Diamond Paradijs Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

2 dp bestelt 2 dagen na elkaar de 2de was er best rap na ongeveer 2 weken maar de 1ste heeft zeker een maand geduurd ,de tracking nr ging niks vooruit ,na contact met jullie ging het wel vlotter prec... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer goede service. De door mij bestelde 30x30 eigen-foto-diamant painting voldeed niet aan mijn verwachtingen. De kleuren klopten niet en de foto's waren vervormd. Mij werd geadviseerd om de foto's i... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jullie zijn altijd netjes .ook netjes optijd en de foto's zijn altijd heel.mooi opgedruk mijn complimenten

Informações sobre a empresa

1. Loja de hobbies
  2. Artes manuais
  3. Loja de artesanato
  4. Artesanato
  5. Loja de bordados

Diamond Paradijs biedt goedkope Diamond Paintings en accessoires. Altijd gratis verzending. Meer dan 7500 Diamond Painting varianten en formaten. Eigen foto Diamond Painting. Exclusieve Diamond Paintings bij ons te verkrijgen.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

342 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

58 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 2 em 5 estrelas

de kleuren van een eigen foto komen…

de kleuren van een eigen foto komen niet overeen

28 de março de 2025

Resposta da Diamond Paradijs

Bedankt voor jouw review. Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent. Helaas hebben wij niets van jou per e-mail vernomen anders hadden wij kunnen kijken naar een oplossing. Ondertussen heb ik de bestelling erbij gepakt en zie ik dat je een 30x40cm diamond painting hebt besteld, het kan dan voorkomen dat het resultaat anders uitpakt. Daarom raden wij altijd aan om voor een 40x50cm te gaan of eerst een voorbeeld foto aan te vragen. Dat voorkomt teleurstelling.

Classificada 5 em 5 estrelas

Geweldig en zo snel echt geweldig ben…

Geweldig en zo snel echt geweldig ben er heel blij mee en ook zo veel leuke diamond painting dat je moeilijk kan kiezen wat je wilt maar ik ben tevreden met happy painting leuk dat jullie bestaan

27 de março de 2025

Resposta da Diamond Paradijs

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Wij zien je graag terug op Diamond Paradijs.

Steentjes

Ik heb goede ervaring met daimond painting

21 de março de 2025

Heel goed

Ik paint best wel veel, tot nu toe waren dit de beste steentjes en weinig kiertjes. Was er heel blij mee. Top.

12 de março de 2025

Levering 👌 op tijd

De levering was op tijd, kwaliteit van product ook heel tevreden over .

24 de fevereiro de 2025

Classificada 1 em 5 estrelas

ik zit veel telang te wachten op mijn…

ik zit veel telang te wachten op mijn besteling

24 de janeiro de 2025

Resposta da Diamond Paradijs

Bedankt voor jouw review. Zojuist heb ik jouw bestelling erbij gepakt en zie ik dat jouw bestelling binnen 6 werkdagen (op 15 februari) is geleverd, terwijl onze levertijd 5-15 werkdagen is. Indien er toch vragen zijn betreft jouw bestelling mag je contact opnemen via klantenservice@diamondparadijs.nl

Classificada 5 em 5 estrelas

Prachtige paintings en is er iets mis…

Prachtige paintings en is er iets mis ze verhelpen dat direct zonder poespas

1 de fevereiro de 2025

Classificada 4 em 5 estrelas

Goed product, komt alleen niet in originele verpakking

Het werd wat later verzonden en dat was geen probleem omdat jullie dat ook van te voren hebben gecommuniceerd. Dit vond ik heel fijn. Het cadeautje viel in de smaak en was van goede kwaliteit. Het enige wat ik jammer vond was dat er geen verpakking aanwezig was. Behalve de post enveloppe waarin het zat. Dat was toch minder aangezien t een cadeau was.

Reactie op verkoper: Jazeker, degene die het cadeautje heeft ontvangen is er heel blij mee! Goede kwaliteit, deze hangt nu ergens in haar huis. De yorkie op de afbeelding lijkt op haar eigen. Dus dat was een schot in de roos. Daarom des te fijner dat de kwaliteit goed is.

18 de janeiro de 2025

Resposta da Diamond Paradijs

Bedankt voor jouw positieve review. Het klopt dat een 20x30cm alleen in een bubbeltjes envelop wordt geleverd. Vanaf het formaat 40x50cm wordt het in een doos geleverd. Desondanks hoop ik dat degene die het cadeau kreeg er blij mee is.

Eigen foto

Ik heb een eigen foto laten afdrukken. Binnen 2 weken in huis en echt heel mooi geworden! Ook de kleuren van de steentjes zijn heel mooi. Ben er enorm blij mee!!!

18 de março de 2025
Opinião espontânea

Classificada 5 em 5 estrelas

Deze keer moest ik wat langer wachten…

Deze keer moest ik wat langer wachten op mijn bestelling. Na een mailtje naar jullie, ontving ik het een paar dagen later.

18 de janeiro de 2025

Resposta da Diamond Paradijs

Excuses dat het dit keer iets langer heeft geduurd. Bedankt voor je positieve review! Wij zien je graag terug op Diamond Paradijs.

prima levering

prima levering

4 de dezembro de 2024

Classificada 5 em 5 estrelas

Het bestellen gaat goed en snel

Het bestellen gaat goed en snel , vandaag besteld morgen in huis, zo snel geweldig, kan het iedereen aanraden top.

1 de dezembro de 2024

Bedankt voor je positieve review! Wij zien je graag terug op Diamond Paradijs.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.