Dokter Dent Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik werd er goed geholpen. De eerete was gratis. Ze hadden de verkeerde opgestuurd maar kreeg later de goede. Het concept is geweldig elke 3 maanden eentje opgestuurd te krijgen ideaal gewoon daar ging... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Mooie Dokter Dent goodiebag ontvangen met als belangrijkste onderdeel natuurlijk de borstel. Die is prettig in het gebruik en doet wat mij betreft niet onder voor Oral B, het merk dat ik hiervoor had.... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Gebruik het dr Dent abonnement nu al geruime tijd. Fijn dat de borstels altijd op tijd worden geleverd en dat je er niet over hoeft na te denken wanneer je de oude moet vervangen.

Informações sobre a empresa

1. Loja de cosmética

Met Dokter Dent ontvang je altijd een nieuwe opzetborstel op het juiste moment. Zo voorkom je eenvoudig gaatjes en andere mondklachten. Beter voor je gebit én je portemonnee :-)

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

57 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

High value for low money

High value for low money. Goede kwaliteit en fantastische service. Ik hoef niet meer na te denken wanneer ik de borstels moet vernieuwen!

6 de maio de 2020

Super handig systeem

Super handig om op een vast moment je borstels te ontvangen. Vanaf het begin tot nu kan je merken dat de borstels elke keer verbeterd worden en doorontwikkeld zijn.
We merken het verschil niet met de originele Oral B. Wij zijn dik tevreden!

5 de maio de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

Al meer dan een jaar tevreden!

Altijd keurig op tijd krijgen wij nieuwe opzetborstels voor het hele gezin. Met een poetstip die we direct even voorlezen. De kinderen krijgen gelijk weer zin om te poetsen.
We maken er nu ruim een jaar gebruik van en het bevalt erg goed!

Prima!

Tandenborstel komt iedere keer keurig op tijd, netjes verpakt. Gewoon helemaal prima!

Classificada 5 em 5 estrelas

Super tevreden, goede service!

Ik ben heel erg tevreden over Dr. Dent! Ik had een foutje gemaakt en dat had Dr. Dent door ;) dus werd ik netjes gemaild of mijn bestelling wel klopte. Daardoor was de incasso ook verkeerd en kreeg ik dat zoals afgesproken terug gestort. Ik had oral-B en philips borstels, daar was eigenlijk geen goede verpakking voor maar werd ook super netjes opgelost en daar werd ik van op de hoogte gehouden.
Dan de borstels: daar zijn we heel erg tevreden over! Echt nagenoeg hetzelfde als het A-merk.
Enig minpuntje vind ik de site, die vind ik op mijn mobiel niet heel handig in gebruik, daardoor ging het mis denk ik. Maar alsnog heel goed opgelost!

Prima ervaring

Prima ervaring. Trouw ontvang ik de borstels van dr. Drent door de brievenbus. Fijne borstels te vergelijken met de sensitive van OralB.

Nooit meer zonder dr Dent

Nog elke keer blij als mijn nieuwe tandenborstelkopje in de brievenbus verschijnt. Ideaal om daar niet over na te hoeven denken. Goede kwaliteit en een super scherpe prijs!

Top.

Iedere 10 weken een nieuwe opzetborstel. Goede kwaliteit en altijd ruim op tijd opgestuurd via de post.

Aanrader

Ontzettend fijne borstels en top service, absoluut een aanrader.