Nach längerem überlegen habe ich mir die Nerven Tropfen für meine Zwergpudeldame bestellt. Ich bin wirklich sehr zufrieden! Und es hat meine Erwartungen sogar übertroffen. Sie ist deutlich ausg... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Vi har haft brugshunde i mere end 15 år. Igennem den tid har vi prøvet flere forskellige mærker - men ingen af dem kan måle sig med DOGSOME. Jakkerne er gennemførte og fortrinlige (kvalitet... Ver mais
A empresa respondeu
Kvalitetsbukser, der kan bruges til flere formål. Jeg bruger dem til hundetræning, hvor jeg skal kunne bevæge mig frit og fleksibel. Bukserne er lavet i et godt materiale med gode lynlås, og en fed... Ver mais
Byttede mine bukser superhurtigt ( havde fået bestilt forkert størrelse) Købte osse handsker havde et par i forvejen, men de var ret store, så bestilte 1 xtra.par i en mindre størrelse og den sidste... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Loja de artigos desportivos
- Desportos de aventura
- Treinador de cães
- Grossista de acessórios de desporto
- Loja de roupas desportivas
- Fabricante de vestuário desportivo
Escrito pela empresa
Vi sætter fokus på funktionalitet og kvalitet.
Informações de contacto
Koldkærvej 2, 8530, Hjortshøj, Dinamarca
- +45 60259440
- Info@dogsome.dk
- dogsome.dk
Aldrig har jeg oplevet så god en…
Aldrig har jeg oplevet så god en service . Jeg bestilte en vare. Da jeg havde bestilt en herre størrelse . Fik jeg dagen efter et opkald om ordren var korrekt el om jeg ikke havde set der var damemodeller. De var så søde og hjælpsomme og jeg fik med det sammen bestilt lidt mere . 10 ud af 10 herfra.

Resposta da Dogsome
De bedste outdoor bukser 🤩 bruger dem…
De bedste outdoor bukser 🤩 bruger dem hverdag,
når jeg er ude med hunden.

Resposta da Dogsome
Dogsome har de fedeste bukser og der er…
Dogsome har de fedeste bukser og der er hurtig levering. Kanon kundeservice da jeg havde brug for hjælp til størrelser var hjælpen vildt god og de passede perfekt

Resposta da Dogsome
Great experience even if I made a…
Great experience even if I made a mistake in my order....

Resposta da Dogsome
Very good quality and comfortable…
Very good quality and comfortable clothes, very good service, highly recommend!
Varmevest fra Dogsome.
Varmevest fra Dogsome.
Jeg købte en varmevest for et par måneder siden og den er nu taget i brug. Den er genial, elsker features som varme i lommerne, alle hundemennesker ved hvor kolde fingre man får og at vanter og hunde træning er mega besværligt. Der er varme i hele ryggen og nakken! Samtidigt har den en høj krave som gør at man lige kan lukke den helt til. Vesten er optimal udenpå en t-shirt/tynd lang trøje og så en vindtæt/vandtæt jakke udenpå - den skal ikke ovenpå mange lag så får man ikke fuld effekt. Mange anbefalinger herfra!

I am very pleased
I am very happy about the communication, quality of the products and fast delivery.
Thank you for the present!
Har købt de lækreste t-shirts
Har købt de lækreste t-shirts - bruger ikke andet, Jeg er super fan af dogsome produkter, virklig høj kvalitet - og problem fri levering. Alt spiller max.
Kanon sprøde bukser de laver de sidder…
Kanon sprøde bukser de laver de sidder perfekt på måsen 😜 og fedt t-shirts med perfekt pasform 💪
Super lækre outdoor bukser!!
Super lækre outdoor bukser. Jeg bruger dem personligt til hundetræning. Vildt lækre at have på da der er fuld bevægelighed i dem.
Der er virkelig tænkt over detaljerne.!!
Elsker at bukserne sidder til benene, hvilket giver en god pasform.
Jeg kommer helt klart igen 💪💪🥰
Kanon træningsjakke!!!
Kanon træningsjakke!!!
Slidstærk, gode lommer og kanon pasform.
Laver ikk andet end at gå i den når der ska trænes hund B-)
Herre -Off-road performens bukser Camel
Bukserne er lavet i et godt materiale med gode lynlås, og en fed feature med flere muligheder for at spænde buksebenene ind alt efter dit skovalg. Bruger selv hverdagssko og specifikke sko til hundetræning.
Fed farve der er valgt her, og hold endelig ikke igen med at vælge andre farver end sort. Blå i forskellige nuancer kunne være en ide.
Mega lækker jakke
Mega lækre jakke Super pasform,masser af smarte lommer,mega funktionel.dejlig varm og mega behagelig at have på 🙂💪💪 vil osse sige Super behandling og kanon service,hurtig levering helt i top
Dennis riber.
kennel DanishVikingMalinois.
Virkelig fede bukser
Virkelig fede bukser! De har alle de ting jeg har ledt efter i et par gode outdoor bukser. De er fleksible hele vejen rundt, hvilket giver perfekt mulighed for fri bevægelse. Og så er de bare mega fede og i rigtig god kvalitet. Efter at have prøvet dem på, blev jeg nødt til at eje to par 🤩 Kæmpe anbefaling 👍🏼

Service i særklasse.
Service i særklasse.
Har nu brugt jakken et par gange og den lever bestemt op til mine forventninger og ser frem til og anvende den i vinter for er sikker på det kan kun blive godt..
Lækre t-shirts hvor logoet giver det sidste kant
Har nu brugt Dogsome t-shirts i over en måned og er imponeret over kvaliteten. De er super lækre at have på, og optager ikke lugten af sved. Jeg har brugt dem til trailløb, mountainbike, hundetræning, alm dagligdag og enkelt tur på værtshus. De er super til alle tingene og tiltrækker en diskret opmærksom med det fede logo bagpå. Jeg har vasket dem en del og intet af logoet er gået af eller er sprækket hvilket man ofte ser. Størrelsesmæssigt skal man vælge sin normale str og ikke gå et nummer op selvom man kan lide det sidder løst. Fibrene i stoffet strækkes let under brug og trækker sig sammen ved vask. Så den bliver et lille halvt nummer større under brug.
Helt fantastisk kvalitet og design
Helt fantastisk kvalitet og design, til hundefolket og andre der bruger naturen. Super service. Og hvor får man meget kvalitet og comfort til pengene. Dogsome får mine varmeste anbefalinger
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.