Uitstekende prijs kwaliteit verhouding, goede updates van verzending. Maar omdat het uit het buitenland komt (maar wel binnen de EU) moet je wel even geduld hebben. Maar zeker betrouwbaar.
Schoenen besteld op 8 mei. Op 13 mei bericht dat ze verstuurd zouden zijn met aflevering 1-3 werkdagen. Sindsdien niks meer gehoord. Geen reactie op mail of telefoon (tel.nr 33 1 86 47 62 58 onbereikb... Ver mais
duidelijke website, we waren al bekend met de producten die we kochten en deze werden correct voorgesteld. Zeer goede prijs zelfs met de leverkost van € 8,49 toch zeker nog interessant. Levertijd naa... Ver mais
E-commerce site gespecialiseerd in de verkoop van volleybaluitrusting en accessoires, waaronder volleybalschoenen en kleding voor zaalsporten. Officiële distributeur van de grootste volleybalmerken zoals adidas, Hummel, Errea, Nike, Mizuno, Asics, Mikasa, McDavid, Molten etc.
11 rue Bernard Maris, 37270 , Montlouis-sur-Loire, França

Resposta da Direct Volley
De schoenen zijn niet geleverd, ongezien retour gegaan. Deze retour kan ik niet volgen. Tot op heden geen enkele info

Resposta da Direct Volley
Het pakket is retour gestuurd terwijl ik dit zelf nooit gedaan heb. Heb ook geen retourbetaling ontvangen, heb dus nu geen schoenen en geen geld.

Resposta da Direct Volley
Ik heb een hekel aan die verplichte reviews.
Aanpassing: de service is verder wel okay.

Resposta da Direct Volley
Ik wou iets terug sturen maar dit wasgeen optie (toen ik dit artikel bestelde stond er dat ik deze WEL kon retourneren) dit artikel past mij namelijk niet

Resposta da Direct Volley
Mooi product ontvangen (rugzak) en een snelle levering! Dank je wel Direct Volley!

Resposta da Direct Volley
Je werd goed geholpen als je vragen heb .
Me zoon vindt het heel erg leuk

Resposta da Direct Volley
Al lang op zoek geweest naar een trainigspak met extra lengte. Bijna nergens kon ik lengtematen online vinden behalve gespecialiseerde sites met weinig keus. Toevallig bij pak van "Givova" op volleybal direct wel duidelijke lengtematen kunnen vinden. 4XL besteld en deze zit goed en niet overmatig breed en valt goed.

Resposta da Direct Volley
Prettige website, goede levering binnen een acceptabele tijd. Chapeau!

Resposta da Direct Volley
Je denkt dat je een product in Nederland koopt. Blijkt gewoon in Frankrijk te zijn dus langere levertijd Had ik maar de kleine lettertjes moeten lezen :-)
Product is overigens top

Resposta da Direct Volley
Schoenen besteld op 8 mei. Op 13 mei bericht dat ze verstuurd zouden zijn met aflevering 1-3 werkdagen. Sindsdien niks meer gehoord. Geen reactie op mail of telefoon (tel.nr 33 1 86 47 62 58 onbereikbaar).

Resposta da Direct Volley
Snelle levering, product zoals omschrijving. Super blij mee!
Leuke kortingen!

Resposta da Direct Volley
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.