Der er ikke så meget at sige, jeg er bare så tilfreds,kan ikke rigtig sige andet, tilfreds tilfreds tilfreds 0g nyd livet mens i har det , d.6 oktober 1026 1
Leia as opiniões dos outros
Det er et problem, at DKTV benytter sig af Postnord, da de sjældent leverer til tiden. Ligeledes er det et problem, at DKTV først sender pakken med en ny router 3 dage før, abonnementet træder i kr... Ver mais
A empresa respondeu
Hej jeg er så glad for min router og mit internet, jeg er ny kunde, og jeg har bare haft gode oplevelser, når jeg henvender mig, fordi jeg ikke havde tilslutte det korrekte, og jeg fik al den hjælp je... Ver mais
A empresa respondeu
Det er ikke muligt at bestille abonnementer online på den valgte adresse. Er du kommende beboer på adressen? Bestil ved at kontakte os på tlf. 69 12 12 12 Konkurrenterne tilbyder online bestilli... Ver mais
Informações sobre a empresa
Sobre DKTV
Escrito pela empresa
Når flere går sammen, får alle nemlig mere, end de kunne alene. Derfor er vores motto ’stærkere sammen’.
Store værdiord er ikke os. Til gengæld er der tre ting, vi gør en dyd ud af, og de er nede på jorden, ligesom vi er. Vi gør det ordentligt, vi gør det nemt, og vi gør det sammen.
Det handler nemlig alt sammen om at være en del af et fællesskab, og det forpligter. For selvom vi arbejder med teknologi, er vi til for mennesker.
DKTV
Escrito pela empresa

- Bredbånd
- Med DKTV får du lynhurtigt bredbånd. Så snart du har bestilt bredbånd fra os, sørger vi for alt det praktiske - og du kan glemme alt om bindingsperiode og dyre oprettelsesgebyrer.
- Fastnettelefoni
- Telefoni med mulighed for ubegrænset tale. Ønsker du at beholde dit nuværende fastnetnummer, opsiger og overflytter vi automatisk dit nummer fra din nuværende udbyder.
- Sikkerhedspakke
- Har du bredbånd fra DKTV kan du, til en fordelagtig pris, tilkøbe vores Sikkerhedspakke som vi tilbyder i samarbejde med F-Secure. Sikkerhedspakken virker på både Windows og Mac.
Informações de contacto
Teglholmsgade 1, 2450, København SV, Dinamarca
- 69 12 12 12
- trustpilot@dktv.dk
- dktv.dk
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 75% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Hvornår forventes stabil forbindelse
Nu er vi for 117 gang ramt af nedbrud på vores TV signal og internet og den eneste forklaring er vi har ingen tidshorisont.
Et opkald til support, gav kun et ja vi kan se I har været ramt mange gange og det er der ikke noget at gøre ved. Du ved hvad der venter, vi er måske oppe om 4 dage. Er sikker på, at når jeg får min regning er der ingen reduktion for manglende oppe tid eller kompensation for manglende brug af TV-pakke

Resposta da DKTV
Meget hurtig tilslutning af tv til en…
Meget hurtig tilslutning af tv til en dyr pris godt nok, men det er prisen værd. Meget nem indstilling af tv, virkelig rart.

Resposta da DKTV
Fra starten af bestillingen af deres…
Fra starten af bestillingen af deres produkt til tilslutning har det været nemt og hurtigt, intet andet end en rigtig god oplevelse.

Resposta da DKTV
Fik løst mit problem på en venlig ,og…
Fik løst mit problem på en venlig ,og imødekommende måde

Resposta da DKTV
Svært at få udbedret deres fejl.
Den 20. Oktober, kommer der en montør fra DKTV, for at montere en ladeboks fra OK i vores indkørsel.
Vi har trævægge, og montøren vælger at bore indefra og ud, så han flækker et bræt og fortsætter blot med at montere boksen.
Jeg kontakter DKTV, og sender samme dag billed dokumentation til deres koordinator.
Den 27. Oktober skriver jeg til ham igen, og hører intet.
Den 17. November skriver jeg til ham igen, hvor jeg skriver jeg vil kontakte OK. Så hører jeg fra ham tirsdag d. 18. November, hvor han lover han vender tilbage i løbet af ugen. Det gør han ikke.
Den 26. November skriver jeg igen til ham, og hører intet!
Nu er det d. 4. December, og han har fortsat ikke vendt tilbage, så nu har jeg valgt at skrive her, i håb om der sker noget snart!

Resposta da DKTV
Det er svært at give en bedømmelse
Det er svært at give en bedømmelse af jer når man ikke har fået noget produkt endnu. Så denne anmeldelse skulle man vente med at sende ud til bagefter.😉

Dårlig service
Dktv skulle have monteret en ladeboks fra OK, der havde desværre havde lavet en fejl med et forkert telefonnummer. Dktv ville overhovedet ikke hjælpe så jeg kom bagerst i køen med en tid 3 måneder efter bestillingen. Dktv var meget afvisende overfor problemet.

Super fint.
Medarbejderne i kundeservice var alle søde og imødekommende at snakke med.

Resposta da DKTV
super nemt at udskifte internet udbyder…
super nemt at udskifte internet udbyder til DKTV
virkede med det samme efter tilslutning af router

Resposta da DKTV
Jeg får ikke internets hastighed jeg…
Jeg får ikke internets hastighed jeg betaler for 😒

Resposta da DKTV
Ubetinget det bedste kabel net selskab…
Ubetinget det bedste kabel net selskab jeg har haft
Et yderst professionelt personale.
B
Tak til Dansk kabelnet for den fantastiske service.

Den DKTV internettjeneste
Den DKTV internettjeneste, jeg har brugt, er rigtig god, fordi dens hastighed er god, og den er også billig.

Resposta da DKTV
Uacceptabel håndtering af større nedbrud – ingen information til kunderne
Internet, TV og telefoni røg ud i store dele af Tårnby omkring kl. 15:30 i går. DKTV skrev først 15:47, at der var driftsforstyrrelser og de var i gang med at fejlsøge. Kl. 20 lød det, at deres leverandør havde konstateret et større nedbrud, men uden tidshorisont.
Hele natten gik uden en eneste opdatering. Først kl. 8:16 i morges kom næste besked om et kabelbrud – stadig uden tidshorisont. Seneste opdatering kl. 12:11 fortæller blot, at der er tale om en “større fejl på fibernetværket” og at de stadig ikke ved, hvornår det virker igen.
Jeg har aldrig oplevet et så langvarigt nedbrud uden klar kommunikation. Det er helt uforståeligt, at DKTV ikke stiller krav til deres leverandør om at give kunderne et realistisk estimat for reparationen.
Som kunde står man fuldstændig i mørke. Det er ikke godt nok.

Resposta da DKTV
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.