DK Online Opiniões 123

TrustScore: 2 em 5

2,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg bestilte 4komplette vinterhjul med dæktryksensor ud fra nr pl. hjulene kom hurtigt og god levering. Desværre var der ridse i den ene fælg og dæktryksensore er til en ældre model og kan derfo... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Comwell. Har i går været til firmafest i Køge. Carglass hos Comwell. og alt kørte bare på skinner. Fantastisk personale både i den fri bar, men også den åbne buffet med alt, hvad man kan ønsk... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Belejlig forglemmelse af deakonæine. Efter at have valgt 'sne dæk' på deres hjemmeside bestiller jeg dæk. Jeg finder dog umiddelbart efter (en søndag) ud af at de bestilte dæk er sommerdæk... sel... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Avedøre dyreklinik. At hente min mco kat efter en tandrensning, transport kassen manglede stort set alle "dutter" blev nærmest beskyldt for at lyve, om de "dutter" nu havde været der ved indlevering... Ver mais

Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 1 em 5 estrelas

Ingen kontakt eller besked ved reklamation

Jeg bestilte 4komplette vinterhjul med dæktryksensor ud fra nr pl.
hjulene kom hurtigt og god levering. Desværre var der ridse i den ene fælg og dæktryksensore er til en ældre model og kan derfor ikke parres med bilen.
Efter flere hendvændelser via mail med bekræftelses mail retur flere gange,
og Call-back forsøg uden opkald står jeg med en trist oplevelse. Kan ikke anbefale dette firma grundet kunde service/reklamation eller simpel kontakt.
ØV!!

23 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Temue jeg har haft konto i nogle år og…

Temue jeg har haft konto i nogle år og har købt mange ting og havde kredit og for et par dag siden jeg ville købe noget jeg har opdaget at de har åbnet en ny konto for mig og lade mig ikke åbne mine gamle konto og brugte 3 dag men lykkedes ikke og jeg gider ikke handle fordi starten var godt men blev varvar

15 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Belejlig forglemmelse af deakonæine.

Belejlig forglemmelse af deakonæine.
Efter at have valgt 'sne dæk' på deres hjemmeside bestiller jeg dæk.
Jeg finder dog umiddelbart efter (en søndag) ud af at de bestilte dæk er sommerdæk... selvom jeg forvalte 'sne dæk'.
Jeg afbestiller sommer dækkene med det samme og bestiller nye vinterdæk.
Mandag aften fremsendes først afsendelse og faktura for vinterdæk og lidt senere også for sommerdækkene!! Hvorfor ? Hvorfor når jeg aflyste et helt døgn inden ?
Nu sendes dækkene til montage partner som selvfølgelig åbner dem ved modtagelse hvorved de ikke kan returneres ... det ved daekonline jo godt..... Hold jer fra det firma.

17 de novembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Bestilling af 4 dæk hos dækonline.dk…

Bestilling af 4 dæk hos dækonline.dk tog 6 uger og 37 mails.
3 leveringer af enkelt dæk i forkert størrelse, trods klisterlabel med korrekt størrelseangivelse.
Eneste mulig kontakt med ung mand i callcenter.
Fejlmeldingen førte tydeligvis ikke til opretning af systemfejlen.

3 de outubro de 2025

Elendig kundeservice

Jeg købte en bikini, men et er at det er ikke den rigtige jeg modtag. Det var så heller ikke den rigtige farve. Derudover var den utrolig lille i størrelsen. Jeg ville naturligvis have den sendt retur, men deres firmapolitik er, at man skal betale 50 %, og selv betale for refundering. Jeg har nu modtaget halvdelen at det betalte beløb, og bikinien kan blot smides ud. De er så frække, blot at skrive tak for din tillid. Den kan nok ligge et meget lille sted. Svindel og humbuk firma.😡😡😡😡

2 de agosto de 2025

YouSee

Virksomheden, kan som minimum svare på en klagesag, når inkompetente sælger og servicemedarbejdere ikke kan finde ud af deres ting.
Jeg har gennem en meget venlig og måske lidt for venlig ung medarbejder, købt tv-pakke og net. Han gav nogle kampagnerabatter…og for at få mig i “nettet” en ekstra service, der ville komme en teknikker ud, for at installerer det jeg havde købt. Vi fandt dato, hvor han kunne se der var en ledig teknikker. Så vidt så godt.
Det passede bare ikke…..der kom ingen teknikker på dagen. En servicemedarbejder, jeg kontaktede, sagde blot, at sælger havde løjet for mig. YouSee havde ikke den ydelse. Jeg blev sendt videre til afdelingen for klager, som jeg diskuterede lidt med, da jeg mente, at YouSee måtte udvise konduite, når de ikke havde styr på deres sælgere. Jeg fik blot den besked, at jeg efterfølgende selv måtte bestille og betale for en teknikker. ( jeg kan ikke selv) jeg kunne sende en klageformular, hvilket jeg har gjort. YouSee er ikke vendt tilbage….og jeg sidder nu uden Tv- og netadgang.
Jeg føler mig i den grad bondefanget.
Jeg vil lige tilføje at samtalerne er optaget og jeg har givet præcis dato, tid og navn på de respektive personer, så det er nemt at tjekke, så det ikke er påstand mod påstand.
Sørgeligt at YouSee er nogle plattenslagere.
Jeg er vred og skuffet. Jeg har været loyal kunde hos dem i flere årtier og ville fortsætte med det. MEN det skulle jeg ALDRIG havde gjort.

30 de maio de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Den 01-06-25 havde jeg " fornøjelsen"…

Den 01-06-25 havde jeg " fornøjelsen" af at køre med DSB. Vi kørte fra København 16.49 og skulle skifte i Fredericia. Da vi var forsinket, var det tog vi skulle videre med allerede kørt. Vi fik besked om at vi kunne tage med det næste tog. Det betød så at vores plads billetter ikke længere var gyldig så vi kom til at stå op til Aarhus. Jeg stod i døren ind til 1. Klasse men kunne ikke flytte mig pga andre mennesker og bagage. Det stod en billet konduktør bag mig som blev ved med at presse på for at få mig til at flytte mig. Jeg havde ingen mulighed for at flytte mig men han blev bare ved.
Tænker at det må kunne gøres bare lidt bedre.

1 de junho de 2025

Gram wme 61084-2

Den værste maskine ever, der skal trykkes guuud veed hvor mange gange inden den starter.

Jeg vil ikke anbefale den overhovedet.

30 de março de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Til Call Me- Anerkendelse af medarbejder

Til Call Me

Jeg har været kunde hos flere teleselskaber gennem årene og har desværre haft en del udfordringer undervejs. Hos Call Me har jeg også oplevet problemer, men én medarbejder har virkelig gjort en forskel for mig.

Storm Aksel Aziz har været en uvurderlig hjælp – han har været opsøgende, guidet mig igennem besværet og altid fundet løsninger, når der har været udfordringer. Hans engagement og service har gjort, at jeg har følt mig set og taget alvorligt som kunde. Det er sjældent at møde en medarbejder med så stor dedikation, og det fortjener anerkendelse.

Jeg håber, at Call Me værdsætter medarbejdere som Storm, for han er en stor grund til, at jeg fortsat er kunde hos jer.

Filiz

26 de fevereiro de 2025

Wilfa blender

Jeg har nu i snart 3 uger ventet på at få min blender retur fra fabrikken. Ingen beskeder fra producenten ikke et ord. Blenderen kostede 1700 kr og har en gang tidligere været afsted til rep. Første gang var det plastik stykket der var revnet, nu er det skære bladet der er revnet. Begge gange er jeg holdt skadesfri, men at det skal tage 3 uger er under al kritik.

18 de fevereiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Ddårlig oplevelse med Power og…

Rigtig dårlig oplevelse med Power og deres montør, af en opvaskemaskine, fra RCT.
Kunne ikke finde ud af at sætte den i vatter, så den stadigvæk står skæv efter 2 besøg.
Svarer pt. ikke på SMS eller telefon.
Kan ikke anbefale at købe hvidevarer der.

3 de fevereiro de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Et lille surt opstød

Selve opera bygning og personale formidable. Men at først opdager at baren i foyeren (venstre side) først åbner 1 time efter højre side, er uoverskueligt, efter at have slæbt sig på 2 krykstokke op til huset fra parkeringskælderen. Sæt i dét mindste den oplysning i praktisk information.. Mvh Lise-Lotte Pflug

8 de fevereiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Toppcph/Skoven i Skovlunde er et…

Toppcph/Skoven i Skovlunde er et diskotek for unge mennesker fra årgang 09. De kigger ikke på alderen og severer alkohol til de unge unger 18 år helt ned til 15 år. Selvom man køber billedet kan du godt risikerer at stå i kø over 2 timer. Og når man så kontakter ledelsen bliver det ikke taget alvorligt og man bliver blokeret. Virkelig dårligt sted, og de unge piger skal passe på da de er meget nærgående det mandlige personale. 😡

31 de dezembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

I purchased a top from this company

I purchased a top from this company, and when it arrived, it had a missing diamanté from the neck. Naturally, I contacted their customer service via email to raise the issue, expecting a reasonable resolution. However, my concerns were completely disregarded. The email wasn’t treated as a priority, and after countless follow-ups—6 or 7 in total—they finally responded, only to tell me that they don’t guarantee sequins. This response was both dismissive and unacceptable, as the product was not delivered in the condition it was advertised.

What’s worse is that the company is now ignoring my emails entirely. They have failed to address the issue, provide a proper resolution, or offer any form of reimbursement or refund. On top of this, I had to pay a considerable amount for delivery, which I will not get back, leaving me even more out of pocket.

Had I checked Trustpilot before making this purchase, I would have avoided this company altogether. The customer service is truly appalling—the worst I have ever experienced while shopping online. It’s frustrating and disappointing to be left with a faulty top and no resolution in sight. This company urgently needs to be investigated, and their staff should receive proper training in handling customer issues. Their current approach to customer service is completely unacceptable.

This doesn’t even deserve 1 star, but unfortunately, that was the only option available.

11 de janeiro de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais