Jeg har bestilt fra Dims Studio 2 gange i løbet af de sidste par måneder, og jeg er så tilfreds. Jeg har modtaget de smukkeste produkter - og leveringen har været hurtigt! Jeg elsker at modtage et hå... Ver mais
A empresa respondeu
Virkelig fine varer. Det er svært ikke at købe det hele. Hurtig levering og med virkelig god kundeservice. Jeg vil anbefale Dims Studio til alle, jeg kender.
A empresa respondeu
Dims Studio er en webshop, med et alsidigt og farverigt univers, der byder på skønne dimser og fine fund til dig og dit hjem. Trends går vi nogen gange uden om, og andre gange ikke. Jeg vil lade modsætninger mødes og inspirere til større frihed og kreativitet i boligindretningen med et eksotisk og smukt strejf.
Damgårdstoften 64, 8320, Mårslet, Dinamarca
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
En dejlig kundeoplevelse!
Jeg fik den fineste måne i fødselsdagsgave, men desværre var der gået en lille flig af figuren og lynhurtigt fik jeg svar pr mail og nu med en ny og fin måne, der skal hænge i entréen :) Venlig og imødekommende service!
Jeg kan varmt anbefale Dims studio ♥️

Resposta da Dims Studio
Virkelig fin vare, som blev pakket forsvarligt ind og med en personlig hilsen. Jeg kan varmt anbefale at handle her.

Resposta da Dims Studio
Jättefina produkter och snabb leverans. Rekommenderas!

Resposta da Dims Studio
Hurtig levering. Virkelig mange spændende og farvesprudlende ting man kan købe, man bliver helt inspireret 😍

Resposta da Dims Studio
God beskrivelse og foto af varen - hurtig afsendelse og levering

Resposta da Dims Studio
Bra utbud och jättebra service, snabb leverans. Kan rekommenderas!
Bestilte 2 smukke fiskefade, der var hurtig levering.
Der fulgte en håndskreven hilsen med, en dejlig oplevelse at handle her.
Karina

Resposta da Dims Studio
Jeg bestilte ko vægvasen og Hereford tyren de er begge super fine, og jeg er sikker på at min lille søster som lige er blevet landmand bliver super glad for dem 😍
De var udsolgt til en start men jeg skrev til dims studio på Instagram med en forespørgsel på hvornår de kom tilbage hun svarede super hurtigt, hun er super flink hun g rigtig god kundeservice 🤩

Fantastisk smukke produkter - endnu bedre i virkelighed ❤️

Resposta da Dims Studio
Jeg har købt det fineste Bulldog salt & peber sæt hos Dims Studio. Virkelig god oplevelse at handle her.

Resposta da Dims Studio
Kanon flotte produkter, en super hurtig og sød Dinna på mailen - modtog mine ting (lynhurtigt, og flot pakket ind) med et personligt kort, det gør bare det hele til en god oplevelse!!
TAK til DIMS og Dinna - jeg er SÅ glad for mine fede dyr :-D

Resposta da Dims Studio
Fantastisk service! 🥰 Hade en fråga om att frakta till Sverige. Inom ett par dagar va det fixat och jag kunde beställa! Och leveransen till Sverige gick också snabbt! Jag blev också så glad över att läsa ägarens miljötänk angående paketeringen av varor som skickas, så fint! En otroligt butik och ägare helt enkelt 👌🏼👌🏼🫶

Resposta da Dims Studio
Super hurtig levering og varerne pakket forsvarligt ind

Resposta da Dims Studio
Super let at handle. Lynhurtig levering.

Hurtig levering. Havde varen 2 dage efter bestilling👍🏻

Resposta da Dims Studio
Købte et majs salt/pebersæt til min datter i adventsgave, pakken blev hurtigt pakket og ankom lynhurtigt. Desværre manglede peber-delen i pakken. Skrev til kundeservice og mandag morgen kl 8.30 var der svar fra kundeservice, at de selvfølgelig ville sende den manglende del med det samme… og samme dag blev den manglende del sendt og nu også modtaget 👏👏
Handler meget gerne her igen! Flotte varer, hurtig levering og god kundeservice - hvad mere kan man ønske sig ❤️
Flotte produkter, og rigtig god kundeservice. Købte en hårklemme, der havde mistet en tak, men fik straks pengene retur :))
Kæmpe anbefaling
Simpelthen SÅ god kundeservice!
Jeg kommer til at handle her igen og igen!
Jeg havde bestilt en stor ordre heriblandt mange glad og keramik varer! Alt var pakket rigtig godt ind i bobleplast og alligevel var der en vase der var gået i stykker:( jeg skriver til dem om de vil have den der er gået i stykke retur og om jeg evt kan få en ny- og inden jeg nærmest når at se mig om har de allerede sendt mig en ny som allerede er hos mig dagen efter🩵 De ville ikke have den anden retur og beklagede bare den var blevet beskadiget under transport (npget de overhovedet ikke kunne gøre for)
Aldrig har jeg oplevet så god og så hurtig kundeservice! Wow! Det var SÅ dejligt og så flot!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.