Dirks Jewellery Opiniões 705

TrustScore: 3.5 em 5

3,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har handlet smykker her mange gange og har altid fået en fantastisk service. Denne gang hjalp de mig hurtigt ved at vende tilbage og bekræfte, at de havde fået de ringe retur, som jeg havde s... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

God kundeservice og en flot, indbydende butik. Personalet var venlige og professionelle, og de har avanceret udstyr til at teste og vurdere både guld og sølv, hvilket giver en tryg oplevelse som k... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde (skeptisk) bestilt tid til at se på vielsesringe i Dirks Rødovre, efter at havde været andet steds at kigge på ringe. Hvor den ene part vidste hvad han ønskede af ring, mens jeg var i tvi... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Vi skulle ind og se på vielses ringe.. Og en ring Der skulle bruges indtil vi bliver gift.. Det var knageme en sørgelig affære..der var ikke nogen tid til alternativer i forhold til det vi sø... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Joalheiro
  2. Negociante de diamantes
  3. Empresa comercial de ouro e prata
  4. Designer de jóias
  5. Fabricante de joalharia
  6. Reparação de jóias

Escrito pela empresa

Dirks Jewellery (Guldsmed Dirks A/S) er ikke en almindelig guldsmed, hvilket du fornemmer, så snart du træder over dørtrinnet til en af vores butikker. Her bliver du mødt af en håndplukket blanding af smykker, der både tæller eget design og kendte brands fra ind- og udland. Her finder Du både den avantgardistiske cocktailring, det klassiske diamantsmykke, samt smykker der designmæssigt og teknisk er i særklasse. Du vil blive mødt af et veluddannet og enga­geret butikspersonale og Danmarks bedste guld­smede, der i samarbejde med dig, vil gøre alt for at Du finder det helt rigtige smykke.

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 5 em 5 estrelas

God service og dejlig butik

Denne gang hjalp de mig hurtigt ved at vende tilbage og bekræfte, at de havde fået de ringe retur, som jeg havde søgt efter. De var meget fair med prisen, og jeg har endnu engang fået en virkelig god oplevelse samt nogle lækre smykker.

Tak for en god butik, som jeg helt klart kan anbefale.

11 de abril de 2026

Kære Rikke
1000 tak for de rosende ord, de luner.

Classificada 4 em 5 estrelas

God kundeservice og flot butik – men længere udbetalingstid end forventet

God kundeservice og en flot, indbydende butik. Personalet var venlige og professionelle, og de har avanceret udstyr til at teste og vurdere både guld og sølv, hvilket giver en tryg oplevelse som kunde.

Jeg afleverede gammelt guld og sølv, som jeg ikke længere skulle bruge. Jeg fik først at vide, at pengene ville blive udbetalt samme dag, men senere fik jeg besked om, at der ville gå op til 8 dage. Det kunne være rart med mere klar information fra starten, da man selv skal betale med det samme, hvis man køber noget i butikken.

Alt i alt en god oplevelse med kompetent service og professionelle rammer.

19 de março de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Har handlet hos Dirks i mange år

Har handlet i mange år på Gl. Kongevej uden problemer men købte i maj 2025 et armbånd med små diamanter. I januar 2026 gik låsen i stykker og jeg kører til Rødovre centret, ekspeditien ser på armbåndet, spørger om jeg bruger det hele døgnet og ja det har jeg gjort hvorefter beskeden er at så må jeg selv betale en lås, hvis jeg havde sagt nej ville garantien dække. Det er ikke beløbet på ca 600 kr ( for mig, det halve for butikken) men den manglende service der er. Så hvis noget sker har smykket
aldrig været på om natten eller i bad/vand.
4/3 kan se fra svaret at jeg kun skulle betale det halve hvilket ikke blev oplyst, jeg fik også oplyst at det var på jeres regning hvis jeg ikke havde svaret ærligt ???
5/3
Selvfølgelig ikke underligt at vi har hver sin opfattelse af sagen ! det er et nej tak til jeres “tilbud” så betaler jeg hellere et andet sted.
Armbåndet er ca 1/2 år og bestemt ikke brugt hver dag men ja til bad/vand !!!

2 de março de 2026

Kære Anita

Jeg er ked af din opfattelse af, at det betaler sig ikke af være ærlig, det gør det sjældent.

Vi spørger dig om det, da vi kan se at smykket bære præg af, at blive brugt hele døgnet. Og reparationen havde ikke været gratis, selvom du havde svaret noget andet. Vi anbefaler altid at smykker bliver taget af, når man sover, bader, træner osv.

Vi har slået halv skade, hvilket vi ikke havde været nødsaget til, men det er gjort af et godt hjerte og for at yde en god service.

Opdateret 5-3-26
Min kollega der ekspederede dig, nåede ikke at tale færdigt da du forlod butikken, men tilbudet står ved magt hvis du kigger forbi.
Du ønskes en god dag.

Vi er kunder på 12. år.

Vi har brugt Dirks i mere end 12 år, og det bliver vi ved med. Sidst fik vi lavet en håndfuld smykker i værkstedet, og vi er imponerede over, hvor fagligt dygtige, guldsmedene er, og hvor hjælpsomme og professionelle de butiksansatte er. GLADE kunder.

30 de janeiro de 2026

Kære Pil

Af hjertet tak for den fine anmeldelse, 1000 tak. Det betyder alverden.

Classificada 5 em 5 estrelas

Salg af guld udviklede sig

Jeg kom egentlig for at sælge en god mængde guld. Jeg spørger så den søde ekspedient om man i stedet kunne lave en ring. Vi sætter os ned og derpå startede et samarbejde. Min vielsesring blev på eget initiativ inddraget og jeg står i dag med en unik og sindssyg smuk ring som jeg er så glad og taknemmelig for. Kæmpe stor ros og en speciel tak til Christina.

8 de dezembro de 2025

Kære Pernille

1000 Tak for de rosende ord og fine blomster til Christina - vi elsker at lave specialdesign og gøre vores kunder glade.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super service og vejledning!

Vi havde booket tid til at finde vielsesringe hos Christina i Dirks, og det var en virkelig god oplevelse! Super service og vejledning, og en tryg og rar gennemgang af vores muligheder. Vil klart anbefale både Dirks og Christina!

10 de janeiro de 2026

Kære Maaike

Mange tak for de rosende ord, det betyder virkelig meget for os!

Vielsesringe

Hvor den ene part vidste hvad han ønskede af ring, mens jeg var i tvivl,men havde en bestemt drøm om en lidt anderledes vielsesring, der passede til mit erhverv.
Drømme blev knust og meninger ændret, dog på en utrolig professionel og varm måde, af dygtige Christina.
Vi endte med at gå med 2 fantastiske ringe, som vi er sikre på vil bæres med glæde og kærlighed, i mange år!
Tusinde tak, for en god oplevelse

7 de janeiro de 2026

Kære Line

1000 tak for de fine ord - de betyder mere end du aner! Tillykke med brylluppet.

Negativ betjening

Ville sælge sølvet i en stor sølvring, hvor stenen var gået itu. Der var 2 ekspedienter. Jeg var den eneste kunde. De ville ikke købe sølvet, da der kun var 1 ring, og der ville angiveligt være alt for meget papirarbejde. Hun spurgte, om jeg ikke havde mere, jeg ville sælge. I så fald havde jeg jo nok taget det med. Hun blev ved med at ævle løs om papirarbejdet, men det virkede snarere som om, hun ikke gad at fjerne det sidste af den ødelagte sten. Har tidligere oplevet uhøflig betjening i butikken.

4 de janeiro de 2026

Kære Suzanna

Jeg er rigtig ked af din oplevelse i forretningen.

Der er desværre sket en intern misforståelse, for som det er nu har vi ikke noget minimumskøb.
Du er velkommen i forretningen igen, hvis du har lyst, så skal vi nok hjælpe dig.

Jeg beklager igen rigtig meget og ønsker dig godt nytår.

Classificada 1 em 5 estrelas

Meget dårlig kunde service.

Meget dårlig kunde service.
Jeg købte en Ole Lynggaard guldring til min kone til over 12.00kr.
Lige efter garantien udløb (2 år) knækkede ringen. Dirks mente ikke det var deres ansvar da de havde droppet samarbejdet med Ole Lynggaard. Så ingen hjælp fra deres side trods det at de havde solgt det. Men vi kunne få den lavet til 1.900kr.
Mega dårlig service og sidste gang vi køber noget hos dem

14 de novembro de 2025

Kære Uffe

Vi har taget i mod ringen fra din bedre halvdel og sendt den til Ole Lynggaard, som er normal procedure ved en reklamation. De har vurderet at den ikke går under garantien, da ringen er trykket ud af facon og stjernen er knækket af.

Det har intet at gøre med at vi ikke er forhandler af Brandet mere, I er slet ikke stillet ringere end hvis vi stadig havde Brandet i butikken.

Jeg ønsker dig en god dag.

Classificada 2 em 5 estrelas

Tidligere god oplevelse – men denne gang blev vi afvist i en tom butik

Vi har tidligere haft en rigtig god oplevelse hos Dirks Smykker i Rødovre Centrum, hvor jeg købte min forlovedes forlovelsesring og fik fantastisk service. Derfor var det naturligt for os at vende tilbage for at vælge vores vielsesringe.

Denne gang blev vi dog desværre skuffede.
Vi besøgte butikken søndag den 2. november, hvor der ingen kunder var. Vi fortalte, at vi gerne ville se og prøve vielsesringe, men blev i stedet henvist til at booke en tid online. Medarbejderen sagde, at hun kun kunne tage 1-2 ringe frem, da hun “havde travlt med online-køb”, og da vi nævnte, at butikken var helt tom og spurgte, om vi kunne se de ringe, vi stod og kiggede på i montren, virkede hun nærmest forulempet over forespørgslen.

Medarbejderen var ikke ubehagelig – men vi følte os hverken mødt eller rådgivet. Når man står i en tom butik, skal vælge noget så personligt og betydningsfuldt som vielsesringe og er klar til at købe på stedet, forventer man en smule engagement og fleksibilitet.

Til sammenligning gik vi videre til to andre guldsmede, som med det samme tog sig tid til os, viste ringe, rådgav og gjorde oplevelsen både tryg og personlig. Det gjorde kontrasten meget tydelig.

Vi håber, at dette var et enkeltstående tilfælde – for servicen betyder meget, når man vælger ringe til en af livets største begivenheder. Det var en ærgerlig oplevelse, som har gjort os i tvivl om vores valg af butik, på trods af tidligere god erfaring.

2 de novembro de 2025

Kære Tobias

1000 tak for din mail og din tid til at gøre os opmærksomme på din oplevelse, jeg vil bruge din mail konstruktivt.

Jeg har talt med min kollega der hjalp jer i søndags og hun og vi er selvfølgelig ked af jeres oplevelse.

Det er korrekt at mine kolleger der var på job havde travlt med guldkøbskunder, ikke at forveksle med online kunder.
Det er kunder der fysisk har været i forretningen og de kommer typisk retur efter 1/2 time, hvor vi har lovet deres ting klar.

Men det skal selvfølgelig ikke stå i vejen for at give jer en fantastisk betjening, som er det vi lever af, og gør os umage for hver dag.

Jeg beklager igen mange gange og byder jer velkommen til en kop kaffe og en snak om jeres vielsesringe.

Jeg ønsker dig en god aften.

Køb af vielsesringe

Min kæreste og jeg var i dag forbi butikken i Rødovre, hvor vi havde bestilt tid til at kigge på vielsesringe. Vi blev taget godt imod, og ender med at skulle snakke ringe med Gitte. Det var helt igennem en rigtig god oplevelse. Gitte var god til at stille spørgsmål i forhold til ønsker, og hvad vi selv havde af tanker. Hun kom så med nogle gode faglige vurderinger, så vi til sidst kunne vælge de helt rigtige ringe. Det var så rart at føle, der blev taget godt vare på en, når det ikke er en situation man befinder sig i hver dag.

Jeg købte også min kærestes forlovelsesring hos Dirks sidste år, og der fik jeg også en god behandling. De var også meget behjælpelige, da jeg selvfølgelig ikke havde fået købt den i den rigtige størrelse.

Jeg vil anbefale alle andre at kigge forbi Dirks, hvis man vil have god service og høj faglighed.

18 de julho de 2025

Kære Stephan

1000 tak for den fine anmeldelse, det betyder alt for os, at give den rigtige vejledning. Stort tillykke med brylluppet.

Classificada 5 em 5 estrelas

Smukke ringe og fantastisk service

Vi har fået lavet vores forlovelses- og vielsesringe hos Dirks og er mere end tilfredse! Christina gav en fantastisk service, var lyttende og professionel hele vejen igennem. Ringene er blevet præcis, som vi drømte om – smukke og personlige. Kan varmt anbefales!

13 de março de 2025

Kære Ceren
Mange mange tak for de rosende ord, de gør os SÅ glade. Det har været en fornøjelse at hjælpe jer hele vejen igennem.
Stort tillykke.

Terrible experience

Terrible experience. I paid 17,000 DKK for a ring in November and never received it. No proper updates, poor customer service, and now the gold price has gone up. I’ve asked for a refund and compensation. Not a trustworthy store — avoid if you want peace of mind.

30 de março de 2025

Kære Sara

Jeg er rigtig ked af din oplevelse i vores forretning, og jeg er enig, forløbet har på ingen måder været optimalt. Vi har tilbagebetalt dine penge inkl. den stigning der i mellemtiden har været på guldet. Vi er kede af det og undskylder.

Vielsesringe

Vi var dernede for at snakke om vielsesringe, og vi blev taget rigtig godt imod af et venligt personale. Vi følte os godt tilpas i processen, og ekspedienten var rigtig god til at forklare forskellen på ringene. Hun kunne godt mærke jeg ikke var så meget til at få sat sten eller mønstre i selve vielsesringen, så hun var virkelig dygtig til at vise alternativer således, at jeg kunne få den effekt jeg ledte efter.
Desuden tog hun sig tiden således at vi var sikre på at få de rigtige størrelser.

Vi var utrolig glade for Dirks egne design af vielsesringe, og efter at vi havde set på nogle i forvejen andre steder, var vi ikke i tvivl om, at dette var de rigtige for os.

2 de fevereiro de 2025

Kære Amanda

1000 Tak for de rosende ord, de betyder rigtig meget for os.
Det er lige nøjagtig det vi bestræber os for opnå hver dag ;)

Skuffende oplevelse

Jeg havde bestilt en vielsesring i platin til ca. 8500 kr. som efter ca. 5 ugers ventetid endelig var klar til afhentning. Jeg og min kæreste ankommer til forretningen for så, at finde ud af de ved en fejl har byttet om på min og en anden kundes ring og indgraveret en anden kvindens navn i min ring (den var ikke nem at forklare sig ud af hos kæresten ;)). Jeg får blot at vide, at der er sket en fejl (hvilket kan ske), men det var heldigt for dem, at jeg heldigvis ikke skulle bruge ringen indenfor kort tid, ellers havde det virkelig været en træls situation. Vi aftaler en ny dato og jeg tager tomhændet hjem. Ca. 2 uger efter er den igen klar til afhentning. Vi ankommer igen til forretningen og ringen er gjort i stand og indgraveringen er fjernet. Herefter ville jeg som kunde tænke, at jeg ville få en flot æske til ringen og en ordentlig undskyldning for oplevelsen men nææææ nej.. Jeg fik ringen i en lille smykkepose, og bad om en ringæske i stedet for en smykkepose, nu når jeg har betalt så mange penge for en ring, tænker jeg at de som det mindste kunne give noget bedre. Begge gange jeg blev ekspederet var af en ung kvinde, og det var min opfattelse, at de ikke var særlig erfarne endnu og måske under oplæring, så måske de skulle have en voksen med til at kigge dem over skulderen en anden gang. Jeg er desværre skuffet over oplevelsen. Man kunne som det mindste give en form for kompensation. Slut herfra.

6 de novembro de 2024

Kære Ayubi

Tak for din anmeldelse, jeg vil bruge din kritik konstruktivt, og lade alle kolleger læse din anmeldelse.

Jeg er virkelig ked af din oplevelse i vores forretning. Det er korrekt at ringen var graveret forkert ved afhentning, der var aflæst navn fra en anden pose (det er sket da der har været linet op til flere graveringere efter hianden) og det er selvfølgelig meget beklageligt. Hvis du skriver direkte til min mail manager@dirksjewellery.dk næste gang du gerne vil handle, så finder jeg en god pris til dig som kompensation.

Classificada 1 em 5 estrelas

Vi skulle ind og se på vielses ringe..

Vi skulle ind og se på vielses ringe..
Og en ring
Der skulle bruges indtil vi bliver gift..
Det var knageme en sørgelig affære..der var ikke nogen tid til alternativer i forhold til det vi søgte .. og ekspeditionen var blottet for alt lune og godt humør..
Vi følte en arrogance og ligegyldighed..

Hende der modtog vores klage telefonisk var derimod top iorden ..

Vi har valgt en helt anden butik..

30 de setembro de 2024

Kære Bernadette

Tak for din anmeldelse, det er aldrig vores mening at virke hverken arrogante eller ligegyldige.

Vi lever af god service, så det er virkelig beklageligt at du føler det anderledes.

Tak for din kritik, vi vil bruge den konstruktivt.

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har et armbånd købt i Dirks

Jeg har et armbånd købt i Dirks, hvor jeg ønsker at købe et mere. De forhandler desværre ikke dette Brand mere, men kan ikke oplyse mig hvad brandet hedder. De tilbyder at kontakte virksomheden med mulighed for at skaffe et armbånd, hvilket jeg er glad for. De har dig brug for at jeg kommer forbi butikken, så de kan måle længde og størrelse på sten. Jeg tager så tidligere fri for at køre forbi med armbåndet, men nu har de ikke tid til at måle, og de vil derfor have at jeg skal indlevere armbåndet til dem, så de kan lave mål når de har tid. Dette har de på intet tidspunkt oplyst mig om i vores mailkorrespondance, så nu skal jeg altså bruge endnu nogle timer på at køre til Rødovre og hente mit armbånd en anden dag. Det var slet ikke aftalen og nu bliver det meget omstændigt for mig at FÅ LOV til at bruge penge i deres butik, for de vil ikke oplyse fabrikanten, da de jo så mister forretning. Virkelig dårlig service og dårlig oplevelse. Tror jeg finder et andet sted at ligge mine penge

11 de setembro de 2024

Kære Pia

Jeg er ked af, at vi er gået forbi hinanden i vores kommunikation på mail. Det er ikke unormalt at skulle indlevere sit smykke for at få et pris på noget magen til, jeg sad desværre i møde da du kom forbi og var derfor ikke tilgængelig for at tage de rette mål. Men jeg vil meget gerne lave en aftale med dig, så du med sikkerhed ved at jeg er her når du kommer. Du kan skrive til mig på mail: Manager@dirksjewellery.dk

Grunden til at vi ikke kan oplyse Brandet er, at det er en vare vi har produceret i eget Brand mange år tilbage. Min første besked var at vi ikke kunne skaffe det, og så forbarmede jeg mig alligevel og gerne vil give det et skud, så jeg er ked af, af du er skuffet over vores service.
Vi bestræber os hver dag på at gøre vores bedste.

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi købte vielsesringe hos Dirks i…

Vi købte vielsesringe hos Dirks i Rødovre Centret, og vi er helt oppe og køre over den gode service, som vi oplevede. Da vi prøvede ringene fik vi virkelig god service! Senere, da vi skulle hente dem, var der sket en fejl ift. noget afregning. I stedet for at punkt os en ekstra regning, så butikken den på deres skuldre. Det var virkelig en pæn service, som de ikke var "tvunget" til at gøre.
Vil alle dage anbefale Dirks til køb af smykker!

1 de setembro de 2024

Kære Andrea

Mange tak for de rosende ord, de betyder meget.
God dag.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har haft den mest fantastiske…

Jeg har haft den mest fantastiske oplevelse af udstrakt service. Jeg bor i Nordjylland og havde fået en gave købt hos Dirks, jeg ikke kunne få byttet i mit område. Jeg skrev til Dirks guldsmed og kunne blot sende gaven retur og bytte til det, jeg ønskede mig. Få dage efter modtog jeg gaven i smuk indpakning og differencen indbetalt på min konto. Det er simpelthen bare god service. Tusind tak. Vibeke

20 de agosto de 2024

Kære Vibeke

1000 tak for de rosende ord, dem vil vi sole os i resten af dagen ;)

Classificada 1 em 5 estrelas

Alt for lang ventetid i selve butikken…

Alt for lang ventetid i selve butikken og dårlig service i forhold til returneringen. Hvis man får et smykke i gave skal man gennem giveren for at kunne returnere. Det tager alt! for lang tid.
En seriøs netbutik tilbyder gratis retur, og jeg handler der ikke igen.

11 de agosto de 2024

Kære Mette

Tak for din anmeldelse på Trustpilot.
Jeg har talt med min kollega, der har hjulpet dig i går søndag. Jeg kan forstå du har været her af et par omgange og det er beklageligt, at du har måttet vente på at blive hjulpet.
Man skal desværre medbringe fysisk kvittering når man gerne vil have pengene retur også ved online køb, da vi skal bruge den til vores revision.

Du ønskes en god mandag og du er altid velkommen i vores forretning og i vores online shop.

Dirks Jewellery

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais