domondo.pl Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Moskitiera-drzwi na zawiasach - premium. Na plus: * profile wyglądają solidnie * ładne malowanie * składanie samego skrzydła drzwiowego Neutralne: * Instrukcja - jest OK, ale pewne elemen... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Na razie porównuję jeden rodzaj żaluzji z kupowanymi dotychczas od innych producentów - na pewno na plus możliwość wyboru koloru żaluzji aluminiowych, wykonanie samej żaluzji - podobnej jakości jak ko... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Szybka dostawa i bez problemu. Kontakt ze sprzedającym- bez zarzutu. Towar jeszcze nie rozpakowany- ocena przy składaniu i montażu (moskitiera rolowana 125x220 brązowa).

Classificada 5 em 5 estrelas

To fajny pomysł, że można zamówić próbki bezpłatnie. Przyszły szybko wraz z informacją o możliwości kontaktu i ewentualnej pomocy. Dziękuję za miły kontakt. Teraz łatwiej mi będzie podjąć decyzję o... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de cortinas
  2. Decoração e Design de Interiores
  3. Fornecedor e fabricante de cortinas
  4. Loja de persianas

Escrito pela empresa

Domondo.pl to sklep internetowy specjalizujący się w dekoracyjnych osłonach okiennych, balkonowych i zewnętrznych, a także w akcesoriach montażowych. Oferujemy szeroki wybór produktów na wymiar: rolety (także zaciemniające, dzień noc, elektryczne, screen), plisy, rolety rzymskie, bambusowe, dachowe, żaluzje drewniane i aluminiowe, a także markizy, moskitiery i rolety zewnętrzne. W Domondo wszystko zaczyna się od designu – kontrola światła, prywatność, efektywność energetyczna i wygoda użytkowania łączą się, by każdemu wnętrzu dodać stylu, a dom uczynić bardziej komfortowym. Nasz zespół z dbałością dobiera kolory, tkaniny i wzory zgodne z aktualnymi trendami, by jak najlepiej odpowiadały Twoim oczekiwaniom estetycznym. Produkty Domondo to jakość, która Cię nie zawiedzie – są solidne, estetyczne i dopracowane w każdym detalu. Dzięki możliwości zamówienia na wymiar idealnie pasują nawet do okien o nietypowych rozmiarach. Domondo jest częścią Schoenberger Germany Enterprises GmbH & Co. KG – niemieckiej, rodzinnej firmy z tradycjami sięgającymi 1878 roku, która łączy doświadczenie, innowacyjność i precyzję w produkcji osłon przeciwsłonecznych do wnętrz i na zewnątrz.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

49 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Szybka dostawa i bez problemu

10 de setembro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

TRAGEDIA.

TRAGEDIA.
Zamówienie złożone 2 miesiące temu, ma przyjsc za miesiąc. czyli 3 miesiące w sumie.
Żadnych informacji po zalogowaniu na ich stronie. Na meila nie odpowiadają.
Dwa razy problem byl z brakiem tkanin...
skonczylo sie anulowaniem.

2 de setembro de 2026

Drogi Kliencie,
dziękujemy za podzielenie się opinią. Przykro nam, że nie udało się nam zrealizować zamówienia. Rozumiemy, jak rozczarowujące może to być. Takie doświadczenie nie spełnia naszych standardów obsługi.
Pozdrawiamy,
Zespół Domondo.

Zakup próbek tkanin

To fajny pomysł, że można zamówić próbki bezpłatnie. Przyszły szybko wraz z informacją o możliwości kontaktu i ewentualnej pomocy. Dziękuję za miły kontakt. Teraz łatwiej mi będzie podjąć decyzję o zakupie.

13 de agosto de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Jedna gwiazdka to za mało

Jedna gwiazdka to za mało. Zamawiałam rolety od paru lat, ale to jak teraz wygląda obsługa klienta i jakość produktów to po prostu żarty. Zamówienie z 11go maja do tej pory nie zostało prawidłowo zrealizowane. Po 2 miesiącach, kilkunastu mailach, kilku odsyłanych produktach i 2 wymianach ze strony sklepu... znowu przysłali roletę z za krótkimi sznurkami. Roleta zakupiona na 120 cm, po reklamacji przychodzi ze sznurkiem 106 cm i wisi prawie w połowie okna. ODRADZAM.

11 de maio de 2026

Resposta da domondo.pl

Drogi Kliencie, dziękujemy za podzielenie się opinią. Przykro nam, że nie udało nam się zrealizować Państwa zamówienia zgodnie z naszymi standardami. Cieszymy się jednak, że udało się wypracować wspólne rozwiązanie. Zgodnie z korespondencją rolety zostały już odebrane a zwrot środków zlecony. Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Domondo

Classificada 3 em 5 estrelas

Jest ok, ale mogło być lepiej

Realizacja zamówienia na plus, dość sprawnie, rolety wyglądają dobrze i chyba będą spełniać swoje zadanie. Na minus - brak możliwości wykorzystania rabatu za newsletter, płatna przesyłka i wprowadzanie w błąd logo klarna, gdy nie ma możliwości zapłaty w ten sposób

7 de julho de 2026

Resposta da domondo.pl

Drogi kliencie, dziękujemy za podzielenie się opinią. Cieszy nas sprawna realizacja zamówienia oraz to, że rolety spełniają oczekiwania. Przykro nam z powodu niedogodności związanych z rabatem newsletterowym oraz komunikatem o płatności Klarna – pracujemy nad rozwiązaniami. W razie pytań prosimy o kontakt z obsługą klienta – chętnie pomożemy. Pozdrawiamy, zespół Domondo

Classificada 3 em 5 estrelas

Tak średnio bym powiedziala

Rolety fajne, ale o wysłanie musiałam się trochę dopominać

3 de julho de 2026

Resposta da domondo.pl

Drogi kliencie, dziękujemy za podzielenie się opinią. Cieszy nas, że rolety spełniają oczekiwania. Przykro nam jednak, że musiała Pani upominać się o wysyłkę – to nie jest standard, do którego dążymy. W razie potrzeby prosimy o kontakt z naszym działem obsługi klienta – chętnie pomożemy na każdym etapie. Pozdrawiamy, zespół Domondo

Sprawna realizacja

Zakup przebiegł sprawnie. Moskitiery są dobrze wykonane, łatwe w montażu i spełniają swoje zadanie. Jesteśmy zadowoleni z jakości produktu i polecamy tego sprzedawcę.

1 de julho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Bardzo dobra jakość wykonania i łatwy montaż. Przejrzysta instrukcja na stronie jak samodzielnie mierzyć okno aby roleta była dopasowana.

26 de junho de 2026

Moskitiera-drzwi na zawiasach

Moskitiera-drzwi na zawiasach - premium.

Na plus:
* profile wyglądają solidnie
* ładne malowanie
* składanie samego skrzydła drzwiowego

Neutralne:
* Instrukcja - jest OK, ale pewne elementy przy pierwszym montażu wymagają zastanowienia

Na minus:
* brak nawiertów pod zawiasy, składanie zawiasów dla amatora bardzo czasochłonne i uciążliwe

20 de junho de 2026

Markizy

Wszystko było ok. Jedyna uwaga dotyczyła dostarczenia zamówionego towaru w dwóch turach.

10 de junho de 2026
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais