Velsmagende frisklavet mad og god service I dette tilfælde påskebuffet der var pænt anrettet på kønne skåle og fade der så meget delikat ud,og smagte virkelig godt Meget nemt at kommunikere med Ant... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Super lækker mad, alt smagte hjemmelavet, og jeg sætter stor pris på veltilberedt mad. Måske lidt af en madsnob😄😄 Vil meget gerne bestille igen når jeg skal have hjælp udefra, gæsterne var også til... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Mad fra antOn's er en fest. En gastronomisk fejring af livets store og små dage. Catering til konfirmationen, brylluppet, til familiesammenkomsten,festen samt meget meget mere. Vi elsker at lave alt selv, og det er lige fra det hakkede kød som vi selv skærer ud fra hele stykker dyr, til saucen på de ægte fonder vi koger. Det giver mening for os, og er med til at give maden den ekstra gode smag som der kan mærkes, og som vores kunder husker os for.
Informações de contacto
Sortemosevej 1B, 2730, Herlev, Dinamarca
- Antons@antons.nu
- antons.nu
Kvalitet, service
Fantastisk mad
Fantastisk mad, nemt at sætte på bordet da vi ikke skulle lave noget selv.
Velsmagende frisklavet mad og god service
Velsmagende frisklavet mad og god service
Meget nemt at kommunikere med AntOns
Vi har smagt Anton’ s mad ved en fødselsdagsfest
Vi har smagt Anton’ s mad ved adskillige lejligheder. Altid velsmagende og lækkert anrettet. Vi giver vores bedste anbefaling.
Lækker og spændende mad
Vi fik en 3 retters Menu
Vi fik en 3 retters Menu til vores Guldbryllop,
fantastigst mad ,kan anbefaldes alt var godt
Dejlig smagsoplevelse og fint udvalg👏
Super lækker mad
Vil meget gerne bestille igen når jeg skal have hjælp udefra, gæsterne var også tilfredse 🤩
Mad var god og veltilberedt
Mad var god og veltilberedt, tilpas krydret og der var rigeligt.
Fin vejledning til at færdiggøre de lune retter.
God idé med lidt mindre på buffet men med mulighed for tilvalg, så kan alle være med prismæssigt.
Fint at man kun behøver at bestille 8 personer
Prisen og kvaliteten
Prisen var meget favorabel, betyder dog ikke at jeg ikke ville betale prisen næste gang. Der var masser af mad, som gæsterne roste - selv var jeg meget begejstret for sammensætningen af retterne, de fantastiske salater og desserterne - der var noget for enhver og masser af mad. Ligeledes dejligt at man kunne vælge børnemenuer; lasagnen dog for krydret som børneret, men den smagte utroligt godt. Vi kommer igen - faktisk allerede vores anden bestilling.
Brunch- Buffet
Brunch - Buffet
En super god oplevelse med mad fra
antOn,s. En lille forglemmelse, blev rettet af Chefen hemselv på rekordtid 🤗
Stor ros.
Det er første gang vi bestilte fra Antons.
Forårs Signatur buffet.
Dejlig anretning stor tilfredshed his gæsterne.
Blev leveret ifgl aftale og var lige til at servere.
Stor ros.
Meget velsmagende mad
Meget velsmagende mad, flot anrettet på fade, man lige kan tage op af de leverede kasser og leveret til tiden. Sofistikerede forretter, lækre salater og brød, saftig hanebryst med lækker sauce, flotte velsmagende desserter. Venligt og imødekommende personale. Alt var godt. Jeg er meget tilfreds.
Super service og skøn mad
Super service og skøn mad, som var anrettet rigtig fint, så det var let at håndtere.
Lækker og nem gourmetmad
Lækker og nem gourmetmad anrettet på/i flotte fade lige til at sætte på bordet uden nogen som helst forberedelse. Elsker antOns. Har brugt det 2 gange nu. Søde folk og nem bestilling og levering.
Maden kom som aftalt og alt var super…
Maden kom som aftalt og alt var super lækkert.
dejlige frikadeller og kartofelsalat samy tilhehøvet vh Øbro motion ved Jytte vSørensen
tak for dejlig mad
Hele vejen igennem en fantastisk oplevelse
Vi var 16 mennesker der skulle fejre et 20 års jubilæum.
Antons var blevet anbefalet og leverede en fantastisk oplevelse, med super lækker mad og service.
Antons vil helt sikkert blive min catering leverandør næste gang 👌👍
Et meget stort udvalg af særdeles lækre…
Et meget stort udvalg af særdeles lækre og veltillavede retter. Nemt for gæsterne at gå til og meget positiv tilbagemelding fra vores gæster.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.