Jeg bestilte 4komplette vinterhjul med dæktryksensor ud fra nr pl. hjulene kom hurtigt og god levering. Desværre var der ridse i den ene fælg og dæktryksensore er til en ældre model og kan derfo... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Comwell. Har i går været til firmafest i Køge. Carglass hos Comwell. og alt kørte bare på skinner. Fantastisk personale både i den fri bar, men også den åbne buffet med alt, hvad man kan ønsk... Ver mais
Belejlig forglemmelse af deakonæine. Efter at have valgt 'sne dæk' på deres hjemmeside bestiller jeg dæk. Jeg finder dog umiddelbart efter (en søndag) ud af at de bestilte dæk er sommerdæk... sel... Ver mais
Avedøre dyreklinik. At hente min mco kat efter en tandrensning, transport kassen manglede stort set alle "dutter" blev nærmest beskyldt for at lyve, om de "dutter" nu havde været der ved indlevering... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Liv Modehus lever på falskhed
Liv Modehus lever på falskhed. Jeg købte en vare, jeg troede blev produceret I Europa. Nu har jeg modtaget varen af ret dårlig kvalitet. Købt den 7. November og endelig blevet leveret den 27. December. Varen er produceret I Kina. Kan sammenlignes med en tynd hættetrøje og ikke en 'damefrakke' 'poncho'. Som beskrevet. Og vare fra Kina skal jeg vaske den dårlige vare 2 - 3 gange, inden nogle tør anvende den. Hold jer langt væk fra LivModehus. Vær ikke så dum som mig. Vh Mona
Det bedste flyttefirma jeg nogensinde har brugt
En flok meget søde og kompetente flyttefolk mødte op, præcis til tiden.
Mine ting blev flyttet, gelinde hurtigt og med stor forsigtighed, og alt blev sat på plads det nye sted, præcis som jeg gerne ville have det.
Jeg har altid hadet at flytte, men det gør jeg virkelig ikke mere!!!❤️
Og samtidig med at de er professionelle, hurtige og dygtige så er de også fantastisk søde,
Jeg kan kun anbefale dette firma….
Den 12.12.2024 bestod jeg min første…
Den 12.12.2024 bestod jeg min første køreprøve.
Det var ét positivt forløb, Morten Schneider er en kørelære jeg varmt kan anbefale, jeg blev glad når jeg kom til hans køretime, han kom mig imøde med et stort smil og åbne arme.
Morten en meget tålmodigt person som er god til at forklare sig.
Han kan virkelig sit kram 👍
Falcon Torch Tactical Light
Varen-en Falcon Torch, Tactical light- lever på ingen måde op til forventningen! Bateriet? Opladeligt jovist, men skal fjernes fra lygtenfor opladning og monteres i speciel holder, som nemt forsvinder ! Lysstrålen/- keglen kan ikke justeres! Så hvor tactical lygten lige er, Tjah 0, snarere falsk markedsføring!
Vi havde bestilt bord til 4 på Ma nora…
Vi havde bestilt bord til 4 på Ma nora i Fredericia Jeg giver 3 stjerner da maden og vinen var helt ok fint … men der var kun en ung dame uden erfaring til at betjene os .. hun gjorde sit bedste… vi fik vores vin 45 min. efter vores bestilling og maden ventede vi på i 1 1/2 time
Jeg bruger det for at frasortere de…
Jeg bruger det for at frasortere de mest useriøst firmaer, så det ,minimerer risikoen for at blive snydt
Center pizza løget vejle
Center pizza løget vejle, bestiller mad til kl 18:30, er der ca 5 minutter før, penge vil de have med det samme, kl 18:50 må jag køre på grund af arbejde, ingen mad, må virkelig sige en mega dårligt service.
Desværre kan der ikke gives 0 stjerner
Desværre kan der ikke gives 0 stjerner. Jeg havde købt en ny computer hos Elgiganten, Hørsholm Midtpunkt og bedt deres support om at lægge Microsoft ind. Efter weekenden kunne jeg hente den.
Ekspedienten i Support-afdelingen forklarede, at for at lægge Microsoft ind, skulle jeg indtaste min mailadresse og min kode, hvilket jeg gjorde. Der kom svar med det samme, at min kode ikke passede. Det er en kode, jeg har brugt i mere end 20 år.
Jeg sagde, at jeg så ikke ville købe computeren. Jeg ville få pengene tilbage for den, men ikke for Microsoft. Det drejer sig om ca. 3000 kr.
Jeg kørte hjem, loggede mig ind på min mail med den kode, jeg altid har brugt. Der var absolut ingen problemer.
Jeg betragter det som snyd og bedrag, at jeg ikke kan få mine penge tilbage for Microsoft, når det er dem, som fejler.
Ingen tillid til netbutik Grace Glød
Har købt en skjorte på nettet gennem netbutikken Grace Glød. Skjorten annonceret som herreskjorter - viser sig at være dameskjorte.
Firmaet svarer overhovedet ikke på min henvendelse. De reklamerer med at varen kan returneres, men har ingen angivelse af adresse. Firmaet nævner en butik - der vises et billede af en bygning, men ingen adresse.
Jeg vil advare andre om at handle i den netbutik. Har ingen tillid.
Psykisk ustabil AOFtræner
Efter flere års tilfredsstillende undervisning i Bevægelse i varmt vand hos AOF, kom der ny træner på holdet. Denne optrådte højst mærkværdigt, aggressivt og endte med efter få minutter at forlade svømmebassinet. Meget ubehagelig oplevelse. Alle 4 kursister var målløse. Jeg fremsendte straks beskrivelse af oplevelsen. Intet svar. Først da jeg rykker ugen efter, meddeles det kort og godt, at jeg er afmeldt holdet og får mine penge tilbage. Godt nok en kundebehandling jeg aldrig har hørt om før. Aldrig mere kurser hos AOF.
Rubbish company as no response to my…
Rubbish company as no response to my request for my order! Will never use them again
Børnemuseet på Frederiksberg
Børnemuseet på Frederiksberg
Jeg vil gerne advare enhver børnefamilie om at besøge dette sted. Det er optrækkeri af værste skuffe.
Var der med mine 3 børnebørn. Betalte over 700 kr for at de kunne lave 3 læbepomader og cupcakes og dekorere en pose, der koster 5 kr i Tieren. Der er smånusset, og personalet taler overdrevent over sødt til børnene om det fantastiske de kan lave. Det sted burde forbydes!!!!
Danmarks Radio og TV
Jeg forstår ikke, at det ikke er muligt at se DR.DK’s programmer, som de oven i købet reklamerer for fx film, dokumentar og serier.
Jeg ved nu, at det ikke er mit fjernsyn, der er noget galt med, så hvorforfor kommer beskeden:’HOV der er et problem med udsendelsen’
Vi betaler jo over skatten og vi er ikke forpligtet til diverse bokse og tillægsprogramner.
Skal jeg se DR.DK nyheder, skal jeg først se på en ualmindelig skarp hvid flade, før DR.DK kommer frem. Det er vel nok dårligt programmeret!
Jeg har en direkte lan forbindelse fra væginstallationen (den er også checket af YouSee) til fjernsynet.
Men det virker jo bare ikke ;)
Vred forbruger.
Det har I øvrigt været sådan, siden jeg droppede boksen og tillægsabonnementerne fra YouSee for 2-3 år siden :(
Øl og udsigt god
Nyhavn 41.
Maden uden smag og kedeligt anrettet
Fik fantastisk hjælp af Leif i glostrup…
Fik fantastisk hjælp af Leif i glostrup bauhause til at samle mine lamper.
En flink og humoristisk mand, dejligt.
De drillede lidt, men til sidst endelig lys i lampen lillemor
Comwell
Comwell.
Fantastisk personale både i den fri bar, men også den åbne buffet med alt, hvad man kan ønske sig. 👍😊😍
Udendørsarealer med stort bålfad, hvor vi alle kunne hygge med lidt godt fra baren.
Brænde til bålfadet var tilgængeligt under bænkene vi sad på.
Superhyggelig eftermiddag og aften i det smukke lune sensommervejr sammen med alle kollegerne fra Carglass.
SÅDAN!
Den værste gang svineri af Bring.
Den værste gang svineri af Bring.
Jeg har bedt om levering hos Dagli'Brugsen i Græse Bakkeby.
Nu sjal jeg hente hos dn købmand k Slangerup jeg overhovedet ikke kender
Oasen på Rømø
Efter vi havde stået i kø i lang tid for at booke en overnatning i autocamper blev vi ekspideret af en kvinde der ikke kunne tale dansk eller engelsk (måske polsk).Vi fik anvist en plads hvor alle de øvrige havde hunde.Toilet og bad var i en faldefærdig bygning der var et skilt med lukket men vi skulle finde hvid bygning der var oppe ved hotellet .Vi fandt det aldrig.
Det er det dyreste og dårligste sted vi har ligget.
Advare andre imod Torsbjerg Friplejehjem i Odense
Tornbjerg fri plejehjem i Odense.
Hvis du vil udsættes for psykisk vold så er det rette sted at flytte ind. da min søster lige måtte flytte ud pga. forholdene som hun blev du sat for hun blev blandet udsat for at der ikke var mad nok fordi at personale skulle ha først. hun blev henvist til at spise alene mange gange. beborene bliver behandlet dårlige ind dyr. medicin udleveringen bliver ikke overholdt til tiden.
Dårlig opførsel af ejeren og personale på kloster cafeen i Tønder.
Dårlig opførsel af ejeren og personale på Kloster cafeen i Tønder.
August 2024
Havde håbet på en hyggelig musik dag.
Men endte med at blive nægtet servering pga. En diskussion om en parasol som vi mente ikke stod hensigtsmæssigt og skærmede for musikgruppen som spillede på torvet, blev efterfølgende anmeldt til politiet og beskyldt for at optrappe til slagsmål, medbringe egen drikkelse og overgreb på medarbejder, som overhovedet ikke havde noget på sig. Total ubehøvlet opførsel af ejeren, som i øvrigt gav mig "fingeren"
efterfølgende, utroligt dårligt kunde service, har i gennem flere år brugt mange penge på klostercafeen, men nu er det helt slut. Sætter aldrig mine ben på klostercaféen i Tønder mere.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.