Din Hjemmebane Opiniões 59

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg havde en rigtig god oplevelse med denne virksomhed. De sælger fodboldtrøjer i høj kvalitet, og leveringen var både hurtig og pålidelig. Trøjen jeg modtog, levede fuldt op til forventningerne,... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig hurtig levering! Så er det billigere end andre steder at få en mysterybox.. Det var første gang jeg købte en men langt fra sidste! Også lige at starte med en Ajax Amsterdam trøje fra 20/2... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Det var virkelig en god oplevelse fik en virkelig Nice trøje og fik den inden for 2 dage mig og min venner synes det er godt og nemt at gør tak til dinhjemmebane

Classificada 4 em 5 estrelas

Mega fed hjemmside, men har desværre ikke det helt store udvalg af fodboldtrøjer.

Informações sobre a empresa

Escrito pela empresa

Din Hjemmebane er skabt af fire fodboldentusiaster med en fælles passion for fodboldtrøjer, fodboldkultur og de historier, der følger med sporten. Vores mission er at gøre det nemt og trygt for fans at finde autentiske fodboldtrøjer og samtidig skabe et fællesskab for alle, der deler kærligheden til spillet. Virksomheden blev grundlagt med en ambition om at kombinere passion, kvalitet og god kundeservice. Siden starten har vi arbejdet målrettet på at opbygge en platform, hvor både samlere, fans og spillere kan finde trøjer fra klubber og landshold fra hele verden. Hos Din Hjemmebane tror vi på, at en fodboldtrøje er mere end bare et stykke tøj. Den repræsenterer minder, følelser, fællesskab og øjeblikke, der varer hele livet. Derfor lægger vi stor vægt på ærlighed, gennemsigtighed og en god oplevelse for vores kunder. Gennem vores sociale medier tager vi vores følgere med bag kulisserne og deler nye trøjer, spændende historier og indhold fra fodboldens verden. Vi sætter stor pris på den opbakning, vi får fra vores voksende fællesskab, og vi arbejder hver dag på at levere produkter og service, som lever op til forventningerne. Velkommen til Din Hjemmebane – skabt af fans, for fans.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Klasse sted!

Det var første gang jeg købte en men langt fra sidste!

Også lige at starte med en Ajax Amsterdam trøje fra 20/21 sæsonen er jo latterlig fedt!

18 de junho de 2026

Tak for alt

16 de junho de 2026

Mega Fed PSV trøje i mystery box😮‍💨
God pris og hurtig levering👌
Vil helt klart anbefale

2 de junho de 2026
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais