Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk god service. Jeg handler her helt klart igen. Havde købt et par sko på udsalg, som havde en fejl i syning ved modtagelse. Desværre var det sidste par i min størrelse og jeg ville gerne beh... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Kan give den bedste anbefaling herfra til Butik FRYS.🤩🤩 Servicen er i top og fås af den super dygtige og inspirerende indehaver selv - nemlig Nanna. Altid parat til at hjælpe og med komme med gode r... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk sød og personlig service og lige den vejledning jeg har brug for. Flotteste styles og god kvalitet, som emmer af en sans for både trends og holdbarhed. En skøn og inspirerende butik at hand... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Nærværende og personlig betjening, samt hurtig levering - og så er der lækkert tøj i butikken med forslag til spændende styles

Informações sobre a empresa

1. Loja de moda feminina
  2. Loja de roupa

Escrito pela empresa

Hos Stamer&Hall er der fokus på det gode design og den bedste kvalitet. Mærkerne er valgt med udgangspunkt i at være danske, kendte for deres udtryk/signatur, og med fokus på at kunne vælge bæredygtighed til, i de forskellige kvaliteter. Tøj er ikke bare tøj. Tøjet skal passe til vores kroppe og ikke kun se pænt ud på bøjlen - uden at gå på kompromis med designet . Stamer&Hall er en modebutik der er værd at køre efter. Her finder du designs fra de største danske brands. Foruden god service, nye tendenser og Privat Shopping. Følg med på IG, FB og www.stamerhall.dk Velkommen.

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Fantastisk god service

Fantastisk god service. Jeg handler her helt klart igen.
Havde købt et par sko på udsalg, som havde en fejl i syning ved modtagelse. Desværre var det sidste par i min størrelse og jeg ville gerne beholde skoen, så jeg fik ordnet skoen og STAMERHALL har returneret udgift for reparation. Mega god service. Tusind tak.

20 de fevereiro de 2026

Resposta da Stamer&Hall

Tusind tak for din anmeldelse. JEg er super glad for vi fandt en løsning og at du er glad for skoene :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Købte de lækreste bukser online, og de blev sendt til levering samme dag. Super god kundeservice og hurtig levering!

18 de dezembro de 2025
Opinião espontânea
Classificada 1 em 5 estrelas

arrogant butik ingen penge tilbage …

arrogant butik, ingen penge tilbage medmindre du handler online, tror damen er en dronning. Hun giver kun penge tilbage til
online kunder,de fysiske kunder et til grin.

Mvh Torben

28 de novembro de 2025
Opinião espontânea

Kære Torben,
Jeg kan se, at du fortsat vælger at anmelde min butik negativt.

Vi har talt sammen i butikken, og mine betingelser for retur i fysisk butik er tydeligt oplyst både på skilt ved kassen og på kvitteringen. På intet tidspunkt under købet blev der spurgt til fortrydelsesret eller ønske om pengene retur.

Som allerede beskrevet følger Stamer&Hall gældende lovgivning for fysiske butikker. I den konkrete sag blev varen taget retur, og der blev udstedt et tilgodebevis med 3 års gyldighed – hvilket er vores normale praksis.

Jeg beklager, at du oplever det anderledes, men jeg finder det ikke længere rimeligt at blive omtalt personligt eller nedsættende, når sagen er håndteret korrekt og afsluttet.

Jeg vælger derfor ikke at kommentere yderligere og ønsker jer alt det bedste fremover.

Nanna, Stamer&Hall

Kan anbefales

Kan anbefales - super hurtig levering

9 de setembro de 2025

Resposta da Stamer&Hall

Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder meget

Varen svarede til beskrivelsen

18 de agosto de 2025

Resposta da Stamer&Hall

Tusind tak Else, for at tage dig tid til at lave en anmeldes - det betyder meget.

Classificada 5 em 5 estrelas

Lækker webshop med et bredt udvalg af fede mærker

Lækker webshop med et bredt udvalg af fede mærker. Det købte bliver hurtigt sendt afsted og meget hyggeligt med en lille hilsen.

10 de junho de 2025

Resposta da Stamer&Hall

Tusind tak Lise, Vi udvælger nøje vores styles og mærker, så det altid er en inspirerende oplevelse. og ja, så sender vi jo selvfølgelig lige så hurtigt som vores fragtmænd løber

Virkelig god købsoplevelse

Lækre varer og god service. Hurtig levering.

17 de abril de 2025

Resposta da Stamer&Hall

Tusind tak Hanne, dejligt du har haft en god oplevelse ve dat handle hos os

Classificada 5 em 5 estrelas

Personlig betjening - på afstand.

Jeg har handlet hos Stamer&Hall er par gange.
Og jeg gør det igen!
Sidste gang bestilte jeg en nederdel, og jeg skrev en mail om, at jeg virkelig gerne ville have den med på ferie to dage efter.
Jeg fik personligt svar, og jeg oplevede, at der blev gjort en ekstra indsats for at få pakken med samme dag, så den var hos mig dagen efter.
Personlig betjening - på afstand.
Og nederdelen er har jeg stort set haft på siden!

23 de abril de 2025

Resposta da Stamer&Hall

Så glad for vi nåede det hele Stella, og dejligt du er glad for nederdelen! Du skriver bare en anden gang, vi gør altid gerne en ekstra indsat :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Nem og uproblematisk bestillings- og…

Nem og uproblematisk bestillings- og leveringsproces. Og vare lever helt op til mine forventninger.
Ikke sidste gang jeg handler her🤩

14 de abril de 2025

Resposta da Stamer&Hall

Tusind tak Mette! Jeg er glad for du har haft en god oplevelse. Det betyder meget at du har lyst til at dele din oplevelse.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais