Djurportal Opiniões 89

TrustScore: 3.5 em 5

3,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Jag upptäckte snabbt många spännande annonser genom portalen, och allt fungerade smidigt. Sidan är tydligt uppbyggd och lätt att navigera. Det gav mig en trygg känsla när jag letade efter ett nytt hus... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

När jag testade tjänsten första gången märkte jag snabbt hur lätt det var att hitta rätt tack vare tydliga annonser och smidiga filter. Informationen kändes trovärdig, vilket gjorde valet enklare och... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fick en otrolig service av en av deras anställda. Blev lite misskommunikation från mitt håll och de hanterade det väldigt professionellt och med förstånd. Bland den bästa kundservicen jag någonsin upp... Ver mais

Informações de contacto

3,3

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

89 opiniões

Respondeu a 83% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 3 em 5 estrelas

Köpte en golden retriever valp här för…

Köpte en golden retriever valp här för två veckor sedan och processen var mycket enkel. Sökningen efter ras tog bara några minuter och jag hittade exakt vad jag letade efter. Priserna verkar rimliga jämfört med vad jag sett på andra sajter.

13 de março de 2026
Classificada 3 em 5 estrelas

Använt tjänsten två gånger nu och båda…

Använt tjänsten två gånger nu och båda gångerna gick allt på skena. Första gången köpte jag en hona från en privat uppfödare, andra gången en reptil från en återförsäljare. Det som skiljer Djurportal från Facebook-grupper och Blocket är att annonser här faktiskt är verifierade, så man slipper halva tiden på bedrägeri och oseriösa säljare. Systemet är också snabbt och överlagringen är minimal, något jag uppskattar mycket när jag letar bland många annonser.

6 de fevereiro de 2026
Classificada 3 em 5 estrelas

Vi har använt Djurportal flera gånger…

Vi har använt Djurportal flera gånger nu för att söka efter katter. Det som imponerar mest är hur många annonser som uppdateras dagligen, så det finns alltid något nytt att se. Kontakten med säljarna har varit smidig och de flesta svarar inom några timmar. En liten sak är att filtren ibland borde vara lite mer detaljerade, men överlag en bra plattform för vem som helst som är på jakt efter ett nytt husdjur.

Classificada 3 em 5 estrelas

Resultaten från sökningen var snabbt…

Resultaten från sökningen var snabbt relevanta utifrån mina val. Informationen presenterades tydligt och fokuserade på djuren.

1 de abril de 2026

Hej Arnold,

mycket bra upplevelse

mycket bra upplevelse, samt mycket bra kundtjänst, och ett speciellt tack till Camilla som gav all hjälp.

4 de abril de 2026

Hej Ahmad,

Classificada 3 em 5 estrelas

Jag upptäckte snabbt många spännande…

Jag upptäckte snabbt många spännande annonser genom portalen, och allt fungerade smidigt. Sidan är tydligt uppbyggd och lätt att navigera. Det gav mig en trygg känsla när jag letade efter ett nytt husdjur.

3 de março de 2026

Hej Gustav,

Classificada 3 em 5 estrelas

Det blev snabbt tydligt att tjänsten…

Det blev snabbt tydligt att tjänsten var enkel att använda. Det var lätt att komma i kontakt med säljarna, och processen kändes smidig från början till slut.

Hej Simon,

Classificada 3 em 5 estrelas

Som ny köpare kändes det säkert att all…

Som ny köpare kändes det säkert att all information var samlad. Navigeringen var enkel, sidan snabb och gav ett seriöst intryck.

24 de março de 2026

Hej Rolf,

Classificada 3 em 5 estrelas

När jag testade tjänsten första gången…

När jag testade tjänsten första gången märkte jag snabbt hur lätt det var att hitta rätt tack vare tydliga annonser och smidiga filter. Informationen kändes trovärdig, vilket gjorde valet enklare och mer tryggt.

17 de março de 2026

Hej Gustav,

Classificada 3 em 5 estrelas

Säker handel var tydligt i fokus från…

Säker handel var tydligt i fokus från start. Informationen var klar och lätt att förstå, vilket gav ett genomtänkt och tryggt helhetsintryck.

Hej Crzegorz,

Classificada 3 em 5 estrelas

Det är lätt att publicera bilder och…

Det är lätt att publicera bilder och text, sidan är snabb och jag nådde snabbt många köpare.

4 de março de 2026

Hej Seth,

Classificada 3 em 5 estrelas

Det finns förbättringspotential i…

Det finns förbättringspotential i sökfunktionen, men i övrigt fungerade sidan helt okej. Jag lyckades ändå sälja mitt djur utan större problem.

17 de março de 2026

Hej Jim,

Classificada 3 em 5 estrelas

Redan efter några dagar hittade jag en…

Redan efter några dagar hittade jag en hund, och allt kändes enkelt och smidigt genom hela processen.

19 de março de 2026

Hej Torsten,

Classificada 3 em 5 estrelas

Via portalen har jag både köpt och…

Via portalen har jag både köpt och sålt, och allt gick smidigt.

6 de março de 2026

Hej August,

Classificada 3 em 5 estrelas

Jag upplevde hela processen som väldigt…

Jag upplevde hela processen som väldigt säker och pålitlig. Allt flöt på utan problem, och svaren kom snabbt och effektivt.

13 de março de 2026

Hej Konstantinos,

Classificada 3 em 5 estrelas

Trots att vissa delar av plattformen…

Trots att vissa delar av plattformen var lite svåra att använda och krävde en del scrollande lyckades jag till slut ändå hitta någon som ville köpa.

Hej Jim,

Classificada 5 em 5 estrelas

It was so nice to solve my problem and…

It was so nice to solve my problem and give me the best support

12 de março de 2026

Hej Mohamed,

Classificada 3 em 5 estrelas

Redan samma dag som jag publicerade…

Redan samma dag som jag publicerade annonsen fick jag svar från intresserade köpare. Hela processen kändes väldigt professionell och välorganiserad.

3 de fevereiro de 2026

Hej Bruno,

Classificada 3 em 5 estrelas

Att komma igång var verkligen enkelt

Att komma igång var verkligen enkelt. På mindre än tio minuter hade jag både registrerat ett konto och lagt upp min annons.

Hej Marc,

Classificada 3 em 5 estrelas

Jag fick ett bra intryck av sidan…

Jag fick ett bra intryck av sidan eftersom den känns trygg att använda och annonserna verkar granskas innan de publiceras. Därför kände jag mig säker när jag lade upp mitt djur till försäljning här. 🐾

Hej Edin,

Djurportal.se 🐶🐾

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.