Mijn bestelling was bij DHL zoek, zo bleek nadat ik contact opnam met de klantenservice. Bij de klantenservice van Dia-centrum kreeg ik snel een vriendelijke medewerker aan de telefoon die alles vlot... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Ik had 4 Freestyle Libre 2 Plus sensoren besteld waarvan er 3 defect waren. Na plaatsing en een uur ‘opwarmtijd’ werd de sensor als defect gerapporteerd door de app. Dia-centrum heeft maar 2 sensoren... Ver mais
Ze verkopen goede spullen, die niet overal makkelijk te verkrijgen zijn. Alleen was de website niet up to date. Mijn man wilde perse een tube crème ivm de nodige hygiëne. Overal stond dat hij d... Ver mais
Adverteren met ‘next day delivery’ maar na 2 dagen nog niets. Mailtje naar de klantenservice en binnen paar uur bericht; een artikel niet op voorraad. Proactieve communicatie was beter geweest, m... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Dia-Centrum.nl levert sinds 2007 diabetes hulpmiddelen onder het motto: Zelf uw bloedglucose-spiegel bijhouden en Geen vergoeding van uw zorgverzekeraar ? Geen Nood, Scherpste Prijs en Binnen 24 uur in huis !
Informações de contacto
Leeghwaterstraat 4B, 2811 DV, Reeuwijk, Holanda
- 0182-300855
- info@dia-centrum.nl
- dia-centrum.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
De prijs is scherp en de levering vlot..
snel en correct
vandaag bestelt morgen in huis
Uitstekende informatie en service
Efficiënt ,snelle levering
Efficiënt ,snelle levering, zeer tevreden van bestelling tot levering.
Goede service. Product betaalbaar. Verzendkosten kan minder. Pakket was slordig op 2 verschillende adressen gezet. Eerste keer ver uit mijn buurt. Ging voor niets. Pakket was nog niet op de aangegeven adres.
Duidelijke site en snelle levering
De site is duidelijk en de leveringen correct
De site is duidelijk, de prijzen aangenaam en de levering correct. Ik stel het ook zeer op prijs dat ingeval een glucosemeter of strip uit het assortiment verdwijnt, je hiervan een melding ontvangt.
Vlot geleverd zeker zal ik meerdere
Vlot geleverd zeker zal ik meerdere dingen gaan bestellen wat ik dan nodig heb nogmaals dank !
Deddo woldhuis
Het was gewoon weer snel en goed
Het was gewoon weer snel en goed. Maarrr, ik had als klant toch wel graag gezien dat wanneer het bestelde weer terug is gestuurd (uiteraard wel door een fout van de klant zelf) er even telefonisch contact wordt gezocht. Zodat de klant niet voor niets zit te wachten op de besteldienst. die op de e-mail langs zal komen ook verteld dat het bezorgd is maar ze komen niet. Verder alleen maar goeds.
Groet, Robert.
Werkt prima
Werkt prima, de koppeling via Blue Tooth zou duidelijker omschreven mogen worden. Het klopt maar is even erg goed opletten.
communicatie
Onvoldoende communicatie.
Na mijn schriftelijk verzoek het pakketje voor mijn appartement op de 9e etage voor mijn voordeur neer te leggen, kwam ik na mijn 5 daagse verblijf in het buitenland er achter dat mijn pakketje op een totaal onverwachte locatie was afgeleverd.
Het is gelukkig uiteindelijk goed gekomen maar het heeft voor veel commotie gezorgd in ons appartementen complex, zowel bij de buren als de huismeester.
gr a.j. ollefers
Vergeten huisnr in te vullen,
Ik was mijn huisnr vergeten in te vullen bij een bestelling en werd kort daarna al gebeld, dus dat goede service , petje af.
Snelle levering.
ik ben ontzettende goed en vriendelijke…
ik ben ontzettende goed en vriendelijke geholpen
mijn bestelling had ik ook meteen een de volgende dag geweldig
raad ieder aan om hier gebruik van te maken
nog bedankt hier voor
Snelle levering.
Ik heb het bestelde nog steeds niet…
Ik heb het bestelde nog steeds niet binnen. Het zou vrijdag bezorgd worden: rond 17 uur kreeg ik een mail: DPD is er bijna... en toen ik klikte op de aflevering stond er: morgen!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.