Jeg kjøpte og solgte leiligheten min på…
Jeg kjøpte og solgte leiligheten min på Ulsrud med Therese Skaug. Prosessen var generelt sett grei. Jeg likte at hele salgsprosessen gikk ganske raskt, og at hun hadde en klar salgsstrategi. På visningsdagen fikk jeg noen gode tips om hvordan jeg skulle klargjøre leiligheten, og Therese hjalp til med siste finpuss.
Men det var også noen ting som kunne vært håndtert bedre. For det første var det mangel på kommunikasjon da jeg kjøpte leiligheten. Jeg ble ikke informert på forhånd om hva mine rettigheter som kjøper var. Selgerne hadde ikke rengjort leiligheten ordentlig da vi møttes til overtakelsen, og de fjernet også kjøleskapet og vaskemaskinen, noe som var avtalt i kontrakten. Jeg hadde ikke blitt informert om at jeg hadde rett til erstatning for det, selv om jeg kommenterte til Therese etter overtakelsen at de hadde tatt vaskemaskinen. Jeg var heller ikke klar over at jeg hadde rett til erstatning dersom rengjøringen ikke var i orden. Jeg hadde spurt selgerne om vi kunne ha overtakelsen et par dager tidligere, noe de sa ja til, og de fortalte meg at Therese hadde rådet dem til å avlyse den profesjonelle rengjøringen. Det hadde vært fint å ha blitt informert om mine rettigheter som kjøper.
Da jeg solgte leiligheten, var den ganske ren, men de nye eierne syntes den kunne vært bedre, noe som kunne vær forståelig. Men de krevde det jeg synes var en urimelig sum penger for å fullføre rengjøringen, og Therese kunne ha meklet bedre for å finne et rimelig beløp. Jeg var presset på tid, så jeg endte opp med å være enig, men det føltes som utpressing!
Jeg synes også at bildene i Finn-annonsen var bra, men ikke like bra som i noen andre annonser.
Så prosessen med både kjøp og salg var generelt sett grei. Jeg hadde en god opplevelse med forberedelsene til salget, men det var noen ting som kunne vært gjort bedre. De er også dyrere enn mange andre eiendomsmeglere. Med min samlede erfaring anbefaler jeg faktisk ikke DNB Eiendom! Bare min ærlige mening og noe å huske på.
1 de maio de 2025
Opinião espontânea