Waterstoftherapie Opiniões 14

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Informações sobre a empresa

1. Loja de cosmética

Waterstof zuurstoftherapie, waterstoftherapie en waterstof therapie specialist in Nederland. Wij bieden Browns gas (H2+O2) inhalatie, H2 inhalators, waterstof water apparaten en moleculaire waterstof systemen voor thuis en professioneel gebruik. Onze producten en diensten: - Browns gas waterstof zuurstoftherapie - gecombineerde H2+O2 inhalatie - H2 inhalators en waterstof inhalatie apparaten vanaf €699 - Waterstof water generators en H2 water flessen - Moleculaire waterstof therapie voor wellness en gezondheid - Professionele begeleiding bij waterstoftherapie toepassingen Wat ons uniek maakt: Wij zijn de eerste waterstof zuurstoftherapie specialist in Nederland met jarenlange ervaring. Onze focus ligt volledig op waterstoftherapie en waterstof therapie - geen alles-aanbod maar echte expertise. Wij bieden gecertificeerde apparatuur, wetenschappelijk onderbouwde informatie en persoonlijke begeleiding voor zowel particulieren als professionals. Waterstoftherapie toepassingen: Browns gas inhalatie ondersteunt oxidatieve balans, energie, herstel en vitaliteit. Moleculaire waterstof (H2) wordt wereldwijd onderzocht in meer dan 2000+ wetenschappelijke studies voor diverse gezondheidsaspecten. H2 water en H2 inhalatie zijn veilig toepasbaar thuis en in professionele praktijken. Waarom klanten voor ons kiezen: ✓ Pioniers in waterstof zuurstoftherapie Nederland sinds 2021 ✓ Grootste ervaring met H2 apparaten voor thuis en professioneel ✓ Gecertificeerde en betrouwbare apparatuur (CE, LVD, EMC, RoHS) ✓ 30 dagen retourgarantie en 1 jaar garantie op apparaten ✓ Persoonlijke begeleiding en advies op maat ✓ Wetenschappelijk onderbouwde informatie, geen hype ✓ Waterstof + zuurstof combinatie (Browns gas) voor optimaal effect Producten: H2 inhalators, Browns gas apparaten, waterstof water generators, H2 water flessen, moleculaire waterstof systemen Dienstverlening: Waterstoftherapie advies, productbegeleiding, wetenschappelijke informatie, professionele support Zoektermen: waterstoftherapie, waterstof therapie, waterstof zuurstoftherapie, Browns gas, H2 inhalatie, H2 water, waterstof water, moleculaire waterstof, waterstof inhalator, H2 apparaat #waterstoftherapie #aqua2heal #hydrogen #H2

Informações de contacto

4,5

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

14 opiniões

Ongeneeslijk ziek en 1.5 jaar later ben ik er nog steeds

In 2024 werd ik ongeneeslijk ziek verklaard. Longkanker met uitzaaiingen en ik word palliatief behandeld in het MCL. Dit om mijn levenskwaliteit te verbeteren. Dat was mijn doel.
Dit betekent chemo en immunotherapie. Tevens bestralingen voor de uitzaaiingen in mijn hoofd.
Via een vriendin hoorden we van een ervaringsdeskundige die alles weet over waterstoftherapie. We hebben meteen contact opgenomen en tegelijk zijn we op weg gegaan om de Aqua2toheal HX900 hydroger inhaler op te halen. Toevallig was er nog 1 op voorraad. We hebben uitgebreide uitleg gekregen en het apparaat ook meteen uitgeprobeerd. Dat was heel bijzonder. Dit is nu ongeveer 10 maanden geleden. Sindsdien gebruik ik het apparaat elke dag 1 tot 2 uur in de ochtend.
Ik voel mij er goed bij want ik heb meer energie en kan wandelen zonder pijn in mijn heup.
Daarnaast doe ik ook aan meditatie en Qi-Neng-gong. Het is nu februari 2026 terwijl ik dit opschrijf en hebben nieuwe CT-scans laten zien dat er in mijn aangetaste long geen progressie is te zien.
Ik geloof heilig in mijn mindset en ben ook niet bang voor mijn toekomst. Ik leef in het nu en heb prachtige en liefhebbende mensen om mij heen.
Wanneer het eindigt, weet ik niet en ik ben er niet bang voor. Want het is zoals het is.

12 de fevereiro de 2026

Resposta da Waterstoftherapie

Wat een ongelofelijk mooi en fijn bericht :)) Veel dank!

zeer tevreden

Een half jaar geleden het apparaat aangeschaft en ben allereerst zeer tevreden over de verkoper. Ik wilde graag het apparaat ophalen terwijl we naar ons vakantie adres gingen. Toevallig ging zij ook naar daar op die datum en ik heb toerplaatse uitleg gehad. Zeer vriendelijke en behulpzame dame.
Het apparaat is ook top. Ik gebruik het s'avonds om de volgende dag goed te kunnen presteren. Ik heb zelf autisme en merk dat het mijn brainfog wegneemt. Ook heb ik meer energie. Verder merk ik dat ik beter presteer bij een sportwedstrijd.

Resposta da Waterstoftherapie

Wat een mooi resultaat & review en dank!

Classificada 5 em 5 estrelas

Stijlvol, gebruiksvriendelijk en veelzijdig apparaat

We hebben 2 weken geleden deze prachtige machine gekocht, de 1800 pro. Een erg mooi apparaat qua stijl, vormgeving, en bedieningsgemak. Zeer eenvoudig te bedienen, en wat ook fijn is dat het voldoende bewegingsvrijheid geeft met de lange neuscanules, je bent niet aan je stoel gekluisterd! Ook handig dat er 2 mensen tegelijk gebruik van kunnen maken, plus aantrekkelijk zijn de veelzijdige toepassingsmogelijkheden waar we ook gebruik van maken (neuscanule, badwater, drinkwater, gezichtsmasker/oogmasker), erg blij mee! De klantenservice kan niet beter, je kan aan alles merken dat Marjan persoonlijk betrokken is en je kan altijd bij haar terecht met je vragen, voelt echt heel fijn en warm.

Belangrijk is dat deze machine waterstof combineert met zuurstof voor inademing, terwijl er ook de mogelijkheid is om waterstof apart aan te sluiten voor locale toepassing op huid of ogen bv. Ik besef dat regeneratie van lichaamscellen niet in 1 nacht kan, daarom ga ik er alle tijd voor geven. Het bewijs dat het iets doet was in ieder geval wel al duidelijk na 2 dagen. Had al weken elke nacht een zenuwpijn die doorstraalde in m'n hele been, maar die was na 2 dagen weg en niet meer teruggekomen!!! Alle gezinsleden doen nu mee met het waterstof drinkwater, hoewel ik het zelf even heb moeten stoppen omdat m'n darmen volledig van slag waren. Voor mij in ieder geval bewijs dat er wat gebeurt! Ik heb niet meer energie nog, maar wat me opvalt is dat ik wel weer zin krijg om nieuwe dingen op te pakken, begin er weer overheen te zien. We hebben de machine natuurlijk niet voor niets aangeschaft, we gaan het de tijd geven die het nodig heeft, maar we hebben alle vertrouwen dat dit een goede steun gaat worden naast alles wat we al doen.

Even terzijde, ik ben gepensioneerd tropenarts, en heb daarnaast een opleiding natuurgeneeskunde gedaan in de USA, dus weet wel het een en ander van gezondheid. Als arts waren we erg gefocust op ziektebeelden en symptomatische behandeling vaak, met weinig of geen oog voor voeding of levensstijl, maar de opleiding natuurgeneeskunde heeft dat focus nogal verlegt, omdat we zoveel zelf kunnen doen voor onze gezondheid. We eten hier altijd alles biologisch, en zo goed als alleen onbewerkte voeding, met gebruik van helende reinigende kruiden, en nog zoveel meer, maar we hebben wel een extra zetje nodig, wat we proberen te bereiken met de waterstoftherapie. Een krachtig middel, dat diep doordringt in je lichaam, terwijl het volslagen veilig is, wonderlijk dat zoiets bestaat. We gaan ervoor!

Resposta da Waterstoftherapie

Ervaring, kennis én waarneming uit de praktijk, mooier wordt het niet :)) Super bedankt voor je warme en informatieve review, heel blij mee!

Classificada 5 em 5 estrelas

Had goed onderbouwde wetenschappelijke…

Had goed onderbouwde wetenschappelijke artikelen gelezen over waterstof therapie en kwam al vrij snel terecht bij waterstoftherapie.nl
Gemaild en ook gebeld met Marjan. Zij weet zo enorm veel over o.a. waterstof therapie. Apparaat besteld de 1800 versie en gebruik m iedere dag voor inhalatie via de neus en om waterstof water te maken. Merk enorm het verschil; ben veel energieker. Kortom een aanrader

Resposta da Waterstoftherapie

Dank je en ook zo fijn om met jouw te sparren! Alleen maar 100% :))

Aqua2heal HX900 doet wat ze beloven

In maart 2025 werd er bij mij geconstateerd dat ik uitgezaaide borstkanker had. Ik had nog maar weinig energie en de vooruitzichten waren niet al te best. Ik ben bij een oncoloog terecht gekomen en bij een NTT arts en begon met hormoontherapie en via de NTT arts aan een dieet en heel veel supplementen. Tijdens de behandelingen was ik nog steeds kortademig en veel vocht achter mijn longen dat 2 maal afgetapt is. In die tijd las ik veel over waterstoftherapie. Contact met verschillende leveranciers gehad. veel mooie verhalen die weinig vertrouwen gaven. Ik kwam op een gegeven moment op de site van waterstoftherapie.nl terecht. Hier was een duidelijk verhaal wat de therapie voor je kan betekenen. Toen maar een afspraak gemaakt. Op 25 juni reed ik met mij echtgenoot vanuit Brabant naar Medemblik waar we geholpen werden door Marjan. Marjan heeft alle tijd voor ons genomen en heeft ons heel veel verteld en uitgelegd. Ik wist vooraf dat ze een apparaat op voorraad had staan. Dit apparaat heeft ze werkend aan ons laten zien. Dit apparaat (De Aqua2heal HX900 heb ik toen aangeschaft. Ik gebruik het appaat elk dag minimaal 2 uur. Ik merk dat ik er heel veel baat bij heb. Momenteel voel ik me weer heel goed en heb weer veel energie. Ik loop elke dag weer 3 a 4 kilometer. Ik kan niet anders zeggen dat ik het apparaat voor geen goud meer wil missen. De adviesen van Marjan waren absoluut geen gebakken lucht.Het apparaat doet wat ze beloofd heeft. Dus een dikke tien voor Marjan en haar team.

18 de janeiro de 2026

Resposta da Waterstoftherapie

Dank je wel voor de warme woorden maar vooral geweldig om te lezen dat het zo goed met je gaat!

Classificada 4 em 5 estrelas

Ik blijf het een aparte therapie vinden

Ik blijf het een aparte therapie vinden
Ik kan er niet goed de vinger achter krijgen wat er nu gebeurt. Ik ben / was erg sceptisch omdat waterstof heel erg vluchtig is en ik kan het niet goed meten. Maar er gebeurt wel iets. Als voorbeeld kreeg ik kiespijn en bij nader onderzoek bleek er iets aan de hand met een aantal kiezen en vervolgens trekt die kiespijn weg en zie ik op de foto’s dat het zonder antibiotica de ontsteking verdwijnt. Maar hoe het werkt weet ik dus niet, maar dat het werkt vind ik wel duidelijk

10 de dezembro de 2025

Resposta da Waterstoftherapie

Onzichtbaar én werkzaam 😉 Dank voor je leuke review!

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben vol vertrouwen over de werking voor mijn lichaam

Ik gebruik niet heel consequent mijn apparaat want het komt er niet altijd van …het staat bij mijn bed zodat ik voor het slapen ga het gebruik …dat terwijl je er juist energie van krijgt dus beter zou het zijn het te gebruiken bij het wakker worden…maar dit voelt goed voor mij en ik slaap er heel goed door …
Ik kan niet alle verbeteringen in mijn lijf annaliseren maar dat ik het heb aangeschaft is een weten dat het goed voor mij is….

6 de janeiro de 2026

Resposta da Waterstoftherapie

Dank je wel voor je leuke review! Slaap lekker ;)

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij vinden het een fantastisch apparaat…

Wij vinden het een fantastisch apparaat en een hele goede prijs. Willen dit niet meer missen . We kregen uitvoerige informatie en behulpzaamheid en kunnen altijd terecht voor vragen. Mijn man heeft prostaatkanker en hij gebruikt het apparaat nu al ruim 15 maanden elke nacht en het gaat erg goed met hem. Zuurstof en waterstof . Verdiep je eens in wat een Browns gas waterstof zuurstof apparaat werkelijk doet . Voegt energie toe aan je cellen , het gaat immers om zuurstof , ATP en mitochondriale functie en dat merk je, want het maakt je cellen gezonder, dus heel je lijf profiteert hiervan. Het is een kleine investering waar we geen spijt van hebben gehad.

4 de janeiro de 2026

Resposta da Waterstoftherapie

Dank voor je mooie compliment! En altijd fijn om feedback met je uit te wisselen Wilma :))

Mijn redding Aqua2Heal waterstof therapie

Ik heb in september 2025 het aqua2heal waterstof apparaat voor thuis aangeschaft na een traject van een jaar lang dezelfde behandelingen bij praktijk Zonvitaris vanwege mijn aanhoudende long-COVID cq darmklachten.
Enorm veel baat bij de behandeling; met name minder last van zowel benauwdheid als moeheid en ook weer een normale stoelgang ipv enorme obstipatie. Wat mij betreft moet deze manier van behandeling van long COVID veel meer gepromoot en aan t daglicht gebracht worden. Zoveel mensen kampen met deze problematiek en worden van t kastje naar de muur gestuurd terwijl er wel degelijk hulp en verlichting mogelijk is in de vorm van inhalatie waterstof. Ik trek hier bijna dagelijks 30 minuutjes voor uit en in goede dagen sla ik beslist wel eens een dagje over.
Voor mij de beste investering ooit geweest en ik raad het iedereen aan die kampt met dezelfde problemen als ik!
Kan het niet genoeg herhalen

Hartelijke groet
Bettina Melissant

2 de janeiro de 2026

Resposta da Waterstoftherapie

Wat mooi, en wat fijn voor jou! Inderdaad, long covid en waterstoftherapie gaan heel goed samen. Fijn dat je er op deze manier ook aandacht aan geeft — dank je wel!

Classificada 5 em 5 estrelas

Diepe ontspanning en een verbeterd slaappatroon

Mijn eerste kennismaking met waterstoftherapie was bij een natuurgeneeskundig therapeut als aanvulling op een behandeling. Mijn ervaring was een diepe ontspanning en beter slapen. Vanaf dat moment maak ik gebruik van de Aqua2Heal 2 tot 3 maal per week, wat voelt als een wellness.

2 de janeiro de 2026

Resposta da Waterstoftherapie

Dank voor het delen, prachtig dat het zo’n positief effect heeft op ontspanning en slaap.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik maak inmiddels ongeveer anderhalf…

Ik maak inmiddels ongeveer anderhalf jaar gebruik van waterstof therapie en mijn ervaring is zeer positief. Vanaf het begin voelde de behandeling prettig en ontspannen aan. Na verloop van tijd merkte ik dat ik mij energieker voelde en dat mijn algehele welzijn is verbeterd. Wat ik vooral waardeer aan waterstof therapie is dat het een natuurlijke en niet invasieve methode is. De behandeling en uitleg zijn duidelijk en professioneel wat vertrouwen geeft in de behandeling. Voor mij is het een waardevolle aanvulling gebleken op een gezonde leefstijl. Ik kan waterstof therapie dan ook zeker aanbevelen aan mensen die op zoek zijn naar een laagdrempelige manier om hun welzijn te ondersteunen.

1 de janeiro de 2026

Resposta da Waterstoftherapie

Een fijne en oprechte ervaring om te lezen. Goed om te zien wat waterstoftherapie voor je heeft betekend.

Classificada 5 em 5 estrelas

Er werd echt naar mijn verhaal…

Er werd echt naar mijn verhaal geluisterd en klachten serieus genomen, ik kreeg advies, en met resultaat!! Minder “brain fog” en hoofdpijn, meer energie en voel me helderder. Ik laat mijn hele gezin dagelijks uit de waterfles drinken. Dankbaar.

4 de novembro de 2025

Resposta da Waterstoftherapie

Wat een mooie ervaring, en bijzonder dat je hele gezin meedoet, heel leuk te lezen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Heel warm ontvangst en met heel veel…

Heel warm ontvangst en met heel veel ervaring, goed bereikbaar voor vragen en advies. Persoonlijk en professioneel!
Mooi dat er mensen zijn die vanuit passie en eigen ervaring je opweg helpen.
Zijn als langste op de markt en hebben waanzinnig veel kennis.

16 de julho de 2025

Resposta da Waterstoftherapie

Wat een mooie feedback, dank je wel! Met zoveel kennis en passie doen we het graag.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.