Domeneshop AS Opiniões 307

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg var kommet i et ubehagelig problem, der domenenavnet var slettet. Dette pga min IT leverandør i USA, som hadde registrert det på seg selv. Vina kjenner litt til saken fra tidligere, og selv om hun... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Domeneshop har veldig god kundeservice, greie priser og stabile gode servere. Om noe likevel skulle skjære seg, selv i helgene, så er det teknikere som tar tak i det for å løse det. Kundeservice er ik... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Veldig behjelpelig kundeservice, løser problemer og er godt informative! Var raske til å svare og følte meg prioritert, anbefaler også deres domene tjenester da de er plettfrie!

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har vært kunde i 16 år og alltid vært kjempefornøyd!! Den beste kundeservicen og de tar vare på kundene sine 😀 Har hatt svært mange domener i mange år og alt fungerer optimalt og for en som ikke... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Empresa de hospedagem na Web
  2. Fornecedor de DNS
  3. Serviço de email

Escrito pela empresa

Domeneshop AS tilbyr registrering av domenenavn og hosting av epost og websider.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 2 em 5 estrelas

Okei nok

Har vært kunde i en stund, men har opplevd at prisene har økt for domener, spesielt webhotellene. OK ytelse, men ikke det beste

11 de março de 2026
logótipo da Domeneshop AS

Resposta da Domeneshop AS

Hei.

Prisene er justert det siste året. Bakgrunnen er et behov for å sikre en
bærekraftig drift og samtidig hente inn det som tidligere har vært noe
under-prisede tjenester. Vi har vært opptatt av å holde nivået
konkurransedyktig, og prisene våre ligger fortsatt lavere eller på linje
med mange andre i bransjen.

Vi ønsker å understreke at vårt mål er å opprettholde samme gode
kundeservice og kvalitet som før, og vi setter stor pris på tilliten fra
våre kunder.

Classificada 5 em 5 estrelas

Førsteklasses tjenester og enestående kundeservice

Jeg har vært kunde hos Domeneshop.no i over 20 år. For meg er sikkerhet og kundeservice det aller viktigste, og på disse områdene leverer Domeneshop alltid på toppnivå.

I dag hadde jeg kontakt med en konsulent ved navn Sebastian. Som alltid møtte jeg stor tålmodighet, forståelse og profesjonalitet, selv om jeg er amatør innen IT. Det setter jeg stor pris på.

Jeg kan trygt anbefale Domeneshop og vil også rose deres rekruttering — basert på min lange erfaring er jeg sikker på at alle konsulenter yter samme høye servicenivå.

Takk for godt samarbeid.

26 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Etter en hel natt med "reinstallering"…

Etter en hel natt med "reinstallering" av en ny PC, ville ikke eposten via domeneshop fungere, fikk lagt inn andre men ikke den. Kontaktet så support ved Domeneshop, og fikk prate med en meget hyggelig dame (jente) som kunne det hun pratet om, og etter litt konkludering fikk vi dette i felles skap til, og jeg ble superfornøyd.
Ikke antydning til "irritasjon" fra noen andre enn meg selv, meget hjelpsom og prøvende, hyggelig i både stemme og uttalelser, dette var en support opplevelse jeg ikke har møtt tidligere. Tusen takk for fantastisk hjelp

26 de fevereiro de 2026

Har brukt Domeneshop i årevis

Har brukt Domeneshop i årevis, og det er det en god grunn til. Er veldig fornøyd med alt. Må bare si at kundeservicen er helt fenomenal, og man møter alltid på blide og hjelpsomme folk. Noe som nesten er unikt i dag :-) Applaus til Domeneshop!

5 de fevereiro de 2026

Tipp. Topp. Tusen takk!

Jeg måtte reinstallere min et år gamle Apple Mac Pro helt fra scratch. Store utfordringer med bl.a. mail. Men - Frode hos Domeneshop - løste absolutt alt! Raskt, enkelt og på en forståelig måte. Tipp. Topp. Tusen takk!

2 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Ringer kunder for å selge tjenester

Jeg var fornøyd og det eneste jeg hadde å pirke på var utseende men etter oppkjøp økte dem prisen - det så jeg heller ikke på som et problem da det var snakk om et lite beløp.

Men det som fikk meg til å bytte nå var at dem valgte å ringe meg for å prøve å selge inn flere tjenester og det værste av alt er at disse tjenestene er helt ubrukelige og designet for å lure folk til å kjøpe noe som i realiteten ikke har noe verdi for kunden.

Selvom dere har lov til å ringe kunder så er det viktig å respektere og tenke over det at man har reservert seg mot telefonsalg.

26 de janeiro de 2026
logótipo da Domeneshop AS

Resposta da Domeneshop AS

Hei,

Beklager at det oppleves så negativt. Det er en helt valgfri tjeneste og jeg har full forståelse for at det kan oppleves som en unødvendig tjeneste for noen, men andre opplever det annerledes.

Jeg ønsker deg lykke til hos din nye leverandør og du er hjertelig velkommen tilbake.

Mvh,
Domeneshop AS

Classificada 5 em 5 estrelas

JEg har brukt Domeneshop i mange år og…

JEg har brukt Domeneshop i mange år og må si jeg opplever firmaet som svært profesjonelt og positivt. De er veldig hjelpsomme, imøtekommende, evner en god kontakt med kunden, tar seg tid, har ikke alt for lang ventetid på telefon (mer før, tror jeg) og loser kunden gjennom.

20 de janeiro de 2026
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais