Handball Store Opiniões 107

TrustScore: 3.5 em 5

3,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Schoenen goed ontvangen voor een goede prijs. In eerste instantie was ik terughoudend om hier te bestellen door de gemengde reviews. Na het lezen van de reviews kwam ik erachter dat de meeste lage... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Good choice of products, quite fast shipping, but beware returns shipping is paid by you as a customer. It stands in the terms you accept upon purchase and you need to send them back to France. For me... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Goed, fijn. Alleen de maten waren een beetje onduidelijk. Op NL webwinkel worden gewoon de Duitse/Nederlandse maten bedoeld. Ik dacht de Franse (afgaande op de maattabel). Vlotte levering.

Informações sobre a empresa

1. Loja de artigos desportivos

E-commerce site gespecialiseerd in de verkoop van handbaluitrusting en accessoires, waaronder handbalschoenen en kleding voor zaalsporten. Officiële distributeur van de grootste handbalmerken zoals adidas, Hummel, Kempa, Nike, Mizuno, Asics, Select, McDavid, Molten etc.

Informações de contacto

3,5

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

107 opiniões

Classificada 1 em 5 estrelas

Er was een probleem met het doorgeven…

Er was een probleem met het doorgeven van mijn adres en ik heb mijn pakketje nog altijd niet gekregen.

24 de março de 2026

Hallo meneer Ullens de Schooten,

Wij hebben uw feedback in overweging genomen en het probleem genoteerd. U kunt erop vertrouwen dat we er alles aan doen om te voorkomen dat dit nogmaals gebeurt.

Om uw probleem op te lossen en uw tevredenheid te garanderen, hebben we u een e-mail gestuurd.

We hopen dat u deze leest en dat onze aanpak ervoor zorgt dat u een positievere klantervaring heeft.

Mocht u opnieuw contact met ons willen opnemen via een ander kanaal, dan kunt u dat doen via customer@spacefoot.com (vermeld hierbij uw ordernummer).

Het Spacefoot Klantenserviceteam

Snelle leverling

Super goede prijzen en onwijs snelle levering daarom dus 5 sterren

9 de março de 2026

Resposta da Handball Store

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling van onze webshop!

Fijne dag gewenst 😊

Envoi parfait

Envoi parfait, mais pas de possibilité de passer en français.

19 de fevereiro de 2026

Bonjour,

Nous vous remercions sincèrement de nous avoir accordé votre confiance et de nous avoir fait part de vos commentaires.

Nous avons pris en compte vos commentaires et nous nous efforcerons d'apporter des améliorations en conséquence.

Nous espérons vous voir prochainement.

En vous souhaitant une belle journée,

L'équipe service clients Spacefoot

Alles prima!!!

6 de fevereiro de 2026

Resposta da Handball Store

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling van onze website!

Fijne dag verder!

Super snelle levering

Gisteren besteld vandaag geleverd!!
Top!

13 de fevereiro de 2026

Resposta da Handball Store

Geachte klant, hartelijk dank voor uw positieve beoordeling.

Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen op onze website!

A complete fraud

I still haven't received my order, which I paid in advance. On February 2, 2026, the manager promised me a refund within 2-5 days, but even after 10 days, I haven't received anything. My order has disappeared from the website, and no one from the contact center is responding to my inquiries anymore. It looks like a scam( complete fraud).This story is not about 5 euros but about 176 euros...even with 5 euros such a story is unexeptable!Watch out buying something in this web shop .

26 de janeiro de 2026

Hello Ms. Bozhko,

Please know that we have taken your feedback into account and noted the issue. Rest assured that we are doing everything we can to prevent this from happening again.

To resolve your issue and ensure your satisfaction, we have sent you an email.

We hope you will read it and that our approach will allow you to have a more positive customer experience.

If you would prefer to contact us through another channel, please do so at customer@spacefoot.com (please include your order number again).

Have a great day,
The Spacefoot Customer Service Team

Niks gehoord

Bestelling al 1,5 week te laat en nog niks gehoord verder

12 de janeiro de 2026

Goedendag meneer Westers,

Wij hebben uw mening ter harte genomen en het probleem genoteerd. U kunt er zeker van zijn dat wij ons uiterste best doen om te voorkomen dat dit nogmaals gebeurt.

Om uw probleem op te lossen en u tevreden te stellen, hebben wij u een e-mail gestuurd.
Wij hopen dat u deze kunt lezen en dat onze aanpak u een positievere klantervaring zal opleveren.
Als u echter op een andere manier contact met ons wilt opnemen, kunt u dat doen via het adres customer@spacefoot.com
(vermeld daarbij opnieuw uw bestelnummer).

Een fijne dag gewenst,

Heel fijn

Het is een heel fijn bedrijf
Alleen het duurt wel lang

20 de dezembro de 2025

Hallo,

Hartelijk dank voor uw vertrouwen en uw feedback.

We hebben uw opmerkingen in overweging genomen en zullen onze dienstverlening dienovereenkomstig verbeteren.

We hopen u snel weer te zien.

Een fijne dag verder,

Levering

Levering: niet snel.
Kwaliteit: niet goed

18 de dezembro de 2025

Resposta da Handball Store

Hallo Sevilay Oruc, het spijt ons te horen dat u problemen heeft ondervonden met de bezorging van uw pakket.

Dit voldoet niet aan onze gebruikelijke normen. Kunt u contact met ons opnemen via customer@spacefoot.com met uw bestelnummer om de situatie te verduidelijken? We zullen ook contact opnemen met onze vervoerder om soortgelijke fouten in de toekomst te voorkomen.

Bedankt voor uw geduld.

Een fijne dag verder,

Het Spacefoot-klantenserviceteam

Classificada 2 em 5 estrelas

Sokken ontbraken

Sokken ontbraken. Levering duurde lang

12 de dezembro de 2025

Hallo mevrouw Van der Valk,

Wij hebben uw feedback in overweging genomen en het probleem genoteerd. U kunt erop vertrouwen dat we er alles aan doen om dit in de toekomst te voorkomen.

Mocht u liever via een ander kanaal contact met ons opnemen, dan kunt u dat doen via customer@spacefoot.com (vermeld hierbij uw ordernummer).

Het Spacefoot Klantenserviceteam

Alles top

Alles top , snelle levering, dochter superblij met haar volleybal schoenen

16 de dezembro de 2025

Resposta da Handball Store

Beste klant, bedankt voor uw positieve feedback!

We hopen u snel weer te mogen verwelkomen op onze website!

Bestelling stopgezet

Bestelling van een product in afprijzing werdt na enkele dagen gecancelled en terugbetaald. Zogezegd is het niet meer beschikbaar, maar op de website kan exact hetzelfde product nog steeds gekocht worden, dit keer voor veel hogere prijs. En de verzendkosten blijven uiteraard voor mijn rekening.

16 de dezembro de 2025
Opinião espontânea

Goedendag, meneer Gerliz,

(vermeld daarbij opnieuw uw bestelnummer).

Een fijne dag gewenst,

Classificada 1 em 5 estrelas

Suite à une commande de 2 tee shirts…

Suite à une commande de 2 tee shirts Jordan l'un a 1 trou a l'avant et 1 au dos. Quand je veux retourner le produit le cité est compliqué le numéro de téléphone est injoignable. Désolé passatisfaite

3 de dezembro de 2025
Opinião espontânea

Bonjour Monsieur Allée,

Sachez que nous avons bien pris en compte votre avis et noté la problématique. Soyez assuré que nous faisons notre maximum pour que cela ne se reproduise plus.

Nous vous informons avoir essayé de vous joindre par téléphone ce jour sans succès.
Afin de résoudre votre problématique et de vous apporter satisfaction nous vous avons également adressé un e-mail.
Nous espérons que vous pourrez en prendre connaissance et que notre démarche vous permettra d'obtenir une expérience client plus positive.
Si toutefois vous désirez nous recontactez par un autre moyen nous vous invitons à le faire via l'adresse customer@spacefoot.com
(en précisant de nouveau votre numéro de commande).

Excellente journée,
L'équipe service client Spacefoot

Goede shop

Snelle service
Goed en goedkoop
Heel prettig

8 de dezembro de 2025

Resposta da Handball Store

Geachte klant, wij danken u hartelijk voor uw positieve beoordeling.

Wij hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen op onze website!

Nette levering

Nette levering

9 de dezembro de 2025

Resposta da Handball Store

Geachte klant, hartelijk dank voor uw positieve beoordeling.

Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en een fijne dag verder!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.