Leia as opiniões dos outros
Jeg 'troede' jeg havde installeret vaskemaskine efter vejledning, så jeg var en anelse skuffet over at maskine stoppede mit i vaskeforløb. Det skete faktisk flere gange, så min vrede blev kun større... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Gorenje har forpligtet sig til at designe hvidevarer, der lever op til de højeste standarder med en kombination af stilfulde detaljer og brugervenlig teknologi. Virksomheden er blevet anerkendt med flere prestigefyldte internationale priser, herunder Red Dot Design Award.
Informações de contacto
Dybendalsvænget 3, 2630, Taastrup, Dinamarca
- dk.gorenje.com
Elsker mine Gorenje ovne de er…
Elsker mine Gorenje ovne de er virkelige gode. Snart 7år gamle og temperaturen er stadig stabil i hele ovnen. Så bager man en plade boller har alle den samme farve. Eneste klage er at pyrolysen ikke når helt ud til kanten.
Worst ever after sales support
So You buy an owen. after 3 years it starts to cur all power in the house when opening the door. Support says its a well known problem as the factory forgets a small plug to prevent steam going to the eletrics. they send me one but it does not help. as its more than 2 years they will not help. HOW MUCH ELECTRIC MATERIAL CAN RESIST THIS FOR 3 YEARS. don't ever buy this crap.
Vi har købt en gorenje indbygningsovn
Vi har købt en gorenje indbygningsovn - af de dyre og med pyrolyse.
Allerede i løbet af 3-4 mdr, skallede emaljen i ovnen af nogle steder, og boblede op andre steder.
Klagen er afvist - med forkert brug af ovnen, aner ikke, hvordan man kan bruge en ovn forkert. Vi har ikke haft noget stående i bunden, og jer max kørt det indbyggede pizzaprogram, som er max varme og 1 gang brugt pyrolyse.
Så Gorenje, laver ovne, som ikke må bruges.
Hold jer langt væk, det er ikke nogen kundeservice, det er kun en pengemaskiner, og deres indbygningsovne er enormt dårlige, også opbygning af programmerne, indstilling af udskudt stort osv.
Det har taget ca 4mdr at få en afgørelse/afslag på klagen.
I got a quick and good service
I got a quick and good service
It was very easy to follow the instructions on my phone
Opvaskemaskine med en del med defekt
Vores opvaskemaskine gik i stykke efter 3,5 år. Vi har fået at vide at en del har en teknisk defekt. Vi har fået stor regning kun til at tjekke fejlet og har vi besluttet at det er bedre at vi købe en ny men anden firma da gorenje tager ikke ansvar for reparation en defekt del😔
Komfur bliver brændende varmt uden på
Ifølge Gorenje er det helt normalt, at et nyt komfur fra januar bliver over 73° C varmt på ydersiden, så man ikke fx kan slukke for ovnen uden at brænde fingrene, når ovnen er i brug. Jeg valgte dem, fordi mit gamle komfur også var fra dem og holdt fint i over 17 år, men det nye -der endda er en dyrere model end det gamle - er det dårligste komfur, jeg nogensinde har været i nærheden af. Skuffen var derudover også i stykker ved leveringen (og den nye, jeg fik tilsendt, kan stadig ikke lukke ordentligt), og ovnen varmer allerede skævt.
Ang. de mange 5-stjernede anmeldelser, hvor en eller flere kundeservicemedarbejdere nævnes ved navn, er det noget, man bliver bedt om at skrive for dem. Jeg blev nemlig også bedt om det, men jeg vil aldrig selv give 5 stjerner for et produkt med fejl. Hvis de vil have 5 stjerner, må de levere et ordentligt produkt til at starte med og ikke presse/manipulere deres kunder til at "hjælpe" en af deres ansatte, så virksomheden får en marginalt bedre 'score'. Det lyder ærligt talt som en frygtelig arbejdsplads.
Hurtig, nem og professionel håndtering
Jeg 'troede' jeg havde installeret vaskemaskine efter vejledning, så jeg var en anelse skuffet over at maskine stoppede mit i vaskeforløb. Det skete faktisk flere gange, så min vrede blev kun større og større.
Men en opkaldt til Gorenje kundeservice ændrede dette. Med prof hjælp i gennemgang at hvad jeg havde gjort, fandt vi hurtigt problemet og dermed løsningen.
Tak for god service og hjælp
Defekt låge
Jeg havde en defekt låge i mit fryseskab, som jeg lavede reklamation på. Jeg lavede en sag på, at dette var sket inden for reklamationsret og Ivan var en champ, der prompte lavede en udskiftning, som jeg modtog med posten efter 2 dage.
Skousen havde ellers skudt ideen ned og meldte at det var ikke noget jeg skulle regne med, men jeg er glad for at jeg ikke lyttede til hvad de sagde.
Hurtig
Tak for en hurtig respons på en ny del til min nye vidunderlige ovn…
Jeg reklamerede over et defekt…
Jeg reklamerede over et defekt Fnugfilter til min tørretumbler. Allerede samme dag fik jeg svar fra Ivan. Han skrev at han havde sendt et nyt.
Det er da god service. Klar anbefaling herfra.
Hurtig respons
Hurtig respons og god dialog i forbindelse med problemløsningen.
min opvasker som gik i stykker efter 5…
min opvasker som gik i stykker efter 5 dage... skal udskiftes. sagen er overdraget til gorenje men de har ikke svaret i over 15 dage
Jeg har haft kontakt til Marija hos…
Jeg har haft kontakt til Marija hos Gorenje kundeservice og fået virkelig god hjælp og vejledning .
Meget fin service.
Fin service
Jeg fik en fin service af IVAN fra service centeret
Rigtig god service
Rigtig god service. Skrev vedr. knækket del og udfordringer med fjeder til lågen på opvaskemaskine. Blev tilbudt videoopkald af serviceminded Ivan og herefter tilbudt servicetekniker besøg.
Tak for hjælpen Ivan.
Den er gået stykker 3 gange inde for 2…
Den er gået stykker 3 gange inde for 2 måneder aldrig køb fra dem det er noget være skrammel. Og den larmer af helvedes til selvom de påstår den er lydløs gentager igen aldrig køb fra dem
Gorenje vaskemaskine er det værste skrammel…
Gorenje vaskemaskine er det værste skrammel jeg noglesinde har investeret i, og deres kundeservice stinker endnu mere, de er ikk eksisterende- så hold jer langt væk fra det mærke/firma 🙌🏼
Min vaskemaskine købte jeg til Black Friday 2025 og en uge efter kontakter jeg Power, da det lyder som om den er ved at eksploderer, den er bestemt ikk støjsvag som beskrevet, de retter henvendelse til Gorenje, som vil kontakte mig, det gør de så bare ikk, vi ender med at kontakte dem slut januar md. Da vi er træt af at vente, Og blir lovede de vil sende en teknikker, men vi høre intet, og nu vælter det ud med vand- når vi vasker,,, fandne dårlig service, køber aldrig mere Gorenje!!!
I had an issue with my dishwasher and…
I had an issue with my dishwasher and learned from previously need of the support to fill a formular on their webpage. I got stuck there, and wrote directly to the same person from last time, Ivan. Got instant support and through video call guided me and ordered a new part right away. I am very grateful for the fast response and helpful support. Thanks Ivan.
Gorenje er blevet noget Kinesisk bras
Gorenje er blevet noget Kinesisk bras. Ligesom så meget andet fra Kina. Vores nye store køleskab har så lidt lys at man ikke kan se madvarer der ikke er på samme hylde som lyset, der i øvrigt er med et blåt skær. Så alt bliver mærkeligt at se på. Det næste er at bagkanten på hver hylde er sparet væk. Så når man sætter noget ind og ikke er meget påpasselig. Så rører det ved den frosne bagvæg og ødelægger madvaren ved at fryse den, der er ikke en gang en lille forhøjning. Det ringeste køleskab jeg har ejet.
Ærgerligt, for deres produkter før Kina ejerskab var gode og holdt længe.
Vaskemaskine…
Sælgeren hos Skousen overtalte os til at købe en Gorenje vaskemaskine selv om vi tidligere har haft mange problemer med et komfur. Vaskemaskinen holdt så 2 år og 20 dage. Ville checke om købet var registreret på hjemmesiden med 5 års garanti. Det krævede ændring af password, og uanset hvilket password jeg prøvede (alle opfyldte de angivne kriterier) virkede det ikke. Iøvrigt var vaskemaskinen meget hård ved tøjet. Nu ryger den på lossepladsen, så køb aldrig Gorenje.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.