Vanvittig lang leveringstid, selvom det må være fra Kina. Ingen fornuftig tracking el. lign. - Lige nu er det 50/50 om jeg får mit produkt eller ej. Dumt af mig at handle et sted der ikke har styr... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
KÖP INGET! Beställde i november, och inte bara att det fortfarande inte har kommit något nu i slutet av januari, så har dessutom hemsidan slutat att funka, och mail till kundtjänsten studsar nu tillb... Ver mais
Skrämmande lång leveranstid till och med för ett kinesiskt dropshipping företag! Beställde 24 november och fick varorna 14 januari! Skickade ett mail till kundtjänst och frågade vad som hänt med min... Ver mais
As pessoas também visitaram
Ordered on the start of December
Ordered on the start of December, never received anything and now my emails are rejected when I try to contact for an update.
They took my payment sent nothing and now can't be contacted. Do not trust this company
Scam
Beställde som julklapp genom att klicka på annons på instagram som beskrev "Den perfekta julklappen". Beställningsprocessen var mycket smidigt och inom kort var allt betalat och klart. Då landar man på en "Tack för din beställning"-sida som säger att de p.g.a. hög belastning efter black week inte kan leverera förrän 25 januari! Jag kontaktar omedelbart deras kundtjänst och påpekar att detta kunde de informerat om innan man klickar igenom beställningen. Ber dem även annullera min order och återbetala pengarna. Jag får bekräftelse efter ca 2 dagar att ordern är hävd och att jag ska få pengar åter inom 10 arbetsdagar. En månad senare får jag istället en bekrätelse på att min leverans är "på väg". Tänker att "ja ja, får väl ta emot dem ändå".
Nu tre veckor senare har jag fortfarande inte sett av några sockor, och spårningslänken fungerar inte längre. Det går heller inte att logga in på deras hemsida?
Antar att detta är något halvskumt drop-shipping-påhitt som de flesta här verkar fallit för, och nu efter black week och julen har de lagt ner i Sverige.
Men de kommer säkert tillbaka till nästa år och då avråder jag bestämt alla från att ha med dessa att göra.
It is a total scam
It is a total scam, in the beginning it said it will be delivered by the 10th of january and now its still not delivered. When you try to contact the company you cannot send the email.
Varning - helt kassa produkter
Beställde en Capybara-socka till min dotter. Låt oss säga så här - produkten som levererades hade inga som helst likheter med fotot på varan som jag beställde. Ser ut som om ett stackars barn gjort den i slöjden. Otroligt ful, dålig kvalitet och ser inte på något sätt ut som en Capybara. Väldigt lång leveranstid också.
Riktigt dålig kundservice och…
Riktigt dålig kundservice och leveranstid. Jag fick min beställning efter 65 dagar utan nägon typ av ersättning.
Skrämmande lång leveranstid!
Beställde 24 november och fick varorna 14 januari! Skickade ett mail till kundtjänst och frågade vad som hänt med min beställning och bara där tog det nästan två veckor att få svar...
Jag fick dock varorna till slut och frun blev glad. Sockorna var ganska söta men det blev ju ingen julklapp direkt.
Fup?
Ved bestilling d. 11.12.2025 fremgår det at der er 10 stk. tilbage på lager på Djursockor.se. Jeg bestiller derfor med det samme, og får hurtigt en mail om at min ordre er sendt. Jeg opdager desværre først nogle dage efter at der i min ordrebekræftelse står at den leveres mellem 10-25 januar… Så det blev ikke til en julegave. Jeg har ingen forventning om at jeg modtager noget fra dem. Ved bestilling har jeg bestilt igennem Djursockor.se, men denne side er for nuværende blevet lukket.
Når jeg endeligt kan bekræfte ikke at have modtaget varen opdateres min anmeldelse.
SCAM! Beware!!
This is the worst dropshipping company I have ever dealt with. The products are not made in Sweden despite the branding suggesting otherwise. Identical socks are sold on AliExpress, and the marketing images are misleading. The socks are advertised as unisex, but not even a child’s wrist fits into them, and the fabric is damaged and of very poor quality with a strong, musky odor.
Orders ship directly from China (clearly shown on the shipping label) and took nearly two and a half months to arrive, despite the website claiming delivery within a week. Refunds are effectively made impossible, as customers are required to ship items back to China and comply with multiple demands before .."maybe"... receiving their money.
Avoid this company!!
Har stadig ikke modtaget min ordre fra…
Har stadig ikke modtaget min ordre fra december
Hold jer væk!!!
Har bestilt varer for 1,5 mdr sidden. Hjemmesiden så ok ud,men efter jeg fik fragt nr vidste det sig at det er nok varer der er leveret fra Kina....Har bestilt ting 28.11.25 og først igår er de blevet afsendt fra Kina....
China quality, avoid this one
Ordered two pairs of socks. After order realized that this store is selling china-crap when tracking code was send. Now one month later, still haven’t seen my products that were ”sent” one month ago. Avoid this one.
ADVARSEL!!!
ADVARSEL!!!! Køb ikke derfra!!!!
Bestilte og betalte julegaver midt november. Har intet hørt, fået og umuligt at få kontakt med dem. Føler mig i den grad snydt.
Bestilte julegaver
Bestilte julegaver. De kom aldrig og de svarer ikke mails. Pengene er trukket med det samme. Det ligner svindel
Snyd og bedrag
Jeg har bestilt hos firmaet for over en måned siden, ikke modtaget mine varer, de svarer ikke når man kontakter dem.
Mit bedste bud er at hjemmesiden er falsk og jeg kan ikke anbefale NOGEN at købe fra den.
Markeringssvindel
Som alle se andre anmeldere skriver ... Det ligner et svensk firma, produkter direkte fra Kina af. Jeg har ventet over 2 måneder på 2 par sokker. De vil ikke annullere ordren og refundere pengene.
Warning, it’s a scam
Warning, it’s a scam.
Ordered in November and site said next shipment will go out December 1st, marketing themselves as Christmas gifts.
After paying there was a notification about delivery happening in January - After paying, not before.
Now the tracking link doesn’t work, and I get a certificate warning when clicking on it.
I’m guessing that’s money lost and a lesson learned.
Beställning 26/11, fortfarande ingen produkt
La in en beställning den 26/11 - 2025...
Idag är det 26/12 - 2025, inga strumpor. Kollar deras sida och försöker spåra beställningen. "Finns ingen beställning" får jag upp som text. Har betalat, får väl se detta som lärdom. Även mailat deras support... får väl se vad som händer.
Marketingssvindel
På hjemmesiden får man indtrykket at det er produceret i Sverige, hvor de har overholdt de gængse EU regler for tøjproduktion.
Man får derimod noget udefinerbart fra Kina, hvor de er kendt for at producere giftigt tøj, eller en tøjproduktion hvor arbejderne ikke bliver behandlet eller aflønnet godt.
Det tangerer marketingssvindel, og kan ikke anbefale denne virksomhed til nogen, derimod kan jeg anbefale andre ikke at bruge den.
scam
scam, you live you learn. Svarar inte på mail, ingen leverans.
Betalade produkterna men leveransen…
Betalade produkterna men leveransen uteblev. Försökte maila säljaren och få svar på vart leveransen var men aldrig fått något svar. Man får väl skylla sig själv när man beställer saker via drop shipping, Men det var väl ingen stor kostnad så man får ta det som en kostnad i utbildning.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.