geen Nood, Scherpste Prijs en Binnen 24 uur in huis !
Informações de contacto
Leeghwaterstraat 4B, 2811 DV, Reeuwijk, Holanda
- 0182-300855
- info@dia-centrum.nl
- dia-centrum.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Prima service en snelle levering
Prima service en snelle levering
Ik kon een andere dag inplannen online
Duidelijke website
Duidelijke website. Communicatie helder. Kwaliteit lijkt goed. Snelle levering.
Hij viel na 2 dagen al van mijn wrm
Hij viel na 2 dagen al van mijn arm.
Probleem gemeld maar niks meer gehoord
Snelle levering en goed verpakt en…
Snelle levering en goed verpakt en handig dat je je bestelling uit een DHL automaat kunt halen op het moment dat het jezelf schikt.
Met dit bedrijf is niet te communiceren
Met dit bedrijf is niet te communiceren
Krijg geen reactie op mails.
Vlugge en correcte afhandeling van het…
Vlugge en correcte afhandeling van het bestelde
Ik kon de app niet verbinden met de…
Ik kon de app niet verbinden met de bloedglucosemeter. ,, G7,,
Ik heb een e-mail gestuurd en met hen gecommuniceerd, maar ik heb geen antwoord ontvangen.
Erg teleurstellend dus.
Ze adverteren met spullen die niet op…
Ze adverteren met spullen die niet op voorraad zijn en weigeren dan geld terug te storten. In plaats van je geld terug willen ze je een goedkoper alternatief door de neus boren.
Snelle oplossing Dia-Centrum
Ondanks problemen met de levering via DHL heeft Dia-Centrum snel en accuraat gehandeld en de zaak opgelost.
Heel efficiente bediening
Heel efficiente bediening. Snel en eenvoudig!
Snelle levering en goede informatie
Bezorging
Bezorging door DHL laat zeer te wensen over. Verschillende dagen gewacht op bezorging waarop DHL s middags liet weten toch niet te komen. Dat is verschillende keren gebeurd.
zeer vlotte verwerking
zeer vlotte verwerking, zeer vlotte levering ... TOP !!
Snel bestellen en verzenden, zeer tevreden en geen probleem bij de bestelling prima firma
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.