Leia as opiniões dos outros
Witam. Wracaliśmy z mężem z Olecka do Greve dnia 2 stycznia 2026,warunki atmosferyczne były bardzo złe zimowe ale kierowcy bardzo bezpiecznie jechali , podziękowania dla panów z bus nr 8 Piotra i J... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Jak najbardziej polecam 👌 profesjonalna…
Jak najbardziej polecam 👌 profesjonalna obsługa od początku do końca transakcji. Panowie BUS 10 - dziękuję i pozdrawiam 👊
Wszystko jak najbardziej na plus
Wszystko jak najbardziej na plus. Moja paczkę (z PL do DK) odebralam dzis od chłopakow z busa nr 2
Przemili pomocni i na czas. Polecam wszystkim ☺️
Same plusy dla pana Patryka z busa 1.
Same plusy dla pana Patryka z busa 1.
Odbiór paczek że Szczecina.
Miły, uprzejmy i uśmiechnięty kurier 👍
Świetny serwis i przemiła obsługa
Świetny serwis i przemiła obsługa. Paczka odebrana i dowieziona w błyskawicznym czasie a Pan Mateusz z busa nr11 wniósł torbę na 4 piętro kiedy sam jej nie mogłem odebrać. Nie ma sensu brać bagażu do samolotu - tutaj jest dużo sprawniej!
Profesjonalni
Jestem bardzo zadowolona,zawsze na czas,dobra cena,bardzo dobra komunikacja ,profesjonalna,tym razem przemiły Pan Kuba bus nr.12,pozdrawiam
Kierowca Bratek i Igor .Polecam…
Kierowca Bratek i Igor .Polecam szczerze .Zamawiałam transport przesyłek z PL do DK .Przyjechali zabrac na czas ,dostarczyli na czas. Wszystko bez problemu .Panowie wnieśli paczki bez problemu, nawet nie musiałam pytać czy pomogą.supwr firma
Przewóz
Od ponad 7lat korzystam z uslug firmy i nigdy mnie nie zawiodła. Jeździłem sam osobiscie jak i również wysyłam regularnie paczki. Przejazdy szybkie bezpieczne punktualne. Zadnych problemów awari przestojów czy podróży powyżej 12h jak to w innych pseudo firmach. Polecam i Pozdrawiam Dawid
Z całego serca mogę polecić firmę…
Z całego serca mogę polecić firmę przewozową Duńczyk. Paczki zawsze szybko trafiają do odbiorcy z kierowcą zawsze jest dobry kontakt przy odbiorze oraz na trasie. Sympatyczni Panowie przyjeżdżają natomiast dziś bus nr9 Pan Sebastian z Panem Mateuszem zachowali pełen profesjonalizm na każde pytanie dostałam odpowiedź oby więcej takich ludzi !!
Dziękuję Panu Piotrowi za odebranie…
Dziękuję Panu Piotrowi za odebranie paczki z Lębork bus nr 10 I panom Kuba i Kuba bus 12 za dostarczenie do Danii ( Fredericia) szybko, miło i pomocnie🤗🥰. Zawsze można na was bez problemu liczyć🫶
Zadowolony z dostawy
Podaje nie pierwszy raz paczkę jestem bardzo zadowolony z dostawy. Super kierowca bus nr 10 Pan Piotr bardzo miły uprzejmy i pomocny. Dziękuję i polecam wszystkim
Wracałam 4 03 2026 z Danii do Polski…
Wracałam 4 03 2026 z Danii do Polski busikiem nr 9 kierowca od Danii do Polski ten sam sympatyczny pomocny kultularny oceniam na 5 gwiazdek przyjemna podróż polecam każdemu
Dzień dobry
Dzień dobry, podaję nie pierwszy raz paczkę, z Zamość do Trappenkamp,i cóż tu powiedzieć,jestem bardzo zadowolona, dostawa paczek,błyskawiczna,kierowca Kacper boczny 11 ,dziękuję bardzo i do następnego razu!
polecam każdemu!
Jeżdżę busem Duńczyk nie pierwszy raz i za każdym razem jestem zadowolona. Bus nr 10, Pan Piotrek i Pan Kuba bardzo mili i uprzejmi . Serdecznie polecam :)
Polecam! Super kierowcy
Super kierowcy! Bus nr 10 Piotr i Kuba - fantastyczni ludzie ❤️
Podróż bardzo miło przeleciała ☺️
Podróż bardzo miło przeleciała ☺️
Panowie z busa nr 10 Piotrek i Kuba przesympatyczni i bardzo pomocni.
Polecam bardzo!
Super
Super kierowcy bus 10 Piotr i Kuba. Uprzejmi, pomocni. Profesjonalisci
Polecam firmę przewozów Duńczyk i…
Polecam firmę przewozów Duńczyk i dziękuję że mają tak profesjonalnych życzliwych i sympatycznych kierowców. Pozdrawiam panów z busa nr 10 Kubę i Piotrka. Nadałam paczkę w piątek że Szczytna 😊
Podziekowanie dla kierowcow
17/18 Stycznia 2026 jechałam z DE do polski.Dziekuje bardzo kierowcom Michałowi i Mikolajowi z ktorymi podrózowałam.Kierowcy Mikołaj i Michał bardzo sympatyczni i uczynni i bardzo mili.Podroz z wasza firma i kierowcami to jest przyjemnosc.Przesiadka bardzo sprawnie zorganizowana.
Chciałabym polecić i pochwalić obu…
Chciałabym polecić i pochwalić obu Kierowców Firmy Dunczyk Busa nr 1 Pana Mateusza i Pana Mikołaja za profesjonalna obsluge przy odbiorze paczki ktora nadałam z Danii do Polski.Byli cierpliwi,mili elastyczni , poczekali i sprawili, ze cala sytuacja była komfortowa.Ich podejście do klienta świadczy o wysokim profesjonalizmie -pelna kultura osobista, uprzejmosc, zaangażowanie i empatia sprawiły ze czuje się wyjątkowo obsłużona.Tak profesjonalna, elastyczna i sympatyczna obsługa zasługuje na najwyzsza ocenę.Bardzo lubię korzystac z wysylek paczek z firmy Dunczyk, wszystko na czas, obsługa miła.Z czystym sumieniem polecam te firmę i kierowców Busa nr 1 - Obsluga na najwyższym poziomie.Bardzo polecam.
Witam.
Witam.
Wracaliśmy z mężem z Olecka do Greve dnia 2 stycznia 2026,warunki atmosferyczne były bardzo złe zimowe ale kierowcy bardzo bezpiecznie jechali , podziękowania dla panów z bus nr 8 Piotra i Jakuba 🤗 przemili , pomocni oraz dla pana Wojciecha z bus nr 9,wszyscy kierowcy mają pełen profesjonalizm w jeździe , kulturę i uśmiech.
Bardzo polecam firmę Duńczyk, pomimo że się jedzie daleko, podróż mija szybko w atmosferze radości 🥰
Pozdrawiam cieplutko Agnieszka i Antonio
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.