Flot design - manglende opfølgning og samarbejde
Flot design, men manglende opfølgning og samarbejde
Vi fik leveret et visuelt meget flot design til vores webshop, og der var ingen uenighed om prisen for opsætningen. Vi var enige om designretningen og havde store forventninger til, at løsningen ville bidrage positivt til konverteringen.
Det nye, konverteringsoptimerede design blev lanceret i august, men desværre oplevede vi det modsatte af det forventede. Konverteringen gik markant ned, og trods ca. tre måneders arbejde med rettelser og justeringer lykkedes det ikke at få performance tilbage på et tilfredsstillende niveau.
Derudover oplevede vi manglende opfølgning og kommunikation. Vi kunne blandt andet ikke få hjælp til opsætning af et Black Friday-tilbudssite, og dialogen via e-mail ophørte stort set helt efter den sidste faktura var betalt. Det efterlod os med en klar fornemmelse af, at vi som mindre kunde var blevet nedprioriteret.
Vi havde en forventning om et længerevarende samarbejde med fokus på en webshop i vækst, men valgte i stedet at fortsætte med et andet bureau. I den forbindelse opstod endnu en udfordring: Det leverede setup kan ikke opdateres korrekt via Shopify, hvilket betyder, at vi fremadrettet risikerer at gå glip af vigtige opdateringer og optimeringer. Dertil kommer en række mindre tekniske forhold, som samlet set øger ærgrelsen.
Overordnet set er skuffelsen størst på samarbejds- og kommunikationsdelen. Designet isoleret set var vi oprigtigt tilfredse med, og det er årsagen til, at anmeldelsen ikke er lavere. Kundeforholdet levede dog desværre ikke op til vores forventninger. Vi havde håbet på vi havde en plads...