Dims Studio Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har bestilt fra Dims Studio 2 gange i løbet af de sidste par måneder, og jeg er så tilfreds. Jeg har modtaget de smukkeste produkter - og leveringen har været hurtigt! Jeg elsker at modtage et hå... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig fine varer. Det er svært ikke at købe det hele. Hurtig levering og med virkelig god kundeservice. Jeg vil anbefale Dims Studio til alle, jeg kender.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk service! 🥰 Hade en fråga om att frakta till Sverige. Inom ett par dagar va det fixat och jag kunde beställa! Och leveransen till Sverige gick också snabbt! Jag blev också så glad över att... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Købte et majs salt/pebersæt til min datter i adventsgave, pakken blev hurtigt pakket og ankom lynhurtigt. Desværre manglede peber-delen i pakken. Skrev til kundeservice og mandag morgen kl 8.30 va... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Decoração e Design de Interiores

Escrito pela empresa

Dims Studio er en webshop, med et alsidigt og farverigt univers, der byder på skønne dimser og fine fund til dig og dit hjem. Trends går vi nogen gange uden om, og andre gange ikke. Jeg vil lade modsætninger mødes og inspirere til større frihed og kreativitet i boligindretningen med et eksotisk og smukt strejf.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

47 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Mit køb

Mit køb, tigerfigur blev leveret på en sikker transportabel måde, produktet lever fuldt og helt op til min forventning, meget flot udførelse.
Preben H.

Tak 🙏 💓

Hurtig levering

Hurtig levering, flotte produkter og vedlagt en sødt håndskrevet brev der gjorde indtryk. Klar anbefaling herfra

5 de novembro de 2025

Resposta da Dims Studio

Mange tak for de fine ord og fine stjerner 💓

Classificada 5 em 5 estrelas

Superfina saker och fantastisk service

Superfina saker och fantastisk service, är så nöjd!! Ordentligt paketerat & fint med handskriven hälsning❤️rekommenderas verkligen!!

1000 tak 💕

Cute bath mat

Great product. The bath mat looks exactly like in the picture, high quality. And came with a hand written cute postcard from Dinna.

7 de novembro de 2025

💓 Thanks!!

Kæmpe anbefaling herfra

Kæmpe anbefaling herfra
Hurtig levering, godt pakket, håndskrevet takkekort og de fedeste dimser.
Udover det, er det en overskuelig hjemmeside, og fine priser.
Jeg er tilfreds, og vil helt sikkert anbefale til andre☀️

1000 tak for de fine stjerner og skønne ord 💕

Fantatiskt fina produkter!!!

Fantatiskt fina produkter, toppen service och snabb leverans! Mycket fin kvalitet på mässingsknoppar och krokar!

31 de outubro de 2025

1000 tak 💓 💕

Classificada 5 em 5 estrelas

God kundeservice og hurtig svartid

Jeg har lige bestilt nogle knager og opdagede kort efter, at min gamle adresse blev registreret automatisk. Jeg skrev en mail til kundeservice og fem minutter efter havde de ændret min adresse. Jeg kan helt sikkert anbefale at bestille herfra

17 de outubro de 2025

1000 tak for anmeldelsen 💕🫶

Super hurtig levering

Super hurtig levering! Varen levede fuldt op til min forventning
Dejligt med et lille takke kort ❤️
Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos jer det varmeste anbefalinger her fra 👌👌

16 de setembro de 2025

Resposta da Dims Studio

Tak for den skønne og fine anmeldelse 🤩💕

Kun gode oplevelser

Har handlet hos Dims 2 gange nu…begge gange er alt gået tjept og varerne lever fuldstændig op til billerne. Og så er der tilmed et sødt personligt takkekort med, dét er vildt :)

4 de setembro de 2025

Tak for de skønne ord ⭐️ 💕 💝

Super god service

Super god service. Lynhurtig besvarelse på en forespørgsel, lynhurtig levering (dagen efter) og et dejligt og specielt produkt, som man ikke lige finder på hvert et gadehjørne.

5 stjerner!

27 de agosto de 2025

Mega mange tak for den fine anmeldelse 💕 🤩

Classificada 5 em 5 estrelas

Har bestilt to tæpper hos Dims

Har bestilt to tæpper hos Dims, og begge gange blev det afsendt samme dag - modtog dagen efter. Super service og fedt, at varerne bliver miljøvenligt pakket i genbrugspap. Stor anbefaling herfra!

24 de agosto de 2025

Tak for den fine anmeldelse! ⭐️ 💓

Nem bestilling

Nem bestilling, hurtig levering og en håndskrevet, kærlig hilsen.
Super oplevelse.

29 de agosto de 2025

1000 tak 💓 💕

Fantastisk kundeservice!

Fantastisk kundeservice!
Jeg bestilte en rigtig fin lysestage, der desværre gik i stykker første gang, jeg skulle skifte lyset ud. Jeg henvendte mig og straks sendte Dinna mig en ny kvit og frit. Dét er virkelig god service! Mine bedste anbefalinger.

11 de agosto de 2025

1000 Tak for de fine ord ♥️

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais