Mødet med "Happy Hiking" er altid i en postiv ånd. Sokkerne er fantastiske og i de smukkeste farver.
Leia as opiniões dos outros
Hele familien s bedste sokker. Varmeste og slidstærke og lette omkring foden. Og friske farver. Vi elsker også natsokken som bedstefar sover med om vinteren og som jeg går med i alle slags sko. 👌🙏... Ver mais
Faktiske strømper, jeg har dem i flere farver, tykkelse og faconer. Jeg har sågar et par lyseblå narstrømper 🤪 Jeg bruger de skønne farverige strømper på vandreture, de har været med rundt om Born... Ver mais
For fem år siden - i foråret 2020 - købte jeg mit første par sokker fra Happy Hiking. De kom prompte. Jeg har senere suppleret mit udvalg og altså senest her i april 2025. Hver gang har købeoplevelsen... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Loja de artigos para desportos ao ar livre
- Loja de roupa desportiva
- Loja de equipamentos e roupas para actividades ao ar livre
- Loja de roupas desportivas
Escrito pela empresa
Happy Hiking - Mohair Vandrestrømper: Oplev den ultimative komfort og holdbarhed med vores håndfærdige strømper, fremstillet i en lille strikkervirksomhed. Vores bløde og holdbare mohair-strømper er perfekte til ethvert eventyr.
Informações de contacto
Toftevej 43, 3450, Allerød, Dinamarca
- 25 47 06 17
- Jerry@happyhiking.dk
- happyhiking.dk
Mødet med "Happy Hiking" er altid positivt
Mødet med "Happy Hiking" er
altid i en postiv ånd. Sokkerne er fantastiske og i de smukkeste farver.
Fantastiske sokker
Jeg har igen købt de herlige sokker og er meget tilfreds med dem .Køber gerne igen
Super hurtig levering og dejlige sokker
Skønne Mohair sokker. Hurtig levering
Mohair sokkerne er dejlig varme. Gode vandre og sove sokker
Bedste produkt super hurtigt
Happy hiking var hurtige men DAO var…
Happy hiking var hurtige men DAO var flere dage om en leveringstid
Hele familien s bedste sokker
Vi elsker også natsokken som bedstefar sover med om vinteren og som jeg går med i alle slags sko. 👌🙏🥰
Skønne produkter og hurtig og venlig…
Skønne produkter og hurtig og venlig ekspedition.
De skønneste vandrestrømper
De skønneste vandrestrømper
Skønt at give i gave Modtager bliver altid glad
Let at bestille og hurtig levering 👍🤩
Ps Natsokkerne er også til UG💤💤
Har købt strømper igennem flere år og…
Har købt strømper igennem flere år og synes det er en rigtig god kvalitet.
Hurtig levering og et godt produkt.
De er de bedste hyggesokker
De er de bedste hyggesokker. Min mor går ikke med andre 🧦❤️
Super fin betjening og lækre sokker :)
Gode produkter der lever op til det de…
Gode produkter der lever op til det de lover. God service og hurtig levering
Som altid en god og effektiv service
👍Super produkt
Super strømper, har brugt dem 3 dage på arbejde(udendørs)Behagelig tørre fødder👍
Jeg elsker de her sokker😍og har savnet…
Jeg elsker de her sokker😍og har savnet dem efter 1forsvandt og har gået med 2 forskellige😁
Nu er jeg "hel" igen ✨️✨️✨️✨️✨️
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.