Leia as opiniões dos outros
Korzystaliśmy z wynajmu limuzyn dla naszej firmy wielokrotnie. Za każdym razem samochód podstawiony punktualnie, zgodnie z zamówieniem. Kierowcy potrafią świetnie nawiązać kontakt z pasażerami, odzn... Ver mais
Bardzo profesjonalny przewóz gości biznesowych naszej firmy. Kompetentni kierowcy firmy Dobrucki zapewnili bezpieczny i komfortowy przewóz naszych gości po kilku oddziałach firmy. Bardzo punktualni... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Ułatwiamy dotarcie do każdego miejsca w Polsce i Europie – na czas i miejsce. Wynajem autokarów, autobusów busów i limuzyn w Gdańsku, Gdyni, Sopocie, Krakowie, Warszawie, Wrocławiu, , Poznaniu, Łodzi, Katowicach, Lublinie, Częstochowie, Szczecinie, Bydgoszczy, Olsztynie, Rzeszowie, Opolu i innych miastach Polski. Przystępne ceny Serwis 24 godziny na dobę / 7 dni w tygodniu Odbiór z dowolnego miejsca w Polsce lub Europie Doświadczonych i odpowiedzialnych kierowców Łatwa i szybka rezerwacja Usługi dostosowane do szczególnych potrzeb Autobusy i wynajem autokarów, busów i limuzyn w kraju i za granicą: Grupy Możemy zorganizować odpowiedni pojazd dla każdego rodzaju grupy, czy jest to mały, rodzinny wyjazd lub duża wycieczka grupowa. Czy chciałbyś zorganizować tylko transfer na lotnisko lub transfer do miasta, wynajem na cały dzień, lokalny transport albo krótką wycieczkę lub długą europejską trasę. Możemy zapewnicy transport na terenie całej Europy. Indywidualne czy szukasz transportu dla małej grupy, pielgrzymki, weekendowej wycieczki, transport gości weselnych, przewóz drużyny sportowej - możemy pomóc Ci zarezerwować odpowiedni pojazd. Biznes Nasza oferta obejmuje koordynację i organizację transportu podczas kongresów i targów. Nasz zespół ma wiedzę, aby zapewnić, że każdy szczegół związany z wynajmem autokarów pójdzie zgodnie z planem! Długotrwałe kontrakty Mamy doświadczenie w długoterminowych wynajmach autokarów, busów i limuzyn dla grup teatralnych, zespołów muzycznych, partii politycznych i innych wydarzeń w całej Europie. Wynajem autokarów w Firmie Samochodowej Dobrucki to profesjonalizm i doświadczenie.
Informações de contacto
Komandora Horyda 15, 81-185, Gdynia, Polónia
- 58 625 50 72
- admin@dobrucki.com
- dobrucki.com
Não respondeu a opiniões negativas
As pessoas também visitaram
Czyste autokary
Czyste autokary, profesjonalna obsługa, świetne ceny. Serdecznie polecam firmę Dobrucki i z przyjemnością do was wrócę :)
Najbardziej przy usługach…
Najbardziej przy usługach transportowych cenię sobie bezpieczeństwo, w firmie Dobrucki jest ono zawsze na najwyższym poziomie. Przystępne ceny idą z tym razem w parze, korzystam i będę korzystać. Jedna z lepszych firm!!!
komfort
Jazda z Dobruckim to czysta przyjemność – luz, spokój i wygoda przez całą trasę. Do tego zawsze można liczyć na miłą obsługę i punktualność.
Tanio!
Świetna obsługa, kontakt z klientem
Transport gości weselnych przebiegł w miłej atmosferze w szybkim.tempie, dziękuje!
Dobry kontakt z klientem przy ustalaniu…
Dobry kontakt z klientem przy ustalaniu terminu. Korzystaliśmy z usług na wycieczce szkolnej, wszystko w bardzo dobrym standardzie, autokar czysty i wygodny. Polecam!
Współpraca z firmą Dobrucki to czysta…
Współpraca z firmą Dobrucki to czysta przyjemność, z ręką na sercu polecam!
Świetna firma przewozowa
Świetna firma przewozowa. Mieliśmy z nimi wyjazd firmowy do Warszawy i cała podróż przebiegła bez najmniejszych problemów. Kontakt szybki, ceny rozsądne, a autokar naprawdę komfortowy. Polecam każdemu, kto potrzebuje profesjonalnego transportu.
Zasłużona 5-cio gwazdkowa ocena, w autokarach schludnie, widać ze zadbane pojazdy, kierowca sympatyczny. Pozdrawiam
Czysty,zadbany autobus
Czysty,zadbany autobus
Podróż bez problemów
swietna firma
Jakość usług - Najwyższy poziom
Firma oferuje wszystko co potrzebują podróżujący, komfort, wygodę, oraz czyste i schludne otoczenie panujące w autokarze, profesjonalizm od strony kierowców również trzyma poziom. Polecam
Pełen profesjonalizm
Polecam wszystkim, jakość usługi bardzo wysoka, ze wszystkim można się dogadać. Pełen profesjonalizm.
Witam
Witam, polecam serdecznie tą firmę obsługa klienta na najwyższym poziomie. Jakość świadczonych usług jest najwyższa! Nigdy nie miałem okazji współpracować z takimi profesjonalistami.
Autokar
Autokar czysty i zadbany, obsługa bez zarzutów. Serdecznie polecam!
Pełen profesjonalizm szybko i fachowo
Pełen profesjonalizm szybko i fachowo
Bardzo profesjonalna firma w tej …
Bardzo profesjonalna firma w tej dziedzinie. W ciemno można oddać im samochód do naprawy. Znają się .na tym co robią. Polecam
Korzystaliśmy z wynajmu limuzyn dla …
Kierowcy potrafią świetnie nawiązać kontakt z pasażerami, odznaczają się klasą i wysoką kulturą osobistą. Wynajmując samochód w tej firmie po prostu wiem, że nie będzie wpadki nawet przy przewozie najbardziej wybrednego gościa.
Zdecydowanie i z pełną odpowiedzialnością polecam !!!
Firma Dobrucki mistrzowsko zajęła się …
Firma Dobrucki mistrzowsko zajęła się transportem naszych gości weselnych. Zapewnili naszym gościom pełen komfort i postarali się, aby przejazd był nie tylko elegancki, ale również bezpieczny. Przesympatyczni kierowcy zyskali sobie duże uznanie wśród uczestników naszego przyjęcia :-) Polecam korzystanie z tak kompetentnych usług !!!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.