Banner for DiningSix

DiningSix Opiniões 1471

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Lækker og rigelig mad, som kan serveres direkte fra pæne fade/skåle. Bedste kylling nogensinde! Lidt mindre salt og mere forskel på forret og hovedret og på dressinger, ville løfte til fem stjerner.

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestiller nytåresmenyen 2025 til 3 personer som vi skulle hente i Randers Fik Qrkode tilsendt nemt. Afhentning gik som smurt mange biler men ingen skulle forlade dem vi kørte som på samlebån... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Maden var virkelig lækker. Super nem at lave, og vejledningen gjort det muligt for selv en meget uerfaren kok at lave et lækkert nytårsmåltid! Vi købte både en vegetar menu og standard nytårsmenu.... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de buffet
  2. Serviço de encomenda de comida online

Escrito pela empresa

DiningSix leverer mad ud af huset til alle selskaber uanset størrelse og anledning. Gå på opdagelse i vores mange spændende menuer - det nuancerede udvalg vil med garanti ramme alle i både smag og kvalitet! Med 20+ restauranter fordelt i Danmark, Norge og UK er DiningSix dit kvalitetsstempel, når du skal invitere gæster på en festlig middag. Vi står for det hele – du skal blot servere.

Escrito pela empresa

Vi samler det bedste fra vores restauranter og leverer det direkte hjem til dig.
Skal du holde barnedåb, fødselsdag, firmafest, reception eller julefrokost? Vi står altid klar med et bredt udvalg af muligheder og menusammensætninger. Det eneste, du skal gøre, er at vælge din foretrukne menu og så læne dig tilbage og nyde festen.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Lækker mad.

3 de abril de 2026

Hej Lene,

Mange tak for den skønne anmeldelse, det sætter vi stor pris på!

Forhåbentlig kan vi snart forberede lækker mad til jer igen.
God dag!
//Cassandra

Service

Maden kom til tiden og afhentning af tingene gik også fint. Maden smagte godt. Dog var kagerne ikke pyntet, som de så ud ved bestilling

21 de março de 2026

Kære Claus

Tusind tak for jeres anmeldelse. Det sætter vi stor pris på :)

Vi er glade for, at I kunne lide maden, selvom vi selvfølgelig kunne have håbet på, at kagerne også havde været til topkarakter.

Alt det bedste

Lækker og rigelig mad

26 de março de 2026

Kære Lisbet

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det sætter vi kæmpe stor pris på, da det netop er gennem vores gæsters input, at vi kan blive bedre.

Vi tager bestemt dine ord til os og håber på at kunne levere til 5 stjerner næste gang :)

Alt det bedste herfra

Maden var super god

Maden var super god, flere af vores gæster roste maden.

29 de março de 2026

Kære Birgitte

Tusind tak for de fem stjerner og for den fine anmeldelse. Det sætter vi stor pris på :)

Alt det bedste herfra

Lækker mad og rigeligt

Vi bestilte tapasmenuen og det var meget lækkert.

27 de março de 2026

Kære Torben,

Mange tak for de 5 stjerner og de fine ord!
God at høre at I nød vores tapasmenu.

Mvh. Simon, DiningSix

Classificada 5 em 5 estrelas

God mad, som var nem at tilberede

God mad, som var nem at tilberede. Kødet var super mørt og fuld af smag. Alt i alt en rigtig lækker oplevelse, men salaten kunne godt have været lidt mere varieret. Det er bestemt et sted, vi gerne vil bruge igen.

23 de março de 2026

Kære Peter,
Mange tak for din feedback! Det glæder os utrolig meget at høre, at det var nemt for jer at gå til i køkkenet. Det er netop det, vi stræber efter.

Vi sætter også stor pris på dit input omkring salaten. Det tager vi med videre.

Du ønskes en fantastisk dag.
Hilsen Cassandra.

Alt var lækkert.

14 de março de 2026

Kære Hans,
Tusind tak for den fine anmeldelse! Det glæder os utrolig meget, at maden faldt i god smag og var med til at gøre jeres arrangement til en succes.

Vi ser frem til at stå for maden til jer en anden gang!
Hilsen Cassandra.

Popkoppen var et hit

Har benyttet DiningSix flere gange og er altid meget tilfreds med kvalitet, mængde, pris og opfindsomhed. Valgte denne gang popkoppen til et større selskab, som var et stort hit. Meget praktisk servering ved mange mennesker på få kvm. Og maden smagte skønt.

26 de março de 2026

Kære Sofie

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Vi er så glade for at høre, at Popkoppen blev et hit til dit selskab og at du igen har haft en god oplevelse med os.

Det betyder meget, at du fremhæver både kvaliteten og den praktiske servering – det er netop noget, vi lægger stor fokus på til større arrangementer :)

De bedste hilsner,

Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig god oplevelse på alle måder

Virkelig god oplevelse på alle måder! Kommer helt sikkert igen😊

15 de março de 2026

Kære Kay,

Tusind tak for din dejlige feedback! Vi bliver rigtig glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores catering, og det betyder meget, at du vil komme igen 😊.

Vi glæder os til at byde dig velkommen næste gang!

De bedste hilsner,

Rigtig dejlig mad

Rigtig dejlig mad, bores venner der ikke spiser kød var meget begejstrede

14 de março de 2026

Hej Mariann,

Tak for de 4 stjerner!
Dejligt at høre at alle kunne lide maden!

Vi håber på at kunne opnå alle 5 stjerner, næste gang I bruger os.

Mvh. Simon, DiningSix

Nemt at bestille

Nemt at bestille, Lækkert mad, nem tilberedning

9 de março de 2026

Kære Jette,
Mange tak for din flotte anmeldelse. Det betyder virkelig meget for os!

Det er skønt at høre at hele processen gik ligetil, og at maden var lækker.

Vi håber meget på at få fornøjelsen af at lave mad til jer igen snart.

Alt som det skulle være

Manden kom til tiden, det var nemt at gå til og det smagte dejligt. Flere deltagere ved festen, har efterspurgt leverandøren efterfølgende.

26 de fevereiro de 2026

Kære Hasse,
Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os!

Det glæder os rigtig meget at høre, at leveringen forløb nemt, at maden smagte godt, og at flere gæster efterfølgende spurgte til os.

Vi ser frem til at hjælpe jer igen til en anden fest.

Lækker mad

Lækker mad, og rigelig af det.

9 de março de 2026

Kære Flemming,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det betyder virkelig meget for os!

Det glæder os meget at høre, at I nød maden, og at der var rigeligt af den. Det er præcis den oplevelse, vi ønsker at skabe.

Vi håber meget på at få fornøjelsen af at lave mad til jer igen snart.

God hehandling

God bestilling - god levering - god mad - OK afhentning

27 de fevereiro de 2026

Kære Ole,

Tak for din fine anmeldelse, det sætter vi stor pris på.

Det er skønt at høre at hele processen gik ligetil, og at maden var lækker.

Forhåbentlig får vi lov til at forberede god mad til dig igen.
God dag!
//Cassandra

Classificada 2 em 5 estrelas

De skal virkelig kigge på deres allergi håndtering

Jeg havde et par forskellige catering firmaer i kikkerten til vores lille selskab på 5 personer. Valget mellem dem stod og faldt på, om jeg kunne finde noget uden vores allergener. Jeg ringede til firmaet, og sagde at særligt en ting på menuen gjorde mig bekymret, da der var et nøddedrys i hovedretten, og vi havde en sesam og hasselnøds allergiker i selskabet. Det tog noget tid for personen på telefonen at finde ud af det, men hun endte med at kunne bekræfte at der ikke var sesam eller hasselnødder i. Jeg ringer tilbage for at tjekke en anden allergene, som jeg dog ikke havde set noget på menuen der gjorde at jeg mistænkte den var der, men tænkte jeg hellere måtte tjekke. De bekræfter at den heller ikke er der.
Tilfreds, valgte jeg derfor Dining Six.

Da vi står og pakke maden ud, siger en af mine gæster, at det da er usædvanligt hvis hummusen i forretten er lavet uden tahin, som jo er sesam. Jeg ringer derfor igen til DiningSix, og igen tager det noget tid for dem at finde ud af hvad der er i. Det viser sig at ja, det er tahin i forretten, sesamolie i hovedretten (samme ret som nøddedrysset) og sesamfrø på brødet.
Jeg går jo lidt i panik, både fordi det jo var virkelig tæt på at min gæst havde fået spist det her, hvor der jo var den allergene jeg havde spurgt til i stort set ALLE retterne, og jeg har nu så også en opgave med at finde på en nødløsning for middagen.
Jeg bliver virkelig virkelig ked af det - jeg følte at jeg havde gjort mit forarbejde, og jeg følte at festen nu var ødelagt.

Dagen efter taler jeg med DiningSix igen, og de undskylder at de ikke fortalte mig om listen med allergene advarsler de har for retterne, og jeg får ca. 40% af prisen tilbage. De tilbød at jeg kunne havde fået 60% tilbage på et gavekort, men jeg siger, at jeg aldrig kommer til at bruge dem igen.

Jeg er chokeret over, at man ikke har et bedre system til at informerer om allergener - særligt allergener der er på listen af de vigtigste at informerer om, udstedt af EU. Det burde ikke være muligt at misinformerer om en allergene, der så viser sig at være i stort set alt på menuen. Jeg kan ikke forstå, at det åbenbart var svært for dem at finde den liste med allergene anmærkninger, og ikke faktisk konfererer sig med den allergene oversigt, når de taler med mig. Det virker som om de slet ikke har haft et system eller en forståelse om, at tjekke for allergener. Jeg er ret chokeret.

5 de fevereiro de 2026

Kære Astrid,

Først og fremmest vil jeg sige, at vi er meget kede af den forvirring og miskommunikation, der opstod omkring allergenerne. Vi tager allergener meget seriøst, og vi forstår fuldt ud, hvor frustrerende og utrygt det må have været for dig og dine gæster.

Vi er glade for, at du efterfølgende personligt tog kontakt til os, så vi kunne finde en passende løsning og kompensation for hændelsen. Vi havde den opfattelse, at vi var kommet frem til en aftale, som du var tilfreds med, og vi beklager oprigtigt,
hvis du stadig føler dig utilfreds efterfølgende.

Din oplevelse er en vigtig påmindelse for os om at styrke vores procedurer omkring allergihåndtering, så noget lignende ikke sker igen.

Endnu en gang tak for din feedback – den er meget værdsat, da den hjælper os med at blive bedre.

Rigtig god dag!

Nikolaj // DiningSix

Dejlig mad

Dejlig mad Levering og afhentning fungerede professionelt.

23 de janeiro de 2026

Hej Susanne
Tusind tak for din fine anmeldelse!

Det glæder os meget at høre, at du var tilfreds med maden, og at både levering og afhentning fungerede professionelt.

Vi håber at måtte byde dig velkommen igen snart 😊

Mvh Andreas // DiningSix

Classificada 5 em 5 estrelas

Maden var virkelig lækker og nem at tilberede

Vi købte både en vegetar menu og standard nytårsmenu. Alt spillede, og maden var lækker. Samtidig var det så nemt og hurtigt at tilberede at vi kunne gøre det mellem retterne og derfor ikke være fanget i køkkenet hele aftenen! Kan kun anbefales!

31 de dezembro de 2025

Kære Søren,

Tusinde tak for din dejlige feedback ✨

Det glæder os meget at høre, at både vegetar- og standardmenuen spillede. At I kunne nyde aftenen uden at være bundet til køkkenet, er præcis den oplevelse, vi ønsker at give. Tak for den varme anbefaling 😊

//Maya, DiningSix

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais