Pötter's Opiniões

TrustScore: 4 em 5

Informações sobre a empresa

1. Loja de roupa

Escrito pela empresa

Super bløde og behagelige t-shirts, hoodies, casualwear, sportswear og mere. Vi tilbyder kvalitetstøj til både mænd og kvinder, i unikt design du ikke finder andre steder. Skil dig ud fra mængden og prøv Pötter's i dag.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

MEGET TIlfreds

Rigtig god kvalitet af hættetrøje, og fed farve, vil helt sikkert købe flere produkter derfra 👍🏻👍🏻

29 de outubro de 2022

Hej Ingefred.

Tak for din anmeldelse.
Det glæder os ubeskriveligt, at du er tilfreds med din hættetrøje;)
Vi ser frem til at betjene dig igen.

Hurtig levering

30 de junho de 2022

Hej Sanne.

Tusind tak for din anmeldelse!
Et af vores fokusområder er hurtig levering, derfor er det en fornøjelse at få en anmeldelse som denne!
Håber at du bliver glad for dit produkt, vi ser frem til at betjene dig igen.

Classificada 1 em 5 estrelas

På lager men så alligevel IKKE på lager???!!!

Jeg bestilte et produkt, hvor der var tydeligt skrevet at de havde det på lager, de trækker så penge, men sender penge igen, og skriver at hov det havde de ikke lige på lager, IKKE I ORDEN!!!!

18 de março de 2022

Hej Lea.
Mange tak for din anmeldelse.
Vi sælger ikke længere produkter, fra den pågældende vareleverandør, netop pga. tilbagevendende lagerstyringsfejl.
Hvilket vi betragter på nøjagtigt samme måde som dig, "ikke i orden".
Derfor er vi nu gået i en anden retning, med vores brand.
Jeg beklager at du blev ofret for en fejl, der ikke skulle være begået.

Jeg håber at du en dag, vil give os chancen, for at ændre din mening om os.

Din Multishop

Classificada 1 em 5 estrelas

Fordi de ikke viste at varen var…

Fordi de ikke viste at varen var udsolgt og havde trukket pengene inden de fandt ud af det

7 de março de 2022

Hej Brigitte.
Tak for din anmeldelse.
Vi beklager naturligvis mange gange for den opståede fejl, som nu er blevet rettet i vores system. Normalt er det ikke muligt at bestille en vare der ikke er på lager.

Pengene bliver trukket helt automatisk når du gennemfører et køb hos os, det kan vi desværre ikke ændre på.

Jeg håber, at du en dag, vil give os chancen for at ændre din mening om os.

Jeg håber trods alt, at du får en god aften:)

DinMultishop.dk

Classificada 5 em 5 estrelas

Det kan helt klar anbefales og super…

Det kan helt klar anbefales og super nemt at overskue på hjemmesiden, og en hurtigt levering vil helt klart handle her igen:)

6 de fevereiro de 2022

Hej Mathias.
Tusind tak for din flotte anmeldelse!

God lørdag:)

Virkelig hurtig levering

Virkelig hurtig levering , bestilte det den ene aften og næste dag var det leveret, det er jeg stor fan af. Og varen var præcis som jeg havde håbet.

20 de janeiro de 2022

Hej Ingefred.
Tak for din ordre, og den super flotte anmeldelse.
Vi ser frem til at betjene dig igen.

Vare som beskrevet

Vare som beskrevet, hurtig levering

27 de dezembro de 2021

Hej Henrik.
Tusind tak for din ordre, og ikke mindst den fine anmeldelse.

Jeg håber at du får et godt nytår:)

5 stjerner herfra

5 stjerner herfra!
Alt var som det skulle være, hurtig levering, flot produkt og virkelig god kundeservice 🙌🏻

5 de dezembro de 2021

Hej Daniel.
Tak for den flotte anmeldelse!

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg havde nogle spørgsmål til nogle…

Jeg havde nogle spørgsmål til nogle produkter, så jeg skrev ind til dem og fik hurtigt et svar tilbage. Så det var en rigtig god oplevelse, så der vil jeg iværtfald handle igen

1 de dezembro de 2021

Hej Søren.
Jeg sætter stor pris på din anmeldelse og ser frem til at betjene dig igen:)

virkelig god webshop

virkelig god webshop! elsker at handle her, og god kundeservice

25 de novembro de 2021

Hej Mette.
Mange tak for din anmeldelse!

Classificada 5 em 5 estrelas

Kan klart anbefale at købe derfra! Kundeservice og rådgivning er I top. Ikke sidste gang jeg handler der

Hej Silke.
Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Kan helt klart anbefales

Helt vildt god oplevelse, og virkelig fin hjemmeside. God service der sørger for at du får den rigtige rådgivning:)
Kan helt klart anbefales!

Hej Lærke.
Tusind tak for din skønne anmeldelse!

Kan klart anbefales!

Kan klart anbefales! Dejlig service og de har hvad der skal for at gøre hjemmet ekstra stilet og gøre ungerne ekstra glade med gaming udstyr💪🏼 Gir 10 ud af 10🔥

Hej Alex
Mange tak for din flotte og ikke mindst bemærkelsesværdige anmeldelse.

Helt vild god kundeservice

Jeg havde en virkelig god oplevelse og sikke en god kundeservice jeg fik, jeg andet ikke hvad jeg lige manglet til min computer, men det hade han tiden til at hjælpe mig med over telefonen. Alt i alt så må jeg sige at denne side har gjort mig tilfreds

Hej Alexander
Jeg sætter stor pris på din flotte anmeldelse!

Jeg håber at du får et godt nytår:)

De bedste hilsner, Benjamin

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais